Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
Εσυ αυτον τον αγωνα εβλεπες;δεν ειδες οτι ο σαριεγκι δεν εχασε μονομαχια;δεν ειδες οτι ο νινης τους εκανε ανω κατω συνεχεια;μηπως ρε παιδια ειστε λιγο εμπαθεις με καποιους παιχτες και δεν το παραδεχεστε οταν παιζουν καλα;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Λίνεν: "Δεν ξέρω γιατί αποβλήθηκε ο Μουν"

Απολαυστικός για μία ακόμη φορά ήταν ο Εβαλντ Λίνεν στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Γερμανός μίλησε για το αγωνιστικό κομμάτι, τη διαιτησία, τον Λάμπρο Χούτο και τον Γιώργο Καραγκούνη.

Αθλητικό στοίχημα 100% Bonus Εγγραφής!"Ηταν ένα περίεργο παιχνίδι. Όπως πήγε μετά το 1-1 και το αριθμητικό πλεονέκτημά μας, φαινόταν πως θα το κερδίσουμε, όμως δεν δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ και από ένα φάουλ χάσαμε το παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από τα πρώτα 15 λεπτά της ομάδας, αλλά στη συνέχεια είχαμε αμυντικά προβλήματα. Ημασταν τυχεροί που δεν δεχθήκαμε γκολ και μετά το φάγαμε από το πουθενά. Αυτό μας επηρέασε και δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να κλέβουμε μπάλες και να έχουμε κατοχή, Στο δεύτερο μέρος αμυνθήκαμε σαφώς καλύτερα, πιέσαμε για την ισοφάριση και πιστεύω δίκαια το καταφέραμε. Η αποβολή του Μουν μας ευνόησε, όμως ξαφνικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε. Ο Παναθηναϊκός φόρτωσε την άμυνά του, έπαιξε ένα 3-5-1 κι εμείς δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Ο Μάντζιος έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι παρ’ότι ήταν μόνος, Μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι που χάσαμε και την ισοπαλία. Γνωρίζαμε ότι ο Γκούμας είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης, αλλά κανείς δεν τον έπιασε".
Για τη διαιτησία, είπε: "Σέβομαι τους διαιτητές και δεν συνηθίζω να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά νομίζω ότι ήταν μία από τις χειρότερες που έχω δει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο διαιτητής έβγαζε αναίτια κάρτες, ενώ δεν ξέρω γιατί αποβλήθηκε ο Μουν. Στο πρώτο μέρος κράτησε μόνο ένα λεπτό καθυστερήσεις, ενώ στο δεύτερο κράτησε μόνο τρία".

Για τον Καραγκούνη, τόνισε: "Σέβομαι τον Καραγκούνη ως ποδοσφαιριστή, είναι από τους καλύτερους, αλλά τείνει να γελοιοποιήσει την καριέρα του. Δεν έχει την ανάγκη να εκβιάζει συνεχώς φάουλ, να διαμαρτύρεται και να αποδοκιμάζεται από τον κόσμο. Θα περίμενα από τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας να είναι πιο επαγγελματίας".

Για τη δυσφορία του Χούτου στην αλλαγή του: "Στους περισσότερους παίκτες δεν τους αρέσει να γίνονται αλλαγή, αλλά εγώ αποφασίζω για τις αλλαγές όταν δεν είμαι ευχαριστημένος από έναν παίκτη".

apo contra

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
...o διαλογος για τον οποιο αποβληθηκε ο Τεν Κατε..

Διαμαρτυρομενος προς τον 4ο διαιτητη για την αποβολη του Μουν
- It's fucking unbeleivable !!!

Απαντηση 4ου
- Σε μενα ειπες  "fuck you" ?? Αποβαλλεσαι !!   :headbang: :headbang: 

Ρε Γκαγκατση νουμερο , ουτε αγγλικα δεν ξερουν οι διαιτητες-χειρουργοι  που στελνεις για τις επικινδυνες αποστολες ???

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
...o διαλογος για τον οποιο αποβληθηκε ο Τεν Κατε..

Διαμαρτυρομενος προς τον 4ο διαιτητη για την αποβολη του Μουν
- It's fucking unbeleivable !!!

Απαντηση 4ου
- Σε μενα ειπες  "fuck you" ?? Αποβαλλεσαι !!    :headbang: :headbang: 

Ρε Γκαγκατση νουμερο , ουτε αγγλικα δεν ξερουν οι διαιτητες-χειρουργοι  που στελνεις για τις επικινδυνες αποστολες ???

αι λοβ γιου
γιου λοβ αι
ρε στο 2008 και δεν ξερει αγγλικα ο 4ος?
ουυυυυυυυυ

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
μην αγχωνεστε εχει κανονισει τα παντα ο μεγας γκαγκατσης  :jerking: :jerking: :jerking:--- στις διακοπες των χριστουγεννων θα τους κανει ιδιαιτερα ο βιλεντα :dancing: :dancing: :dancing:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε μαλακες γιατι αργειτε και κανετε κενα;;;;;
δωστε γελιο στο λαο....
μη σταματατε,τι εχετε παθει;;;;;;;;
σφαγη λεμε ,εντεταλμενη υπηρεσια ο ζωγραφος ,95-5 υπερ πανιωνιου.....
εχω δει παιχνιδια και παιχνιδια αλλα τετοια σφαγη......
χειρουργος ο πουστης......
μπραβο στην παναθα που περασε δια πυρος και σιδηρου απο στημενο παιχνιδι. κουφαλα ζωγραφε δεν καταφερες να σταματησεις την αρμαδα του ιπταμενου ολλανδου......
κουφαλα πρακτορα οσο και να προσπαθεις να στηνεις τα παιχνιδια σε συνεργασια με τον κολλητο σου τον γκαγκατση θα παιρνεις τα παπαρια του πολυμετοχικου.....
η ομαδα ειναι μια γροθια.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ παραιτησου!!!!!! ο ζωγραφος ειναι απο τη γειτονια μου και ειναι βαμμενος γαυρος.ουστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:(

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
αυριο θα δουμε την υπερομαδα του γαυρου χαχαχα!! :2funny: τι θα κανει με τον εργοτελη.και η 9η νοεμβριου πλησιαζει

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
αι λοβ γιου
γιου λοβ αι
ρε στο 2008 και δεν ξερει αγγλικα ο 4ος?
ουυυυυυυυυ

....στο Σεντρα FM πριν λιγο   ειπωθηκε οτι  δημοσιογραφος του ΝOVA θα καταθεσει  τον διαλογο αν κληθει σαν μαρτυρας απο τον αθλητικο δικαστη αφου ηταν μπροστα οταν εγινε και μαλιστα καταγραφηκε απο την καμερα του καναλιου.....αφου  δεν το μιλας το αγγλικο ρε Χενκ μετα απο τοσα χρονια στο Λονδινο , τι θες και ανοιγεις συζητησεις με τα υποχειρια του Γκαγκατση ??

Υ.Γ. ....μεγαλε Σωκρατη , παρασκηνιακε αρχοντα του Σκοτους , εσυ δεν καταλαβαινεις απο πολυμετοχικοτητες και λοιπα κουραφεξαλα.....με το  κτυπημα που  πηγες να κανεις σημερα , καθαριζες το πρωταθληματακι , διελυες τον αιωνιο αντιπαλο ,  ξεφτιλιζες Βγενοπουλο την επομενη της ηγετικης παρεμβασης......και αυριο ολοι θα βριζανε Αντωνιου και Ολλανδο με βαρυγδουπες αναλυσεις και τονους απο μελανι.....πραγματικος Σατανας εισαι :jerking:....

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Μπραβο στον Κατε και την ομαδα γενικα, σημερα ειμασταν καλοι και θα μπορουσαμε να το ειχαμε καθαρισει ποιο νωρις το ματσακι. Τωρα για την διαιτησια τι να πω, σκατα στα μουτρα του μαλακα.

Η βερντερ σημερα κερδισε 5-1 την χερτα, αλλα οπως εχω ξαναπει ο ΚΑΛΟΣ Παναθηναικος δεν εχει να φοβιθει τπτ απο καμια ομαδα. Παμε για το 2πλο.

Και μετα την Γερμανια, θα τραγουδαμε: ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ, ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΗΡΑΙΑΣ.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ετσι,παρτε αερα να φατε την πρωτη τσαπου  στη Γερμανια και μετα τη δευτερη λιψω μεσα στο σπιτακι σας,ξερετε για τα 100χρονα :2funny: :2funny: :2funny:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
ετσι,παρτε αερα να φατε την πρωτη τσαπου  στη Γερμανια και μετα τη δευτερη λιψω μεσα στο σπιτακι σας,ξερετε για τα 100χρονα :2funny: :2funny: :2funny:

..στα παπαρια μας η Βρεμη.....τον θρηνο να μαμησουμε την επομενη αγωνιστικη και ολα θα ξεχαστουν  :grin: :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι έγινε ρε γαυράκια?.....τι χολή και σκασίλα είναι αυτή που βγάζετε?......δεν σας έκατσε το αποτέλεσμα που στήσατε ε?.....γι αυτό το πάιζεται γελάκια κι έτσι?.......υπομονή...την άλλη κυριακή σας δινεται η ευκαιρία να αποδείξετε πόσο ομαδάρα είστε...αφου θα μας ρίξετε 4 τι το συζη΄τατε?.....χαλαρώστε και απολαύστε το........

ξυπνάτε ρε παπάρες της διοίκησης....γαμήστε τους κορακογκαγκάτσηδες ότι έχουν και δεν έχουν .....άντε μαλάκες πριν είναι αργά.......

steve_1970

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πες τα ρε εδερφε caplos,εχεις απολυτο δικιο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι έγινε ρε γαυράκια?.....τι χολή και σκασίλα είναι αυτή που βγάζετε?......δεν σας έκατσε το αποτέλεσμα που στήσατε ε?.....γι αυτό το πάιζεται γελάκια κι έτσι?.......υπομονή...την άλλη κυριακή σας δινεται η ευκαιρία να αποδείξετε πόσο ομαδάρα είστε...αφου θα μας ρίξετε 4 τι το συζη΄τατε?.....χαλαρώστε και απολαύστε το........

ξυπνάτε ρε παπάρες της διοίκησης....γαμήστε τους κορακογκαγκάτσηδες ότι έχουν και δεν έχουν .....άντε μαλάκες πριν είναι αργά.......

:rockon:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
αδικιαααααα αδικιααααα,αλλα ο περηφανος παο,που μολις προχθες τον ειχε αρπαξει απο Ηρα και Εργοτελη,αδικως βεβαιως βεβαιως,σημερα ξαναγινε μεγαλη ομαδα και καταφερε να νικησει Πανιωνιο και παραγκα.Μπραβο σας  :jerking: :jerking: :jerking:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Σημερα η ομαδα πηρε ενα αρχιδατο διπλο.
Στο πρωτο ημιχρονο παιξαμε καλα,πιεσαμε ψηλα τον αντιπαλο.Η ομαδα πολυ καλα στημενη απο τον Ολλανδο.
Παμε γερα για Βρεμη και ο,τι ηθελε προκυψει.
Γκαλινοβιτς πηγες να με πεθανεις σημερα ρε μαλακα. :birdman:
Ζωγραφε καλη προσπαθεια αλλα δυστυχως απετυχε.Ρουφα τα παπαρια μου τωρα κορακι.
Χρηστιδη ωραιο το παραληρημα σου ρε. :thumbsup:Μαλλον αλλιως τα περιμενες και σου καθισε βαρυ το διπλο.Ελα με την διαστημικη υπερομαδα σου να με νικησεις σε μια βδομαδα.Τελος,ειμαι πολυ χαρουμενος και καυλωμενος που νικησα σημερα μια ομαδα που εχει καλυτερο ροστερ απο εμενα :jerking: :jerking: :jerking:

werner

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω γαυρος ειμαι παιδια αλλα οφειλω να πω ορισμενα πραγματα,την αποψη μου ξερω γω για την ομαδα σας.
απ την αρχη ειχα πει και το πιστευα κιολας πως ο βαζελος φετος εχει γαματο υλικο,πολλους καλους παιχτες,σε ολες τις θεσεις,μπορει κιολας καλυτερους απ τους δικους μας.
αλλα κατι φαινεταιρ ε γμτ να παει στραβα με τον προπονητη,τι γινεται τωρα εκει δεν ξερω,μπορει να τους τα πρηζει στις προπονησεις,να τους γαμαει την παναγια ,φαινεται και λιγο αυστηρος.τι να κανεις ομως αυτον εχετε τωρα με αυτον θα τη βγαλετε,αν δε φυγει βεβαια,αν δεν τον στειλετε.
ο προπονητης παντως το λεω,δε φαινεται σοι,υπαρχουν γαματοι παιχτες σε αυτην την ομαδα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω γαυρος ειμαι παιδια αλλα οφειλω να πω ορισμενα πραγματα,την αποψη μου ξερω γω για την ομαδα σας.
απ την αρχη ειχα πει και το πιστευα κιολας πως ο βαζελος φετος εχει γαματο υλικο,πολλους καλους παιχτες,σε ολες τις θεσεις,μπορει κιολας καλυτερους απ τους δικους μας.
αλλα κατι φαινεταιρ ε γμτ να παει στραβα με τον προπονητη,τι γινεται τωρα εκει δεν ξερω,μπορει να τους τα πρηζει στις προπονησεις,να τους γαμαει την παναγια ,φαινεται και λιγο αυστηρος.τι να κανεις ομως αυτον εχετε τωρα με αυτον θα τη βγαλετε,αν δε φυγει βεβαια,αν δεν τον στειλετε.
ο προπονητης παντως το λεω,δε φαινεται σοι,υπαρχουν γαματοι παιχτες σε αυτην την ομαδα.

μηπως εισαι ο τζιγγερ ρε φιλε? :2funny: :2funny:
δλδ θα ηθελες στην ομαδα σου τον τζιωλη τον βυντρα τον σοουζα τον νιλσον τον σαριεγκι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom