troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 34.346
- Πόντοι
- 5.506
θα παωθείο είσαι καναδά?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα παωθείο είσαι καναδά?
Ναι, διαλειμματικές, έκανα 4-5 σετ.Το άλλο πόδι λογικά το έπαθε γιατί του ασκούσες ανοιμοιογενή πίεση μετα το ατύχημα.
Χάλασες την μηχανική του κορμιού σου δηλαδή.
200-300αρια διαλειμματικές εννοείς.
Αν δεν κατεβαίνεις σε αγώνες δεν έχει ουσία να τα κάνεις.
Αντιθέτως γρήγορα 50αρακια είναι ότι πρέπει για να είσαι μάχιμος....
Αφού πρώτα ξεπεράσεις το πρόβλημα.
Σε ρώτησα και δεν μου είπες τι σου είπε ο γιατρός για επέμβαση κτλ.
Αν δεν λύσεις το πρόβλημα δεν μπορείς να γυμναστείς ουσιαστικά.Ναι, διαλειμματικές, έκανα 4-5 σετ.
Όχι, δεν μου είχε πει για επέμβαση στην πρώτη περίπτωση που ήταν και η πιο δύσκολη.
Γύψο ήθελε να βάλω και κατέληξα να το έχω απλά δεμένο με ακινησία για 1 μήνα περίπου.
Και πολλά χάπια...
το ξέρω...Αν δεν λύσεις το πρόβλημα δεν μπορείς να γυμναστείς ουσιαστικά.
Βάλτο στόχο μάν...
Αλλιώς.....
Μόνο περπάτημα σαν μπαρμπάδι με ζάχαρο και πίεση....
![]()
Αν δεν πάρεις οκ από γιατρό μην κάνεις του κεφαλιού σου.το ξέρω...
γενικά το τελευταίο διάστημα δεν έχω κάτι ιδιαίτερο.
ίσως είναι οι δικοί μου φόβοι να μην συμβεί κάποια υποτροπή.
ισχύει και έχω σκοπό να το κάνω.Αν δεν πάρεις οκ από γιατρό μην κάνεις του κεφαλιού σου.
Όσο το αφήνεις τόσο το μπαρμπαδοπερπάτημα θα είναι μονόδρομος.....
![]()
Τακαρε αφου το ξερεις οτι στο μπασκετ οτι και να γραψεις σας εχουμε για τα αρχιδια μας μην κοπανιεσαι αδικα ρε φιλε για να μας ενοχλησεις και να σε παρουμε στα σοβαρα θες πολλα ψωμια ακομα.....Κανε κανα καλεσμα στα πυρινα προβατα που δεν γεμισανε ουτε στη φιεστα το σεφ για την καλυτερη ομαδα ολων των εποχων οπως λετε και ασε τα υπολοιπα.εχυσα και παλι σπερματα αληθειας για το πρασινο μπουρδελο...
γι αυτο παθανε κοκομπλοκο τα βαζελακια...
![]()
Καλά ρε μεγάλε κι εσείς φύγατε μόνοι σας στο ημίχρονο μόλις είδατε την πούτσα να ξεπροβάλει. Εύκολα ξεχνάςμαλλον οτι ειστε ξεφτυλες αυτο φταιει.
θα μεινετε στην ιστορια σαν η ομαδα που διεκοψε αγωνα για να μην διασυρθει.
αλλη μια φορα πρωτοτυπησατε.![]()
καμια διαφορα δεν πηγε να ξεφυγει απλα η διαιτιτικες αλητειες τοσα χρονια επρεπε να λαβουν τελος,αλλα ξερω ο παναθηναικος ποτε δεν ευνοηθηκε απο την διαιτησια και ολα ηταν ροδινα.Καλά ρε μεγάλε κι εσείς φύγατε μόνοι σας στο ημίχρονο μόλις είδατε την πούτσα να ξεπροβάλει. Εύκολα ξεχνάς
Ο Παναθηναϊκός την εποχή της παντοδυναμίας του γαμούσε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τουλάχιστον εσείς το γνωρίζετε καλά.καμια διαφορα δεν πηγε να ξεφυγει απλα η διαιτιτικες αλητειες τοσα χρονια επρεπε να λαβουν τελος,αλλα ξερω ο παναθηναικος ποτε δεν ευνοηθηκε απο την διαιτησια και ολα ηταν ροδινα.![]()
συνεχιζεις παραληρημα φιλε-μπαρε;καμια διαφορα δεν πηγε να ξεφυγει απλα η διαιτιτικες αλητειες τοσα χρονια επρεπε να λαβουν τελος,αλλα ξερω ο παναθηναικος ποτε δεν ευνοηθηκε απο την διαιτησια και ολα ηταν ροδινα.![]()
δεν θα πήγε τουρ φίνο-άνθρωπο ακόμη...συνεχιζεις παραληρημα φιλε-μπαρε;![]()
Ο Παναθηναϊκός την εποχή της παντοδυναμίας του γαμούσε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τουλάχιστον εσείς το γνωρίζετε καλά.
Για 15 χρόνια ήταν η πιο πετυχημένη ομάδα της Ευρώπης βάση τίτλων.
Απλώς εσείς οι γαύροι δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα . Πάντα κάποιος άλλος φταίει όταν πέφτει καρπαζιά. Π. χ διαιτητές, κυκλώματα.
ηδη εχεις χασει τους 2 τελευταιους...καλα πατε...Ερώτημα προς γαύρους.
Στους πόσους χαμένους τελικούς μια ομάδα θεωρείται λούζερ;;;;
καθιστε και πορευτητε με πρεζακια,χθες ο αγγελοπουλος ζητησε να σταματησουν να βριζουν την βοθρομαδα σας ο πρεζακιας στην θεση του θα χοροπηδουσε σαν μαιμου και θα εβριζε και εκεινος αυτη ειναι η διαφορα μας και θα ειναι για παντα,ξυπνα βασιλη.συνεχιζεις παραληρημα φιλε-μπαρε;![]()
Hρεμοτατος ειμαι αλλοι τρελενονται και κουνιουνται λες και πιασανε τον παπα απο τα αρχιδια και γραφουν γραφουν γραφουν κατεβατα και κατεβατα.....Ηρέμησε φίλε Σαλιερη πολύ sdna διαβάζεις ..μη μιλάς για κόσμο εκτός αν είσαι πιτσιρικας και σε δικαιολογω ..έχετε καταντήσει παιδιά του τρακισμου..γλύφετε αυτόν που έβρισε τον ΠΑΟ και τη 13 στη μούρη σας και τον παρακαλατε για να συνεχίσετε να υπάρχετε γιατί ξέρετε οτι δεν υπάρχει άλλος.Σας βάζει να φοράτε μπλουζάκια euroleague mafia και 12 χρόνια του φταίνε μόνο οι άλλοι,σας διοικεί μέσω Instagram ,μια φεύγει- παρκαρει-ξεπαρκαρει και τώρα που τα βρήκατε σας λέει σπάστε το γήπεδο για να μην φαμε 40 και μας κοροϊδεύουν μισό αιωνα.Εχει φέρει την μισή Ευρώπη και πλέον όλη τη πεντάδα της Παρτιζάν.Αν σου κάνει ο dpg κανένα πρόβλημα αλλά μετά μη λέτε για πύρινα πρόβατα και ποιοι κοροϊδεύουν ποιους..
δυστυχως δεν εχετε επιπεδο οσο και να προσπαθειτε...καθιστε και πορευτητε με πρεζακια,χθες ο αγγελοπουλος ζητησε να σταματησουν να βριζουν την βοθρομαδα σας ο πρεζακιας στην θεση του θα χοροπηδουσε σαν μαιμου και θα εβριζε και εκεινος αυτη ειναι η διαφορα μας και θα ειναι για παντα,ξυπνα βασιλη.
Βρε αντε γαμησου κωλομπαρα γαμημενεΝΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ ΣΑΣ..ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΛΙΣΝΑΓΙΑ