DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
οι αλλοι θα το παρουν γιατι ειναι δικο τους,ιδιοκτησια,τους ανηκει....ΝΑΙ.Και θα το πάρουν οι άλλοι οι χάλιες,γιατί είναι λίγο λιγοτερο χάλιες κ θα πανηγυρίζουν λες κ είναι οι καλύτεροι του κόσμου
Στο ποδοσφαιρο,πιστευω πως ο Ολλανδος αξιζει να εχει ακομα μια ευκαιρια...Το χειροτερο απ'ολα ειναι οι κακες σχεσεις αναμεσα σε προπονητη και παικτες.
Εχεις δικιο..Ειναι ''επιθετικος'' απεναντι τους..Πολλες φορες σε συνεντευξεις τυπου μετα τον αγωνα κατακρινει ονομαστικα παικτες του..Ειτε εχουν καλη αποδοση,ειτε κακη..Βλεπε Σιμαο και ''αδειασμα'' Νιλσον την Κυριακη.....ετσι ειναι ρε φιλε.....εκτος απο το απιστευτο rotation που εχει τρελανει τους παικτες , ειναι και η επιθετικοτητα του...πηρε τους παικτες απο τα μουτρα με το που ηρθε στην ομαδα βλ.επεισοδιο με Μαντζιο.....οι παικτες δεν θελουν εναν δικατορα αλλα εναν ηγετη που να τους εμπνεει.....μαλλον θελουν να τον φανε....ωστοσο εγω θελω να δω την διοικηση να τον στηριζει...εχουμε αλλαξει 20 προπονητες τα τελευταια 10 χρονια και δεν εχουμε δει ασπρη μερα....
Σημερα η αυτοκρατορια του ευρωπαικου μπασκετ παιζει απεναντι στην Μπαρτσα στις 21:30 στον ΣΚΑΙ....ευτυχως που ειναι και η ομαδαρα του Ζελικο και μας θυμιζει τι σημαινει να ειναι κανεις Παναθηναικος...
διαβ'αστε σήμερα στην πράσινη την συνεντεύξη του ρότσα και θα καταλάβετε πολλά....τι παικταράδες ήθελε να φέρει και ο κλαπαρχίδης είπε όχι..........γαμιέσαι κ.τεχνικέ διευθυντά....από παντού......
επίσημα οι μεταγραφές έγιναν απο βίντεο....τόσο μαλάκας είναι.......αλλά τα 10 χιλιάρικα τον μήνα τα τσεπώνει το αρχίδι....
Ετσι ακριβως.Ολους αυτους τους βραζιλιανους ποιος τους προτεινε??Που τους ειχε δει ο Αντωνιου?Δεν θελω να πω οτι ειναι κακοι παικτες.Ειδικα ο Γκαμπριελ παει πολυ καλα και προσωπικα μου αρεσει πολυ σαν ποδοσφαιριστης.Ομως ο Χουαν ηταν 4 γαμημενους μηνες κατω στην Αργεντινη και εβλεπε...Και στην τελικη αλλο σκαουτερ και αλλος τεχνικος διευθυντης.Σιγουρα θα εμπλεκεται και ο Βελιτς σαυτες τις μεταγραφες..Γνωμη μου.Ο Αντωνιου ποτε προλαβε να τους δει και να τους αποκτησει?Μαλλον πηγε η μιζα συννεφο...Νεος Λιβαθηνος μας βγηκε ο Κωστακης..
πήρε παράταση ο τεντάς μέχρι την άλλη κυριακή.......μακάρι να στρώσει και να μείνει να τελειώσει το έργο του....το μουνοπανο ακόμα να φύγει?....τόσα έφαγε ο καριόλης που να τα πάρει φάρμακα ο πούστης......διαβ'αστε σήμερα στην πράσινη την συνεντεύξη του ρότσα και θα καταλάβετε πολλά....τι παικταράδες ήθελε να φέρει και ο κλαπαρχίδης είπε όχι..........γαμιέσαι κ.τεχνικέ διευθυντά....από παντού......
γεια στο στόμα σου ρομπότκαι για εμένα κάλά κανει και τα χώνει στους παίκτες....υπάλληλοι είναι και πληρώνονται αδρά...να τους χαιδεύει κιόλας?.....στην ευρώπη αυτό ισχύει...εδω μάθαμε να τους πηγαίνουμε λάου λάου μπας και παίξουν.....όξω με τα καριόλια...εμάς στην δουλειά μας άμα δεν αποδίδουμε μας χαιδεύουνε?....μας σουτάρουν......στο φινάλε όσοι δεν μπορούν τον μπούλο....
Κι εδώ συμφωνώ 100%, αν και άλλο το μπάτζετ, κι άλλο τα λεφτα για μεταγραφές. ότι τα σκορπίσανε στο πεντανέμι πάντως δε χρειάζεται να σαι ειδικός για να το δείς. Το δε μεγαλύτερο ανέκδοτο είναι ο κακοποιός της μπάλλας ο βραζιλιάνος σέντερ φορ που ούτε τ όνομά του δε θέλω να γράψω....πλακα-πλακα 23 εκ Ευρω μεταγραφες για το ποδοσφαιρο δεν ειναι πολλα για τς 4 επιχειρηματικους κολοσσους.....εδω η ομαδαρα του Παυλαρα που ειναι ολομοναχος εχει budget γυρω στα 30 εκ Ευρω και δεν εχει τα εσοδα του ποδοσφαιρου...
ξέρεις ποιόν μου θυμίζει αυτός?......τον βόγλη να φωνάζει......στάσου μύγδαλα......Κι εδώ συμφωνώ 100%, αν και άλλο το μπάτζετ, κι άλλο τα λεφτα για μεταγραφές. ότι τα σκορπίσανε στο πεντανέμι πάντως δε χρειάζεται να σαι ειδικός για να το δείς. Το δε μεγαλύτερο ανέκδοτο είναι ο κακοποιός της μπάλλας ο βραζιλιάνος σέντερ φορ που ούτε τ όνομά του δε θέλω να γράψω.