You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bluevertigo
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Τουλάχιστον 3 καβλωμένα εκατομμύρια υπάρχουν ανάμεσα σας φίλοι γάβροι. Τοίχο τοίχο λοιπόν και αθόρυβα....Ωραίο ήταν να το ξανακάνουμε!!!!
Γλύκααααααααα!!!!!!!!!
Κάβλαααααααααα!!!!!!!!!!!!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ναι οντως λαθος σκορ.....γαυρος-παναθα=0-1....ενταξει....?Hello! Δεν έχει γίνει ακόμα το ματς....
αντε γειά!
2 νίκες μέσα στην ίδια σεζόν!Χαλαρά...Ακόμα και ο Κασναφέρης με το να μην δώσει στον Παπ πέναλτι και να μην αποβάλη τον Μάριτς στην αγκωνια στον νίνη(περσι ο Κώτσιος στην ΙΔΙΑ φάση ειχε αποβληθεί)δεν κατάφερε να δώσει την νίκη στον ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ λαό των μελών..
Μονο στην Ελλάδα ο πρωταθλητής ΔΕΝ νικάει τον 2ο και τον 3ο...Ολες οι άλλες ομάδες φυσικά ειναι παραρτήματα του και ΑΝΕΤΑ παίρνει πρωτάθλημα..
περαστικά...
2 νίκες μέσα στην ίδια σεζόν!Χαλαρά...Ακόμα και ο Κασναφέρης με το να μην δώσει στον Παπ πέναλτι και να μην αποβάλη τον Μάριτς στην αγκωνια στον νίνη(περσι ο Κώτσιος στην ΙΔΙΑ φάση ειχε αποβληθεί)δεν κατάφερε να δώσει την νίκη στον ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ λαό των μελών..
Μονο στην Ελλάδα ο πρωταθλητής ΔΕΝ νικάει τον 2ο και τον 3ο...Ολες οι άλλες ομάδες φυσικά ειναι παραρτήματα του και ΑΝΕΤΑ παίρνει πρωτάθλημα..
περαστικά...
Πειτε οτι θελετε ρε κουφαλες βαζελοι αλλα μην λετε οτι μας επαιξε κι ο καζναφερης σημερα...ημ αρτον...παι ξατε σε Μαρκαριαν μοντελο(ολοι πισω παντα) και σε μια μαλακια βαλατε γκολ...αν μεινατε ικανοποιημε νοι απ την ομαδα σας τοτε οκ...εγω απ την δικια μου δεν εμεινα κι οχι γιατι εχασε...κι εμεις να το καρφωναμε στο 89 παλι δεν θα μουν ικανοποιημε νος...απλα σκεφτομαι σωστα και λογικα...πχ με χαλασε που ο Νινης σημερα δεν επαιξε μπαλιτσα η δεν τον αφησε ο Ζεβλακοφ να παιξει...πε ριμενα πιο πολλα κι απ αυτον!!!απλα τωρα κανει πιο λιγο κρυο εδω ψηλα...και για τον φιλο που ειπε οτι μονο στην Ελλαδα ο πρωταθλητης δεν κερδιζει τον 2ο και τον 3ο ας δει λιγη μπαλα please...
Spartan_King
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ο Βερνίκος .... φανερώθηκε !!!! Gay το αγόρι μου ....
Παχύς ο πάσαλος κοκκινούληδες, ε ??
Τραβάτε, τραβάτε, τραβάτε, τραβάτε, τραβάτε .... δε βγήκε ακόμη, ε ?? Μπα.. από πίσω δε θα βγει εύκολα απόψε... δοκιμάστε από τα ρουθούνια... νομίζω είναι πιο κοντά στην επιφάνεια από κει !!!!
ʼραγε θα'ναι ο "μόνιμος" Αμανατίδης να πει κανά λογάκι απόψε ??
Παχύς ο πάσαλος κοκκινούληδες, ε ??
Τραβάτε, τραβάτε, τραβάτε, τραβάτε, τραβάτε .... δε βγήκε ακόμη, ε ?? Μπα.. από πίσω δε θα βγει εύκολα απόψε... δοκιμάστε από τα ρουθούνια... νομίζω είναι πιο κοντά στην επιφάνεια από κει !!!!
Spartan_King
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Χανουν μονο απο ευρωπαιους εκει μεσα.... Με τους υπολοιπους καθαριζουν οι μπριακοκαζναφεριδες...
Ναι Τακουλη (Λεμονη) εισαστε με διαφορα η καλυτερη ομαδα και το δειξατε. :-* Ναι μονο απο ατυχια χασατε. :-* Καλα τα λες... :-* Παρε τα αμελετητα μας ομως τωρα γιατι εχετε χασει μεσα εξω, δεν εχετε περασει καμια φαση στην ευρωπη και εχετε αποκλειστει απο τον ΠΑΣ κυριε
....Πρω(κ)ταθλητη....
Ναι Τακουλη (Λεμονη) εισαστε με διαφορα η καλυτερη ομαδα και το δειξατε. :-* Ναι μονο απο ατυχια χασατε. :-* Καλα τα λες... :-* Παρε τα αμελετητα μας ομως τωρα γιατι εχετε χασει μεσα εξω, δεν εχετε περασει καμια φαση στην ευρωπη και εχετε αποκλειστει απο τον ΠΑΣ κυριε
....Πρω(κ)ταθλητη....
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
αντε γειά!
περαστικά...
Τα είπες όλα αδελφέ... αλλά τους τσούζει...
Ο Βερνίκος .... φανερώθηκε !!!! Gay το αγόρι μου ....
το'χουμε ξαναπει για τον Βερνικο .Κολλητος του Κοκκαλη και πολλοι λενε οτι ο Σωκρατης τον επεβαλε στους αγωνες του Ευro.Μαλιστα ο Ιωαννιδης σε πρες κονφερανς μετα την πρωτη παραιτηση του ειχε αναφερει τον Βερνικο ως τον ανθρωπο που τον εφαγε απο τον γαβρο.Για πολλα χρονια δουλευε στον Flash.
Ειναι αληθεια οτι οταν εγινε αλλαγη ο Νινης οι γαβροι χειροκροτησαν? Εαν ειναι ετσι εγω τους λεω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
Ναι χειροκροτησαν φιλε μου γιατι μεσα στα πολλα τομαρια που εχει για φιλαθλους η ομαδα μου εχει και παρα μα παρα πολλους πλεον υγειως σκεπτομενους φιλαθλους....κατι σαν το χειροκροτημα που εριξαν οι βαζελοι στον Νικοπολιδη καποτε για το ευχαριστω....
Ναι χειροκροτησαν φιλε μου γιατι μεσα στα πολλα τομαρια που εχει για φιλαθλους η ομαδα μου εχει και παρα μα παρα πολλους πλεον υγειως σκεπτομενους φιλαθλους....κατι σαν το χειροκροτημα που εριξαν οι βαζελοι στον Νικοπολιδη καποτε για το ευχαριστω....
Διορθωνω μετα απο εκτενεστερο ρεπορταζ . Πολλοι φιλαθλοι χειροκροτησαν τον Σωτηρη Νινη ενω η Θυρα 7 αποδοκιμαζε.Αυτοι οι τσουκαλαδες εξελισσονται σε καταρα για τον Ολυμπιακο. Τα ΜΠΡΑΒΟ πανε στους υπολοιπους και φυσικα στον μεγαλο Ριβαλντο ο οποιος παρα την στενοχωρια του εδωσε την φανελα του στον Σωτηρη Νινη. Με αυτη την ενεργεια απεδειξε οτι οι Μεγαλοι δειχνουν χαρακτηρα στην ηττα και οχι μονο στην νικη η οποια εχει πολλους πατερες.Παγκοσμιο ινδαλμα ο Ριμπο και δεν ειναι τυχαιο που πολλοι Παναθηναικοι του βγαζουμε το καπελο...
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
αντε γειά!
περαστικά...
Γι αυτο τους μπουκωνουμε ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ
Συνημμένα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.168
- Πόντοι
- 42.697
ρε παιδια ποιος σβήνει τα ποστ?βρίσαμε ?γιατι τα σβήνεται? μετα λέτε γιατι φευγει ο κόσμος..τι κοκκινη λογοκρισίαα ειναι αυτη εδω μέσΑ?
Λοιπόν laplace σου έσβησα 2 posts στα οπόια δεν έβρισες άλλα χρησιμοποίησες κεφαλαία γράμματα.
Σου επισυνάπτω και τον σχετικό κανόνα του φόρουμ:
"4. Απαγορεύετα ι αυστηρά η ΜΟΝΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Κινδυνεύετε να δείτε τη δημοσίευσή σας να εξαφανίζετα ι. Τα κεφαλαία τα χρησιμοποιείτε για να ΤΟΝΙΣΕΤΕ κάτι μέσα στο υπόλοιπο κανονικό κείμενο. Διαφορετικά είναι σα να ΦΩΝΑΖΕΤΕ επί μονίμου βάσεως."
Αυτοί έιναι οι κανόνες του φόρουμ είτε αρέσουν σε κάποιους είτε δεν αρέσουν, και βάση αυτών θα πρέπει να συμπεριφέρονται οι χρήστες.
Σε κάλυψα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K