athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.438
- Πόντοι
- 12.756
πεντακαθαρο χεριΆλλη μια άρνηση του Παναθηναϊκού να χάσει το τρίποντο. Με τον γνωστό τρόπο.... Πέναλτι.
πεντακαθαρο χεριΆλλη μια άρνηση του Παναθηναϊκού να χάσει το τρίποντο. Με τον γνωστό τρόπο.... Πέναλτι.
Δεν εξετάζω αν ήταν η δεν ήταν δεν εχω δει το παιχνίδι ούτε και τη φάση. Την αχρηστιλα του σχολιαζω να βάλει αλλιώς γκολ και ότι οι βαζελοι πλασάρουν τον κακομοίρη τους για ομαδάρα.Καθαρό πέναλτι του πατάει το πόδι
Και το πέναλτι μέσα στο παιχνίδι είναι φάση του παιχνιδιού από δημουργία είναιΔεν εξετάζω αν ήταν η δεν ήταν δεν ζω δει το παιχνίδι ούτε και τη φάση. Την αχρηστιλα του σχολιαζω να βάλει αλλιώς γκολ και ότι οι βαζελοι πλασάρουν τον κακομοίρη τους για ομαδάρα.
Έτσι κάνει ο πεινασμενος κακομοίρης. Κερναει ξύδι αλλά το μπουρδελακι του δεν το βλέπει.καλό σας βράδυ![]()
Άρα παραδέχεσαι ότι βγάλατε άδικα τον Τζόρτζεβιτς απατεώνα.... Έτσι, ξεραστε τα....Και το πέναλτι μέσα στο παιχνίδι είναι φάση του παιχνιδιού από δημουργία είναι
Έτσι κάνει ο ξερόλας κακομοιρης που δεν έχει δει το παιχνίδι αλλά λέει την μαλακια του .sweet dreamsΔεν εξετάζω αν ήταν η δεν ήταν δεν εχω δει το παιχνίδι ούτε και τη φάση. Την αχρηστιλα του σχολιαζω να βάλει αλλιώς γκολ και ότι οι βαζελοι πλασάρουν τον κακομοίρη τους για ομαδάρα.
Και πριν μας καληνυχτισες αλλα παλι εδώ ήρθες.Έτσι κάνει ο ξερόλας κακομοιρης που δεν έχει δει το παιχνίδι αλλά λέει την μαλακια του .sweet dreams
Και πριν μας καληνυχτισες αλλα παλι εδώ ήρθες.
Τι να δω ρε χαλια μπαλια; Πάλι με πέναλτι το πήρες. Άχρηστος να το βαλεις αλλιως
εδω ενα πεναλντι που θα περναμε αν ημασταν βαζελος φετος...και θα ημασταν στο 1-0 απο την αρχη του ματς..
δειτε το ριπλει απο το 13 δευτερολεπτο και μετα..ειναι ο ορισμος του επαφη-βαρ-πεναλντι που παιρνει απο την αρχη της χρονιας ο βαζελος...
![]()
Ο Μάσα δεν έδωσε το πέναλτι σε σπρώξιμο του Βίντα στον Μπακαμπού (vid) | to10.gr
Ο Μάσα δεν καταλόγισε πέναλτι στο σπρώξιμο του Βίντα στον Μπακαμπούwww.to10.gr
@ΒΛΑΣΣΗΣ13Λοιπον το βαζω εδω.
Βλασσης VS Zebu
Εγω υποστηριζω δεν μαντευω πρωταθλητη αλλα τον Παναθηναικο τον βλεπω εκτος διαδας. Δεν αλλαζει αυτο που λεω μεχρι να το σφραγισει. Δεν ξερω αν θα ειμαι και δευτερος κιολας. Ο Βλασσης μου δινει την δευτερη προνομιουχο θεση.
Ο Βλασσης λεει το παρακατω.
θα προσγειωθεις πολυ αποτομα τυπε.....πραγματικα ειναι αδιανοητο να νομιζεις οτι εισαι 1ος λογω βαρ....οταν του χρονου, θα κοπουν τα πεναλντι ενω θα υπαρχει βαρ, θα αρχισεις παλι την κλαψα...Θα το λέω κάθε αγωνιστική
ΒΑΡ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
Αν δεν υπήρχε φέτος το βαρ λογικα θα είχαμε χάσει 2-1 με πέναλτι οφσάιντ και ίσως να παλεύαμε για την 4η θεση με τον οαρης
Θα το λέω κάθε αγωνιστική
ΒΑΡ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
Αν δεν υπήρχε φέτος το βαρ λογικα θα είχαμε χάσει 2-1 με πέναλτι οφσάιντ και ίσως να παλεύαμε για την 4η θεση με τον οαρης