Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ωραια πουτσα ηταν αυτη, στο 90 που ποναει.
χωμα σε ολο το παιχνιδι ο παπ, το καρφωσε το τεμαχιο.  :knockinb: :knockinb:

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Έτσι ρε πανάθα... από πότε έιπαμε οτι έχει ο Παναθηναϊκός να πάρει διπλό μεσ' το Καραϊσκάκη???

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Ωραίο ήταν να το ξανακάνουμε!!!!

Γλύκααααααααα!!!!!!!!!

Κάβλαααααααααα!!!!!!!!!!!!
Τουλάχιστον 3 καβλωμένα εκατομμύρια υπάρχουν ανάμεσα σας φίλοι γάβροι. Τοίχο τοίχο λοιπόν και αθόρυβα....

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πάντως λυπάμε τον Κασναφέρη... τώρα τι θα πει στο αφεντικό του ο άνθρωπος, που το έργο του δεν είχε αποτέλεσμα;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αντε γειά!
2 νίκες μέσα στην ίδια σεζόν!Χαλαρά...Ακόμα και ο Κασναφέρης με το να μην δώσει στον Παπ πέναλτι και να μην αποβάλη τον Μάριτς στην αγκωνια στον νίνη(περσι ο Κώτσιος στην ΙΔΙΑ φάση ειχε αποβληθεί)δεν κατάφερε να δώσει την νίκη στον ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ λαό των μελών..
Μονο στην Ελλάδα ο πρωταθλητής ΔΕΝ νικάει τον 2ο και τον 3ο...Ολες οι άλλες ομάδες φυσικά ειναι παραρτήματα του και ΑΝΕΤΑ παίρνει πρωτάθλημα..
περαστικά...

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Με μια νικη και βγαλατε γλωσσα; Ρε δεν παμε καλα!!!!!!

Ευχαριστω πρεπει να πείτε για το δώρο!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Πειτε οτι θελετε ρε κουφαλες βαζελοι αλλα μην λετε οτι μας επαιξε κι ο καζναφερης σημερα...ημ αρτον...παι ξατε σε Μαρκαριαν μοντελο(ολοι πισω παντα) και σε μια μαλακια βαλατε γκολ...αν μεινατε ικανοποιημε νοι απ την ομαδα σας τοτε οκ...εγω απ την δικια μου δεν εμεινα κι οχι γιατι εχασε...κι εμεις να το καρφωναμε στο 89 παλι δεν θα μουν ικανοποιημε νος...απλα σκεφτομαι σωστα και λογικα...πχ με χαλασε που ο Νινης σημερα δεν επαιξε μπαλιτσα η δεν τον αφησε ο Ζεβλακοφ να παιξει...πε ριμενα πιο πολλα κι απ αυτον!!!απλα τωρα κανει πιο λιγο κρυο εδω ψηλα...και για τον φιλο που ειπε οτι μονο στην Ελλαδα ο πρωταθλητης δεν κερδιζει τον 2ο και τον 3ο ας δει λιγη μπαλα please...

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο Βερνίκος .... φανερώθηκε !!!! Gay το αγόρι μου .... 

Παχύς ο πάσαλος κοκκινούληδες, ε ?? 

Τραβάτε, τραβάτε, τραβάτε, τραβάτε, τραβάτε .... δε βγήκε ακόμη, ε ?? Μπα.. από πίσω δε θα βγει εύκολα απόψε... δοκιμάστε από τα ρουθούνια... νομίζω είναι πιο κοντά στην επιφάνεια από κει !!!! 

ʼραγε θα'ναι ο "μόνιμος" Αμανατίδης να πει κανά λογάκι απόψε ?? 

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χανουν μονο απο ευρωπαιους εκει μεσα....  :grin: Με τους υπολοιπους καθαριζουν οι μπριακοκαζναφεριδες...  :boobies: :boobies:

Ναι Τακουλη (Λεμονη) εισαστε με διαφορα η καλυτερη ομαδα και το δειξατε. :-* Ναι μονο απο ατυχια χασατε.  :-* Καλα τα λες... :-* Παρε τα αμελετητα μας ομως τωρα γιατι εχετε χασει μεσα εξω, δεν εχετε περασει καμια φαση στην ευρωπη και εχετε αποκλειστει απο τον ΠΑΣ κυριε
....Πρω(κ)ταθλητη....
:2funny: :2funny: :2funny:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
αντε γειά!
2 νίκες μέσα στην ίδια σεζόν!Χαλαρά...Ακόμα και ο Κασναφέρης με το να μην δώσει στον Παπ πέναλτι και να μην αποβάλη τον Μάριτς στην αγκωνια στον νίνη(περσι ο Κώτσιος στην ΙΔΙΑ φάση ειχε αποβληθεί)δεν κατάφερε να δώσει την νίκη στον ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ λαό των μελών..
Μονο στην Ελλάδα ο πρωταθλητής ΔΕΝ νικάει τον 2ο και τον 3ο...Ολες οι άλλες ομάδες φυσικά ειναι παραρτήματα του και ΑΝΕΤΑ παίρνει πρωτάθλημα..
περαστικά...

Τα είπες όλα αδελφέ... αλλά τους τσούζει...

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Ο Βερνίκος .... φανερώθηκε !!!! Gay το αγόρι μου ....

ʼραγε θα'ναι ο "μόνιμος" Αμανατίδης να πει κανά λογάκι απόψε ??   

το'χουμε ξαναπει για τον Βερνικο .Κολλητος του Κοκκαλη και πολλοι λενε οτι ο Σωκρατης τον επεβαλε στους αγωνες του Ευro.Μαλιστα ο Ιωαννιδης σε πρες κονφερανς μετα την πρωτη παραιτηση του ειχε αναφερει τον Βερνικο ως τον ανθρωπο που τον εφαγε απο τον γαβρο.Για πολλα χρονια δουλευε στον Flash.
      Ειναι αληθεια οτι οταν εγινε αλλαγη ο Νινης οι γαβροι χειροκροτησαν? Εαν ειναι ετσι  εγω τους λεω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πούνε οι γαύροι,
οεο πούνε οι γαύροι.....
και ας έπνιξε το πέναλτυ ο κασναφέρης.... :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
από μπάλλα πάντως γαμησέ τα, ο ήφαιστος περιστερίου παίζει καλλίτερα, κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου......η αλήθεια πρέπει να λέγεται.... :tickedoff:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ναι χειροκροτησαν φιλε μου γιατι μεσα στα πολλα τομαρια που εχει για φιλαθλους η ομαδα μου εχει και παρα μα παρα πολλους πλεον υγειως σκεπτομενους φιλαθλους....κατι σαν το χειροκροτημα που εριξαν οι βαζελοι στον Νικοπολιδη καποτε για το ευχαριστω....

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Ναι χειροκροτησαν φιλε μου γιατι μεσα στα πολλα τομαρια που εχει για φιλαθλους η ομαδα μου εχει και παρα μα παρα πολλους πλεον υγειως σκεπτομενους φιλαθλους....κατι σαν το χειροκροτημα που εριξαν οι βαζελοι στον Νικοπολιδη καποτε για το ευχαριστω....

Διορθωνω μετα απο εκτενεστερο ρεπορταζ . Πολλοι  φιλαθλοι  χειροκροτησαν τον Σωτηρη Νινη ενω η Θυρα 7 αποδοκιμαζε.Αυτοι οι τσουκαλαδες εξελισσονται σε καταρα για τον Ολυμπιακο. Τα ΜΠΡΑΒΟ πανε στους υπολοιπους και φυσικα στον μεγαλο  Ριβαλντο ο οποιος παρα την στενοχωρια του εδωσε την φανελα του στον Σωτηρη Νινη. Με αυτη την ενεργεια απεδειξε οτι  οι Μεγαλοι δειχνουν χαρακτηρα στην ηττα και οχι μονο στην νικη η οποια εχει πολλους πατερες.Παγκοσμιο ινδαλμα ο Ριμπο και δεν ειναι τυχαιο που πολλοι Παναθηναικοι του βγαζουμε το καπελο...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε παιδια ποιος σβήνει τα ποστ?βρίσαμε ?γιατι τα σβήνεται? μετα λέτε γιατι φευγει ο κόσμος..τι κοκκινη λογοκρισίαα ειναι αυτη εδω μέσΑ?

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
αντε γειά!
περαστικά...

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Γι αυτο τους μπουκωνουμε ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ

Συνημμένα

• osfp_pao_papadopoulos.jpg
    osfp_pao_papadopoulos.jpg
    25,3 KB · Εμφανίσεις: 14
  • 207.jpg
    207.jpg
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 14

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
ρε παιδια ποιος σβήνει τα ποστ?βρίσαμε ?γιατι τα σβήνεται? μετα λέτε γιατι φευγει ο κόσμος..τι κοκκινη λογοκρισίαα ειναι αυτη εδω μέσΑ?

Λοιπόν laplace σου έσβησα 2 posts στα οπόια δεν έβρισες άλλα χρησιμοποίησες κεφαλαία γράμματα.
Σου επισυνάπτω και τον σχετικό κανόνα του φόρουμ:
"4. Απαγορεύετα ι αυστηρά η ΜΟΝΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Κινδυνεύετε να δείτε τη δημοσίευσή σας να εξαφανίζετα ι. Τα κεφαλαία τα χρησιμοποιείτε για να ΤΟΝΙΣΕΤΕ κάτι μέσα στο υπόλοιπο κανονικό κείμενο. Διαφορετικά είναι σα να ΦΩΝΑΖΕΤΕ επί μονίμου βάσεως."

Αυτοί έιναι οι κανόνες του φόρουμ είτε αρέσουν σε κάποιους είτε δεν αρέσουν, και βάση αυτών θα πρέπει να συμπεριφέρονται οι χρήστες.

Σε κάλυψα?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ZeroToleranc Μήπως τυχαίνει να είσαι και ολυμπιακός?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom