Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
1/3 ε?Εγω παλι το βλεπω για 2/3.Θα δεινοπαθησεις απο ''62000 λαγουδακια''.Αν ο ολλανδος κατεβασει την ομαδα με 2 κοφτες το ματσακι με εσας ειναι 1.Για την Βρεμη κραταω μεγαλες επιφυλαξεις.Και το χ καλα θα μου πεσει.
Ο Ρουκαβινα εχει δειξει οτι ξερει κανταρια.Πιτσιρικας,τσιτα εξελιξιμος.Θελει εμπιστοσυνη απο τον προπονητη.Σε ενα ματς τον ξεκινησε βασικο και το καρφωσε.

Τα...''όνειρα'' πάντα είναι όμορφα...μόνο που πολλές φορές γίνονται...εφιάλτες!!!Όσο για την Βρέμη...χέστο...μην το ψάχνεις...σου είχα πεί κάποτε...1 βαθμό με Ανόρθωση και...άν!!!!
Τώρα στο ντέρμπι....δεν παίζει ρόλο ποιός ή ποιοί θα είναι οι κόφτες....κεντρικούς αμυντικούς,όποιους και να βάλετε, είναι το πρόβλημα....και δεν θα έχει αρχίσει και η μεταγραφική περίοδος....τώρα όσον αφορά ότι θα δεινοπαθήσω....μετά το 0-2 θα αρχίσουν να βρίζουν τους παίχτες σας και έτσι θα πάει αλλού το ενδιαφέρον.....

Επισκέπτης
Τα...''όνειρα'' πάντα είναι όμορφα...μόνο που πολλές φορές γίνονται...εφιάλτες!!!Όσο για την Βρέμη...χέστο...μην το ψάχνεις...σου είχα πεί κάποτε...1 βαθμό με Ανόρθωση και...άν!!!!
Τώρα στο ντέρμπι....δεν παίζει ρόλο ποιός ή ποιοί θα είναι οι κόφτες....κεντρικούς αμυντικούς,όποιους και να βάλετε, είναι το πρόβλημα....και δεν θα έχει αρχίσει και η μεταγραφική περίοδος....τώρα όσον αφορά ότι θα δεινοπαθήσω....μετά το 0-2 θα αρχίσουν να βρίζουν τους παίχτες σας και έτσι θα πάει αλλού το ενδιαφέρον.....
0-1 στο 95' με πεναλτυ κοντα στην σεντρα εχει κανονισει ο θειος..
Υ.Γ θα ακυρωθουν & 2 γκολ των πελατων για να εχει μεγαλυτερη πλακα..

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αν τα ονειρα μου ηταν τοσο μικρα που να περιοριζονται στο να σε νικησω στην εδρα μου,τοτε δεν θα ημουν Παναθηναικος μεγαλε.Αλλωστε να σου θυμησω οτι τα 2 τελευταια χρονια δεν με εχεις νικησει στο πρωταθλημα.
Αυτο που σου λεω για τα 2 αμυντικα χαφ το λεω ακριβως γιαυτο το λογο.Τα στοπερ μου ειναι για τον πουτσο και δεν θα τα αφησω εκτεθειμενα.
Τελος,η ομαδα σου δεν μου λέει τιποτα προς το παρων.Ναι εχεις Γκαλετι,ναι εχεις Ντιογκο αλλα απο εκει και περα δεν εχεις δειξει τιποτα.Να σου θυμησω τα εκτος εδρας σου?Δεν χρειαζεται.Θα φανουνε ολα μεσα στο γηπεδο.Εδω θα ειμαι να με δουλεψεις κανοντας παραθεση στο μηνυμα μου αν διαψευστω.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Αν τα ονειρα μου ηταν τοσο μικρα που να περιοριζονται στο να σε νικησω στην εδρα μου,τοτε δεν θα ημουν Παναθηναικος μεγαλε.Αλλωστε να σου θυμησω οτι τα 2 τελευταια χρονια δεν με εχεις νικησει στο πρωταθλημα.
Αυτο που σου λεω για τα 2 αμυντικα χαφ το λεω ακριβως γιαυτο το λογο.Τα στοπερ μου ειναι για τον πουτσο και δεν θα τα αφησω εκτεθειμενα.
Τελος,η ομαδα σου δεν μου λέει τιποτα προς το παρων.Ναι εχεις Γκαλετι,ναι εχεις Ντιογκο αλλα απο εκει και περα δεν εχεις δειξει τιποτα.Να σου θυμησω τα εκτος εδρας σου?Δεν χρειαζεται.Θα φανουνε ολα μεσα στο γηπεδο.Εδω θα ειμαι να με δουλεψεις κανοντας παραθεση στο μηνυμα μου αν διαψευστω.

Χαβαλές να γίνεται...εξάλλου τα τελευταία...12 χρόνια (πλήν....Δούρου) το ίδιο γίνεται...άρα μην αγχώνεσαι...εδώ θα είμαστε πρώτα ο Θεός....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Θα δοκίμαζα και...Σαριέγκι!!!Είδες γκολάρα στην Κύπρο???? :dancing: :dancing: :dancing:
ΥΓ--->Πάντως να λέμε και του στραβού το δίκιο...πολύ άτυχος ο Τζόρβας...μόλις μπήκε έκατσαν όλες οι μαλακίες μαζί....7 γκόλ έχει φάει μέχρι τώρα εντός έδρας....έτσι όπως το πάει η άμυνα...θα τα βάλετε και με αυτόν σε λίγο....

ρε σωστος
πολλα γκολ και χωρις να φταει
μη δω παλι γκαλινοβιτς να αναγεννιεται απτις σταχτες του ως αλλος φοινιξ
θα ξερασω :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν εχεις αδικο.Και εγω καπως ετσι το βλεπω αν και θα ηθελα μεγαλυτερο περιθωριο..Ομως πιστευω το 3/3 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Μην ξεχνας οτι η Βρεμη αποτελει τοπο αναστασης για σχεδον απολυμενους προπονητες.Θυμησου Λεμονη περσι ;)

ρε ξερεις τι γινεται
αν χασεις και τα 3 παιχνιδια αυτα
εισαι εξω απο τσουλου
και εξω απο πρωταθλημα
απο τον νοεμβριο

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε ξερεις τι γινεται
εισαι εξω απο τσουλου
και εξω απο πρωταθλημα
απο τον νοεμβριο
ενώ τώρα είμαστε μέσα?.....μέχρι τον γενάρη ο θεος βοηθός....γαμώ την άμυνα και την ψυχολογία μας....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε ξερεις τι γινεται
εισαι εξω απο τσουλου
και εξω απο πρωταθλημα
απο τον νοεμβριο

πηγές έγκυρες μου είπαν ότι ο μπάγιεβιτς ήρθε αθήνα και θα κάτσει μέχρι την άλλη δευτέρα......
στα ενδιάμεσα θα επισκεφθεί εντατικά χαρτορίχτες, μέντιουμ και καφετζούδες.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ενώ τώρα είμαστε μέσα?.....μέχρι τον γενάρη ο θεος βοηθός....γαμώ την άμυνα και την ψυχολογία μας....

προσωπικα νομιζω οχι :2funny:
αλλα αν χανουν και αυτα τα 3,παρουμε τα 3 δλδ θαχει τελειωσει οριστικα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πηγές έγκυρες μου είπαν ότι ο μπάγιεβιτς ήρθε αθήνα και θα κάτσει μέχρι την άλλη δευτέρα......
στα ενδιάμεσα θα επισκεφθεί εντατικά χαρτορίχτες, μέντιουμ και καφετζούδες.....

το εμαθα και εγω αυτο φιλε περσονα
εκτος απο αυτα που ειπες θα παει και το μουσειο αμφιβιων να δει τους συγγενεις του τα βατραχια

κουαξ κουαξ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το εμαθα και εγω αυτο φιλε περσονα
εκτος απο αυτα που ειπες θα παει και το μουσειο αμφιβιων να δει τους συγγενεις του τα βατραχια

κουαξ κουαξ

ο βάτραχος θα μεταμορφωθεί σε πρίγκηπα και πάνω στο άσπρο άλογο θα οδηγήσει τον βάζελο σε τρίπλ κράουν.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• bajevic-kermitt.jpg
    bajevic-kermitt.jpg
    68,7 KB · Εμφανίσεις: 48

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ρε ξερεις τι γινεται
εισαι εξω απο τσουλου
και εξω απο πρωταθλημα
απο τον νοεμβριο
Δεν διαφωνω πουθενα.
Αλλα απο την στιγμη που θα τα εχεις χασει ολα,τι νοημα θα εχει να αλλαξεις τον τεντα?Ας τον αφησουν εκει περα και ο,τι βρεξει ας κατεβασει.Δηλαδη γνωμη μου ειναι οτι αν χασεις την χρονια απο τωρα υπαρχουν και ''καταλληλοτεροι'' για να πληρωσουν το μαρμαρο.Βλεπε Αντωνιου.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Παιξαμε χαλια στο μπασκετ αλλα δεν πειραζει.Κακη σημερα η ομαδα,ειδικα αμυντικα.Πολλα ευκολα καλαθια και κακες συνεργασιες...Οχι οτι επιθετικα πηγαμε καλυτερα,αλλα με τετοιους αντιπαλους πρεπει να κοιτας την αμυνα περισσοτερο.Σιγουρα λειπει ο Σπανουλης και ο Νικολας δεν εχει βρει ακομα το σουτ του..Παντως καλα κανει ο Ζοτς και του δινει μεγαλο χρονο συμμετοχης...
ΥΓ:Ζοτς μαθε στον Πεκοβιτς να βγαινει λιγοτερο αγαρμπα για σκριν.Ειναι αδικο τετοιος παικταρας να αντιμετωπιζει για τετοιους λογους προβλημα με τα φαουλ..
ακου τι θα σου πω !!!!!!!
εισαστε καλοι αλλα οχι ΑΡΜΑΔΑ.....
η αρμαδα ΠΟΤΕ δεν συντριβεται....
χανει ,ακομα και με καποια διαφορα αλλα ΠΟΤΕ δεν κανει την πουτανα ΕΠΙ 40 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ.....
δεν υπαρχει ''αρμαδα'' που σε οποιοδηποτε παιχνιδι να κανει τον ''σακκο του μποξ''
απλα γιατι τοτε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΑΔΑ!!!!!!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ακου τι θα σου πω !!!!!!!
εισαστε καλοι αλλα οχι ΑΡΜΑΔΑ.....
η αρμαδα ΠΟΤΕ δεν συντριβεται....
χανει ,ακομα και με καποια διαφορα αλλα ΠΟΤΕ δεν κανει την πουτανα ΕΠΙ 40 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ.....
δεν υπαρχει ''αρμαδα'' που σε οποιοδηποτε παιχνιδι να κανει τον ''σακκο του μποξ''
απλα γιατι τοτε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΑΔΑ!!!!!!!!
εσένα σούχω πει μην βγάζεις γλώσσα......θα πάθετε κανένα πατατράκ όξω και μετά θα τρέχεις.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν χασεις την χρονια απο τωρα υπαρχουν και ''καταλληλοτεροι'' για να πληρωσουν το μαρμαρο.Βλεπε Αντωνιου.

το έχει ήδη πληρώσει το μάρμαρο αυτός....

και μην ξεχνάτε ότι η δεύτερη θέση ισούται με 12 μύρια ευρώ....
μπορει στους μαλάκες να λέμε ότι θέλουμε μόνο πρωτάθλημα, αλλά κόβω τον πούτσο μου ότι εάν τους έλεγαν πως για 5 χρόνια θα ήταν συνέχεια στους ομίλους θα έδιναν κατευθείαν την κούπα στο γαύρο ανευ αγώνων οι πολυμετοχικές....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ερχεται ο φρεσκοελληνας βατραχος
κουαξ κουαξ

Συνημμένα

• bajevic-kermit.jpg