Δεν εξετάζω αν ήταν η δεν ήταν δεν εχω δει το παιχνίδι ούτε και τη φάση. Την αχρηστιλα του σχολιαζω να βάλει αλλιώς γκολ και ότι οι βαζελοι πλασάρουν τον κακομοίρη τους για ομαδάρα.
Δεν εξετάζω αν ήταν η δεν ήταν δεν ζω δει το παιχνίδι ούτε και τη φάση. Την αχρηστιλα του σχολιαζω να βάλει αλλιώς γκολ και ότι οι βαζελοι πλασάρουν τον κακομοίρη τους για ομαδάρα.
Δεν εξετάζω αν ήταν η δεν ήταν δεν εχω δει το παιχνίδι ούτε και τη φάση. Την αχρηστιλα του σχολιαζω να βάλει αλλιώς γκολ και ότι οι βαζελοι πλασάρουν τον κακομοίρη τους για ομαδάρα.
εδω ενα πεναλντι που θα περναμε αν ημασταν βαζελος φετος...και θα ημασταν στο 1-0 απο την αρχη του ματς..
δειτε το ριπλει απο το 13 δευτερολεπτο και μετα..ειναι ο ορισμος του επαφη-βαρ-πεναλντι που παιρνει απο την αρχη της χρονιας ο βαζελος...
Θα το λέω κάθε αγωνιστική
ΒΑΡ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
Αν δεν υπήρχε φέτος το βαρ λογικα θα είχαμε χάσει 2-1 με πέναλτι οφσάιντ και ίσως να παλεύαμε για την 4η θεση με τον οαρης
Εγω υποστηριζω δεν μαντευω πρωταθλητη αλλα τον Παναθηναικο τον βλεπω εκτος διαδας. Δεν αλλαζει αυτο που λεω μεχρι να το σφραγισει. Δεν ξερω αν θα ειμαι και δευτερος κιολας. Ο Βλασσης μου δινει την δευτερη προνομιουχο θεση.
Αν δεν υπήρχε φέτος το βαρ λογικα θα είχαμε χάσει 2-1 με πέναλτι οφσάιντ και ίσως να παλεύαμε για την 4η θεση με τον οαρης
θα προσγειωθεις πολυ αποτομα τυπε.....πραγματικα ειναι αδιανοητο να νομιζεις οτι εισαι 1ος λογω βαρ....οταν του χρονου, θα κοπουν τα πεναλντι ενω θα υπαρχει βαρ, θα αρχισεις παλι την κλαψα...
εντωμεταξυ 3 χρονια βαρ = 3 πρωταθληματα ο θρυλος...βεβαια τοτε δεν ειχατε πουγγουρα και κωτσιρα, γι αυτο δεν μπορουσατε να παρετε πεναλντι...ή μηπως τους ειχατε και τοτε?
τεσπα τα ιδια λεγανε και οι μπουγατσες...νομιζαν οτι καθε χρονο θα παιρνει πεναλντι ο κουρτιτς....απο τα 20 πεναλντι πεσανε στα μηδεν....βαρ τοτε, βαρ και τωρα...πως γκενεν αυτο????