Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.145
- Πόντοι
- 6.536
Έχουμε Τρελό Γάιδαρο στην Γλυφάδα αλλά είναι ανθυπομέτριο.Υπάρχει και γαιδούρι (ή κάπως έτσι), στην Αγία Παρασκευή...![]()
Έχουμε Τρελό Γάιδαρο στην Γλυφάδα αλλά είναι ανθυπομέτριο.Υπάρχει και γαιδούρι (ή κάπως έτσι), στην Αγία Παρασκευή...![]()
μόνο στα καλύτερα θα σε πάει!Εντάξει.
Ήμουν στην περιοχή για μια δουλειά.
Μικρό το κακό.
Σέσκουλα θα σε γαμήσω....
![]()
Πήγα το πρωί....Είχε long run αλλά τελικά το κάναμε 10ρακι.μόνο στα καλύτερα θα σε πάει!
η βροχή σταμάτησε, ώρα για μερικά χλμ...![]()
δεν κάνω πραγματικό τρέξιμο.Πήγα το πρωί....Είχε long run αλλά τελικά το κάναμε 10ρακι.
Τι τσιμπίσες;δεν κάνω πραγματικό τρέξιμο.
λόγω αχίλλειου το προσέχω πολύ.
κάτι μεταξύ γρήγορου περπατήματος και τζόκινγκ, αλλά κάπου εκεί φτάνω κι' εγώ συνήθως σε απόσταση.
Έχεις κάνει επέμβαση?δεν κάνω πραγματικό τρέξιμο.
λόγω αχίλλειου το προσέχω πολύ.
κάτι μεταξύ γρήγορου περπατήματος και τζόκινγκ, αλλά κάπου εκεί φτάνω κι' εγώ συνήθως σε απόσταση.
όχι, αλλά το έχω πάθει και στα δύο πόδια.Έχεις κάνει επέμβαση?
Αν έβρισκες καλό χώμα χωρίς πέτρες κτλ θα ήταν καλή επιλογή για ελαφρύ τρέξιμο.
Ζαμπίδη εσύ?όχι, αλλά το έχω πάθει και στα δύο πόδια.
πρώτα στο δεξί, καμιά δεκαριά μήνες για να συνέλθει (βαριά κάκωση και οριακά να κοπεί) και μόλις πέρασε με έπιασε το άλλο.
τέλος πάντων, απλά τα προσέχω. δε μπορώ να πιέσω όπως παλιά που έβαζα 350+ στις πιέσεις...![]()
Να πας παρέα με φίλο @baros που είναι αθληταραςόχι, αλλά το έχω πάθει και στα δύο πόδια.
πρώτα στο δεξί, καμιά δεκαριά μήνες για να συνέλθει (βαριά κάκωση και οριακά να κοπεί) και μόλις πέρασε με έπιασε το άλλο.
τέλος πάντων, απλά τα προσέχω. δε μπορώ να πιέσω όπως παλιά που έβαζα 350+ στις πιέσεις...![]()
όχι, καμιά σχέση.Ζαμπίδη εσύ?
όχι και δεν θα έκανα κιόλας.Ρε συ τι σου έχει πει ο γιατρός?
Επέμβαση?
Σου μαν αλλα δεν τα έβαζες σωστά.όχι, καμιά σχέση.
άλλα έβαζα πάρα πολλά κιλά, κάποτε...
τώρα έτσι όπως κατέληξαν...
ατύχημα πάνω σε εργασία ήταν την πρώτη φορά, όχι σε γυμναστήριο ή κάτι τέτοιο.Σου μαν αλλα δεν τα έβαζες σωστά.
Κάποιο λάθος έκανες στην άσκηση.
Φιλικά.
Ω ρε γαμώτο....ατύχημα πάνω σε εργασία ήταν την πρώτη φορά, όχι σε γυμναστήριο ή κάτι τέτοιο.
μου γύρισε το πόδι σε (πολύ) βραχώδες έδαφος.
σχεδόν 7, για να περάσει και στα 2 πόδια συνολικά πήρε 2 με 2.5 χρόνια.Ω ρε γαμώτο....
Να ακούσεις τον γιατρό σου.
Τι σου έχει πει?
Έχουν περάσει χρόνια από αυτό το ατύχημα?
θείο είσαι καναδά?Λαλααλαλαλαλαλαλα και δεν είστε πουθενά ........
Το άλλο πόδι λογικά το έπαθε γιατί του ασκούσες ανοιμοιογενή πίεση μετα το ατύχημα.σχεδόν 7, για να περάσει και στα 2 πόδια συνολικά πήρε 2 με 2.5 χρόνια.
μετά πολύ συντηρητικά και τον τελευταίο 1,5 αθλούμαι ξανά αλλά με προσοχή.
δεν πιέζω, θέλω πολύ αλλά συγκρατιέμαι.
τα σπριντ πχ που μου άρεσε να κάνω, 200-300άρια, δεν τα έχω ξανακάνει.
ΤΨΡΜΛαλααλαλαλαλαλαλα και δεν είστε πουθενά ........