ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.449
- Πόντοι
- 5.006
ΓαμιολαΤσάκω φρέσκη Ρόζελαρ,Βέλγικη ζεστή σοκολάτα
ΓαμιολαΤσάκω φρέσκη Ρόζελαρ,Βέλγικη ζεστή σοκολάτα
Μαλάκα είδα το μάτς με τους Πολωνούς.Γαμιολα
Συμβαίνουν και αυτα,μάλλον από τη καυλα από περσυ που σας πήγαμε καρότσιΜαλάκα είδα το μάτς με τους Πολωνούς.
Ματσάρα.
Καλά πως χάσατε σήμερα από αυτούς?
Και 0-3....
θα δούμε ρε ανυπόμονε , έχουμε κόουτς που θα κάνει το καλύτεροΝαι σίγουρα αλλά δεν μπορείς να τους έχεις όλους και ο Παπαπέτρου δεν φεύγει
Πρέπει να πάρεις και κάποια εκτός έδρας ,αν είχαμε έναν ψηλό καλύτερο του Πολωνού θα ήμασταν 50% καλύτερα από τώραθα δούμε ρε ανυπόμονε , έχουμε κόουτς που θα κάνει το καλύτερο
Τώρα πρέπει από τα 3 ματσάκια να πάρουμε τα 2 ,
φοβάμαι πολύ το πρώτο πάνω
βλεπεις ματς ρε κωλομπε;Μαλάκα είδα το μάτς με τους Πολωνούς.
Ματσάρα.
Καλά πως χάσατε σήμερα από αυτούς?
Και 0-3....
Mouνοπαμα τυπεΜη βρίζεις ρε κωλομπαρα συνέχεια ΜΠΟΥΣΤΗ
Τα αρχιδια του βλέπειβλεπεις ματς ρε κωλομπε;
Στην κατάσταση που είμαι νομίζεις μπορώ να κάνω κάτι άλλο?βλεπεις ματς ρε κωλομπε;
μια απο τα ιδια ρε και εγω..καυλαντα μπου και μπαλες φουλΣτην κατάσταση που είμαι νομίζεις μπορώ να κάνω κάτι άλλο?
Άρχοντα του Δενδροπόταμου και του Δροσερού Ξάνθης....Mouνοπαμα τυπε
Πήγα να τους ανοίξω τα μάτια να καταλάβουν ότι χαθεί έχουν μόνο με διοίκηση οικογένειας κ αυτοί μού κάναν ντου
Ας μείνουν με αλαφουσκος να γίνονται καρναβάλοι κ χρήσιμοι βλακες του τιγροι
Μικριπρεπεις
Πάω να φάω μπουγάτσα με καβουρμά
Βάλε με να είμαι κ από Υφαντές αλλά μια φορά χρήσιμος βλάκας του τίγρη δεν γίνομαιΆρχοντα του Δενδροπόταμου και του Δροσερού Ξάνθης....
θα περάσει που θα πάει, υπομονή !!Στην κατάσταση που είμαι νομίζεις μπορώ να κάνω κάτι άλλο?
σε ενόχλησε η πρωτοφανής για το γάβρο τιμωρία του ?Βάλε με να είμαι κ από Υφαντές αλλά μια φορά χρήσιμος βλάκας του τίγρη δεν γίνομαι
σε ενόχλησε η πρωτοφανής για το γάβρο τιμωρία του ?
που βέβαια τέτοιες τιμωρίες έχουν υποστεί κατ΄επανάληψη οι άλλες ομάδες με ασήμαντες αφορμές
αυτό το φαταούλικο κοτζαμπασίδικο να τιμωρούνται όλοι εκτός από αυτούς ... που μιά φορά έσπασε και κλαίνε σαν τις χήρες δεν αντέχεταιΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ....ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΝ
Εμένα; ούτε για πλάκα ....εσένα σε πείραξε τον περασμένο Μάιο κ φέτος το μαιοσε ενόχλησε η πρωτοφανής για το γάβρο τιμωρία του ?
που βέβαια τέτοιες τιμωρίες έχουν υποστεί κατ΄επανάληψη οι άλλες ομάδες με ασήμαντες αφορμές
Πάλι το κουφάρι σας σαν Αχιλλέας θα περιφέρει ο τίγρης ....ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ....ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΝ
Σωστη κουβεντα , για να παρεις πλεονεκτημα στην οκταδα , αρα να πας Φ4 , πρεπει τα εκτος εδρας με τις μικρομεσαιες να τα καθαρισεις .Πρέπει να πάρεις και κάποια εκτός έδρας ,αν είχαμε έναν ψηλό καλύτερο του Πολωνού θα ήμασταν 50% καλύτερα από τώρα
Σου είπα ..δίκαιο.η απόφαση αλλά δεν την έβγαλες εσύ για εσένα αλλά ο τίγρης για την ΑΕΚ ...αυτό το φαταούλικο κοτζαμπασίδικο να τιμωρούνται όλοι εκτός από αυτούς ... που μιά φορά έσπασε και κλαίνε σαν τις χήρες δεν αντέχεται
Και είναι και γκαγκά διότι δεν αντιλαμβάνονται πως δεν γινότανε αλλιώς και στη τελική τους συμφέρει,
ΔΙΟΤΙ δεν θα παίζανε σε γήπεδα αλλά σε πεδία βολής
Γι αυτό ο άνθρωπος γενικότερα δεν πρέπει να "καλομαθαίνει" και να συνηθίζει σε πίσω-στηρίγματα
ρε συ εδω με το Βαλνερ , εκλεψε στα χαρτια πρωταθλημα απο το Αεκακισε ενόχλησε η πρωτοφανής για το γάβρο τιμωρία του ?