apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Την 1η κίτρινη στον Μούν δεν την είδα...η 2η ήταν πάντως....γενικά εμένα μου άρεσε...άφηνε το παιχνίδι να παιχτεί...δεν θεωρώ ότι ήταν κακός...πιό πολύ μου έκανε εντύπωση η αλλαγή Νίνη με Σιόντη (αμυντικός δεν είναι?)....
.....η εμφανιση ηταν ενθαρρυντικη......απο το 65' με 10 παικτες με ανυπαρκτη δευτερη κιτρινη στον Μουν...ο Ζωγραφος πηγε να δωσει την χαριστικη βολη σε ΠΑΟ , Τεν Κατε και να βγαλει απο τωρα πρωταθλητη τον κατασκοπο της Σταζι.....Κορακι , mission not accomplished !!
ρε το δευτερο παιζει να μην ηταν και φαουλ
ολο φαουλ σφυριζε ο ζωγραφος που αφηνε το παιχνιδι
Ρε συ...καθαρά τον κρατάει...και δεν τον αφήνει κιόλας ο σκύλος ο μάυρος....
μα δεν τον κραταει
τον απωθει ελαχιστα
τετοιες φασεις απειρες
και η φαση γινεται κοντα στο πλαγιο αουτ
ηταν τραβηγμενη αποφαση
μα δεν τον κραταει
τον απωθει ελαχιστα
τετοιες φασεις απειρες
και η φαση γινεται κοντα στο πλαγιο αουτ
ηταν τραβηγμενη αποφαση
αν δεν κανεις πλακα εχεις προβλημα..........η εμφανιση ηταν ενθαρρυντικη......απο το 65' με 10 παικτες με ανυπαρκτη δευτερη κιτρινη στον Μουν...ο Ζωγραφος πηγε να δωσει την χαριστικη βολη σε ΠΑΟ , Τεν Κατε , πολυμετοχικα σχηματα και να βγαλει απο τωρα πρωταθλητη τον κατασκοπο της Σταζι.....κουφαλα Ζωγραφε , πηγαινες για χειρουργικο κτυπημα αλλα δεν σου βγηκε.......Κορακι , mission not accomplished !!!
Πιστευω οτι αυτη η νικη χαλυβδωνει την ομαδα....
Υ.Γ....κ.Νικο Πατερα , ειπατε οτι οποιος πειραξει τον ΠΑΟ θα υποστει τις συνεπειες....αναμενουμε....
...Κορακια-μουνακια , το μηνυμα εληφθη....
Υ.Γ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
Επικαιρος ;)Δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά.....
Υ.Γ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
συγχαρητηρια στα παιδια σημερα!πολυ καλη εμφανιση.και καλα στημενη απο τον τεν κατε.
ηο ζωγραφος τα εκανε ανω κατω.στη φαση της αποβολης ουτε καν φαουλ δεν υπαρχει ποσο μαλλον δευτερη κιτρινη και αποβολη.
εξαιρετικος ο σαριεγκι αποψε.ισως και ο κορυφαιος του γηπεδου.παρα πολυ καλοι οι νινης και γκαμπριελ.μαχητικος ο μαντζιος.εξαιρετικος ο βυντρα.θετικος ο τζιλμπερτο σιλβα.ο γκαλινοβιτς ασταθης.ο νιλσον μετριος.