Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.841
- Πόντοι
- 9.931
Τυπε το 4ο και 5ο στορι εννοεις, το 6ο εχει γατες!Δείτε τα στόρις του dpg,το 6ο βίντεο....
Τυπε το 4ο και 5ο στορι εννοεις, το 6ο εχει γατες!Δείτε τα στόρις του dpg,το 6ο βίντεο....
Ίδρωσες?Τυπε το 4ο και 5ο στορι εννοεις, το 6ο εχει γατες!
Δείτε τα στόρις του dpg,το 6ο βίντεο....
το μπουρδελο μου αρχιζει και μπαζει νερα.....λυσις ειναι ενστασεις και νικες στα χαρτια γαμιολεςΛουστηκε με ΣΠΕΡΜΑ την Κυριακή ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ @athinaios44 κ κρύωσε η μπουτανα μου! Θα του γίνει συνήθεια τώρα που θα βρέχει συχνά ΜΠΟΥΤΣΕΣ...
Είσαι ο Τσολιάς της β.ελλαδας ο σκληρότερος όλον χωρίς δισταγμό δίνεις πόνο , είσαι ο λεβέντης του Θερμαϊκού ,ο προστάτης του Λ. Πύργου ,το πέρασμα σου αφήνει συντρίμμια ,μόνο ένα πράγμα σε καταβάλει ,η Μαλαματίνα και η μπουγάτσαΛουστηκε με ΣΠΕΡΜΑ την Κυριακή ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ @athinaios44 κ κρύωσε η μπουτανα μου! Θα του γίνει συνήθεια τώρα που θα βρέχει συχνά ΜΠΟΥΤΣΕΣ...
Πες ταΛουστηκε με ΣΠΕΡΜΑ την Κυριακή ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ @athinaios44 κ κρύωσε η μπουτανα μου! Θα του γίνει συνήθεια τώρα που θα βρέχει συχνά ΜΠΟΥΤΣΕΣ...
Είσαι ο Τσολιάς της β.ελλαδας ο σκληρότερος όλον χωρίς δισταγμό δίνεις πόνο , είσαι ο λεβέντης του Θερμαϊκού ,ο προστάτης του Λ. Πύργου ,το πέρασμα σου αφήνει συντρίμμια ,μόνο ένα πράγμα σε καταβάλει ,η Μαλαματίνα και η μπουγάτσα
ΜΠΟΥΣΤΗ η αντεπιθεση μου θα ξεκινησει στην Ισπανια..
Πλέον όπως είπε κ ο Τάκης είστε οι χρήσιμοι βλακες του τίγρηΜΠΟΥΣΤΗ η αντεπιθεση μου θα ξεκινησει στην Ισπανια..
ο Φυσσουν σαν αλλος ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ θα τους παρει τα σωβρακα
θα γινω ΜΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣΠλέον όπως είπε κ ο Τάκης είστε οι χρήσιμοι βλακες του τίγρη
Ελάτε ξανά πίσω στο άρμα του χοντρού και θα σάς δίνουμε σίγουρες δεύτερες θέσεις στο πρωτάθλημα χωρίς να σας πουλάμε ελπίδες ότι θα το κερδίσετε και τον Μάιο να μένετε πικραμένοι
Ίσωςθα γινω ΜΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
με Βοτανικο οντως αλλα κατσε να πουλησει τοτε ΦραγκαφουζοςΊσως
Αλλά ούτε κ φέτος
Φέτος πρωτάθλημα ΑΕΚ κ κύπελλο ζμπαογκ ....
Με τον Άρη ήμουν 100% ότι θα έχανες αφού ξεκινάν οι παραστάσεις του χρήσιμου βλάκα του ......
Μόνο αν γίνει ο Βοτανικός κ μπει μέσα ο καπετάνιος θα δεις πρωτάθλημα
Αν πάει να κάνει τον αντάρτη ο αλαφουσκος θα τον κρεμάσει ανάποδα στα αβαφτα κάγκελα η οικογένεια ........με Βοτανικο οντως αλλα κατσε να πουλησει τοτε Φραγκαφουζος
μόνο που λες για Τάκη είσαι για εξοχούλα...ΣιβηρίαΠλέον όπως είπε κ ο Τάκης είστε οι χρήσιμοι βλακες του τίγρη
Ελάτε ξανά πίσω στο άρμα του χοντρού και θα σάς δίνουμε σίγουρες δεύτερες θέσεις στο πρωτάθλημα χωρίς να σας πουλάμε ελπίδες ότι θα το κερδίσετε και τον Μάιο να μένετε πικραμένοι
τεράστια νίκη με ανατροπή !!!!Κερδισαν και τα κοριτσια μας στην Τουρκια.
Παντου ΠΑΟ ρεεεεεεεεε!
Σκάσε μπούστη λαχαναγορίτη.Λουστηκε με ΣΠΕΡΜΑ την Κυριακή ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ @athinaios44 κ κρύωσε η μπουτανα μου! Θα του γίνει συνήθεια τώρα που θα βρέχει συχνά ΜΠΟΥΤΣΕΣ...
Σωστος!!!Αν πάει να κάνει τον αντάρτη ο αλαφουσκος θα τον κρεμάσει ανάποδα στα αβαφτα κάγκελα η οικογένεια ........
Ας σοβαρευτούμε τελικά....η οικογένεια ήταν είμαι κ θα είναι από πίσω κ μόλις γίνει ο Βοτανικός θα μπει ξαναμπροστα διώχνοντας τους μπαχαλακηδες της 13 που δεν τον ήθελαν.......
Μα εννοείται πίσω είναι οικογένεια κ έκανε πίσω μόλις εκνευρίστηκε από αρκετούς βλάκες της θ13Σωστος!!!
Καποιοι νομιζουν ακομα οτι ο Ραφλας εχει την ομαδα.
Το κακο ειναι οτι δν καταλαβενουν και συνεχιζουν και βριζουν την οικογενεια!!!!
Και για αυτο η ομαδα δν ανεβενει επιπεδο,απο το πεισμα της οικογενειας για την αχαριστια και τα βρισιδια που ακουνε.
Ημανε απο τους μετρημενους στα δαχτυλα που δν ηθελα να φυγει η οικογενεια και δν πατησα το ποδι μου ουτε σε πορειες.
Τσακωθηκα πολυ με ομοιδεατες για αυτο.
Τοτε η ομαδα ηταν νοικοκυρεμενη χωρις χρεη.
Και εφερνε παιχταραδες.
Απλως δν πλεκοτανε στις παραγκες.(υπηρχε λογος)
Και να ξερετε οτι λογω πρεστιζ δν επεσε η ομαδα μας στο ερασιτεχνικο και υπηρχαν διαφωνιες,αλλα επικρατησε η λογικη!!