You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
Simply The Best
piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.542
- Πόντοι
- 216
komodino001
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
1 ερωτηση προς ολους τους βαζελους:
Τι προτιμουσατε στην αρχη της χρονιας : το φετινο μπασκετ του ΠΑΟ (τριπλ) ή νταμπλ στο ποδοσφαιρο...??????????
Παρακαλω μονο ειλικρινες απαντησεις...Η εκτιμηση η δικια μου ειναι οτι σε ψηφοφορια και για του χρονου αν θελετε
το πολυ 1 10% να προτιμουν το μπασκετ, μονο οι απολυτα μπασκετικοι.Αυτα.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Μη το ψάχνεις, όλοι οι Παναθηναϊκοί απο το πουθενά εγιναν μπασκετόφιλοι...1 ερωτηση προς ολους τους βαζελους:
Τι προτιμουσατε στην αρχη της χρονιας : το φετινο μπασκετ του ΠΑΟ (τριπλ) ή νταμπλ στο ποδοσφαιρο...??????????
Παρακαλω μονο ειλικρινες απαντησεις...Η εκτιμηση η δικια μου ειναι οτι σε ψηφοφορια και για του χρονου αν θελετε
Φαντάσου στην αρχή νόμιζαν ότι το λέι απ είναι άσκηση για τους θωρακικούς...
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Μη το ψάχνεις, όλοι οι Παναθηναϊκοί απο το πουθενά εγιναν μπασκετόφιλοι...
αυτό δεν είναι τίποτα. στην αρχή όταν ακούγαμε ''ρακέτα'', νομίζαμε ότι θα παίξουν τένις
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
και τα 21 ερωτηση προς ολους τους βαζελους:
piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.542
- Πόντοι
- 216
Εσύ τι προτιμούσες? το νταμπλ στο ποδόσφαιρο ή να μας πάρεις την πρωτοκαθεδρία σε ελλάδα και ευρώπη στο μπάσκετ?
Πραγματικά σας απασχολούνε μεγάλα ερωτήματα.
Α ρε Ζοτς τι τους έχεις κάνει...
τι βλακείες λες ρε φίλε???Μη το ψάχνεις, όλοι οι Παναθηναϊκοί απο το πουθενά εγιναν μπασκετόφιλοι...
Παρακολουθώ μπάσκετ από το 76 και παίζω από το 82.
Τι γενικότητες λές?
Έχεις δει από κοντά την ομάδα σου με Καστρινάκη Παραγιό?
Γιατί εγώ τους παρακολουθούσα από τότε.
Ποιά χρονιά είδες τη μπασκέτα και λες αυτά για όλους???
piko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 1.542
- Πόντοι
- 216
Τώρα δίνει σεμινάρια λέι-απ ο Παπαλουκάς, τη μια κάνοντας 45 βήματα, την άλλη κάνοντας αιρμπολ.
Φιλάκια
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
οι γάβροι έχουν μπερδευτεί και νομίζουν ότι επειδή ξεκίνησαν αυτοί να βλέπουν μπάσκετ το '92, τότε ξεκινήσαμε κι εμείς. και συγκρίνουν το μπάσκετ με την τεράστια ιστορία με το πόλο που το βλέπουν μόνο αυτοί
komodino001
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μπραβο ρε μεγαλετι βλακείες λες ρε φίλε???
Παρακολουθώ μπάσκετ από το 78 και παίζω από το 82.
Τι γενικότητες λές?
Έχεις δει από κοντά την ομάδα σου με Καστρινάκη Παραγιό?
Γιατί εγώ τους παρακολουθούσα από τότε.
Ποιά χρονιά είδες τη μπασκέτα και λες αυτά για όλους???
Και μεις παιζαμε μπασκετ αλλα αλλη ειναι η ερωτηση ..Αν εισαι στους καθαρα μπασκετικους προφανως προτιμας μπασκετ,
αλλα οσοι παρακολουθουν και ποδοσφαιρο δε νομιζω...Μαλλον προτιμουσαν νταμπλ στο ποδοσφαιρο η οχι???????????
komodino001
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οι γάβροι έχουν μπερδευτεί και νομίζουν ότι επειδή ξεκίνησαν αυτοί να βλέπουν μπάσκετ το '92, τότε ξεκινήσαμε κι εμείς. και συγκρίνουν το μπάσκετ με την τεράστια ιστορία με το πόλο που το βλέπουν μόνο αυτοί
Μηπως θα μπορουσες να απαντησεις το ιδιο και για το ποδοσφαιρο??Μηπως εσυ συγκρινεις το μπασκετ με το ποδοσφαιρο??
Γιατι δεν ειδα κανενα γαυρο να λεει οτι η επιτυχια στο πολο ειναι μεγαλυτερη απο του μπασκετ.
Απαντηση??????????????
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Μηπως θα μπορουσες να απαντησεις το ιδιο και για το ποδοσφαιρο??Μηπως εσυ συγκρινεις το μπασκετ με το ποδοσφαιρο??
Γιατι δεν ειδα κανενα γαυρο να λεει οτι η επιτυχια στο πολο ειναι μεγαλυτερη απο του μπασκετ.
Απαντηση??????????????
ποιο είναι το ερώτημα ακριβώς; πες το και θα απαντήσω με ειλικρίνεια
παρακολουθούσα και ποδόσφαιρο και μπάσκετ.Μπραβο ρε μεγαλε
Και μεις παιζαμε μπασκετ αλλα αλλη ειναι η ερωτηση ..Αν εισαι στους καθαρα μπασκετικους προφανως προτιμας μπασκετ,
αλλα οσοι παρακολουθουν και ποδοσφαιρο δε νομιζω...Μαλλον προτιμουσαν νταμπλ στο ποδοσφαιρο η οχι???????????
Προτιμώ όμως το μπάσκετ γιατί έπαιζα.
Τόσο απλά.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αντιστρέφω την ερώτηση.............
οι γάβροι προτιμούσαν νταμπλ στο ποδόσφαιρο, ή τρέμπλ στο μπάσκετ;
Αυτό που πονάει τους πικραμένους γαβρόπουλους είναι ότι η επιτυχία φέτος του βάζελου τους έκανε να πάψουν να ασχολούνται με τη μιζέρια του ποδοσφαιρικού τμήματος...
αντιθέτως οι γάβροι συνεχίζουν τη μιζέρια τους και στο μπάσκετ και στη μπάλλα.
όπως στρώσει κανείς.......
Στην αρχή της χρονιάς είχα σίγουρο το μπάσκετ φίλε μου,οπότε ήθελα το άλλο τόπι(και εξακολουθώ να το θέλω,όπως θέλω και το βόλλεϋ και γενικά όπου παίζει η ομάδα μου θέλω να είμαι πρώτος)1 ερωτηση προς ολους τους βαζελους:
Εσύ τα πέτρινα χρόνια της ομάδας σου,δεν έλεγες για το μπάσκετ;Δεν μας τα είχατε κάνει τσουρέκια για την "σπυριάρα";
Τότε είχατε μπασκετικούς ενώ τώρα όχι;
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Θα σου πω την αλήθεια : νταμπλ στο ποδόσφαιρο. Άμα σου πω καλή πορεία δλδ στους 4 του τσάμπιονς λιγκ περισσότερο από όλα αυτό θα το ήθελα περισσότερο από νταμπλ.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Τρεμπλ φυσικά, αφού έχω να το πάρω απο το '97.αντιστρέφω την ερώτηση.............
οι γάβροι προτιμούσαν νταμπλ στο ποδόσφαιρο, ή τρέμπλ στο μπάσκετ;
Αυτό που πονάει τους πικραμένους γαβρόπουλους είναι ότι η επιτυχία φέτος του βάζελου τους έκανε να πάψουν να ασχολούνται με τη μιζέρια του ποδοσφαιρικού τμήματος...
αντιθέτως οι γάβροι συνεχίζουν τη μιζέρια τους και στο μπάσκετ και στη μπάλλα.
όπως στρώσει κανείς.......
Κι αυτό ήταν το νόημα της ερώτησης, άμα προτιμούσες να πάρεις το νταμπλ που έχεις χρόνια να το δεις ή να πάρεις το τρεμπλ που το ξαναπήρες 2 χρόνια πριν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K