Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΝΑΙ.Και θα το πάρουν οι άλλοι οι χάλιες,γιατί είναι λίγο λιγοτερο χάλιες κ θα πανηγυρίζουν λες κ είναι οι καλύτεροι του κόσμου :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αμα η αεκ ειχε τζιγγερ θα ηταν ετη φωτος μακρια...οι βαζελοι ειστε αχαριστοι...δεν εχετε δει τα χειροτερα(το ντεμοτεχνειο του ηθοποιου)για να εκτιμησετε τον ραλιστα..ΤΖΙΓΓΕΡ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ(ΑΕΚ).... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :think: :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.312
Πόντοι
22.785
[size=15pt]Ρε πουστη μου γαμω......... μαυρα χαλια παλι..........[/size]

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
κατια εσυ εισαι???? :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω ειχα παει γηπεδο, ο Εργοτελης με τα μισα λεφτα απο οσα αξιζει η ομαδα μας επαιξε μπαλαρα και εμεις ανυπαρκτοι, πρεπει να ερθει ο Μπαγεβιτς οσο και αν τον αντιπαθουμε, τον Βυντρα γιατι τον βαζει ρε γαμωτο? αληθευει οτι πηδαει την κορη του Μητσου?

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Φιλοι Συναγωνιστες καλημερα,
δεν θελω να επαναλαβω αυτα που λεω συνεχεια αλλα εχω βαρεθει να με παιρνανε για μαλακα. Το ειπαν σωστα ολοι οι υπολοιποι συναγωνιστες εμεις ειμαστε παναθηναικοι δεν εχουμε αναγκη ουτε πεναλτυ στο 90+ ουτε να φορτωνεται ο αντιπαλος καρτες για να κερδιζουμε. Ακομα και αν ειχαμε χθες κερδισει τον εργοτελη η γευση θα ηταν ιδια οπως ιδια ηταν η γευση της ισοπαλιας με τον ηρακλη. Η ομαδα εινα μπουρδελλο και μαλιστα εδω ισως να κανω λαθος γιατι τα μπουρδελλα ειναι σοβαρες επιχειρησεις και οσοι δουλευουν σε αυτα εχουν διακριτους ρολους. Στον παναθηναικο δεν ειμαστε ουτε μπουρδελλο εχουν τον μαλακα αποτυχημενο β' προπονητη να το παιζει επικοινωνια, εχουμε τον αντωνιου που θα θυμαστε ολοι το 1988 που ετρεξε να φορεσει την φανελλα του γαυρου και να παει στο ρεντη για προπονηση τωρα να μας πουλαει βαζελοσυνη , εχουμε ενα σωρο αλλα λαμογια , και φυσικα εχουμε παικτες που ουτε για δειγμα δεν πρεπει να ειναι εδω που ειναι. Τωρα δε για την διοικηση τι να πω, στα παλια μου τα παπουτσια ο κυργιακος που το κωλοπαιδο εφυγε πουστικα απο την ομαδα και καλα εκανε ο τζιγγερ και δεν τον πηρε πισω αλλα επρεπε να ειχαμε παρει 2 αλλους κυριακους, δεν μπορει να παιζει ο βυντρα γιατι απλα το παιδι εχει διανοητικο προβλημα, ουτε ο γκουμας που καλο ειναι να αποσυρθει τιμωντας ετσι την ιστορια του. Για τους χαφ περισσοτερο το θεμα ειναι προπονητη και οχι αξιας και φυσικα στην επιθεση δεν μπορει να υπαρχει στο ροστερ ο σοουζα και ισως και ο μαντζιος (για τον οποιο λεω οτι ξερει οση μπαλλα ξερουν ολοι οι αλλοι αλλα το μυαλο του δεν επαρκει). Μετα τρελλαινομαι που ο πανιωνιος πχ καθε χρονο βγαζει εναν δυο παικτες οχι φυσικα απο το φυτωριο του αλλα απο μεταγραφες. Δηλαδη ποιος ειναι αυτος ο ατζεντης που δεν μπορουμε και μεις να τον βρουμε ωστε να εχουμε ιδιο αποτελεσμα την στιγμη που διαθετουμε και περισοοτερα χρηματα?
Η ομαδα χρειαζεται ψυχολογους για να μην πω ψυχιατρους το κλιμα ειναι βαρια αρρωστημενο εχουμε φιλοσοφια και ψυχολογια μηδενικη εν αντιθεση με το μπασκετ που ο νεος παικτης μπαινει και βλεπει τον απολυτο αρχοντα και το κλιμα που νοιωθει του ανεβαζει την αξια. Μετα αρνουμαι να με παιρνανε τα πρασινα εντυπα για γαυρο πχ η πρασινη που ηταν και η μοναδικη που διαβαζα μεχρι προτεινως με εχει πρηξει με τον κοσμο μας κλπ και με την πουσταρα οτι ειναι ο καλυτερος προπονητης κλπ και που θα αλλαξει το κλιμα κλπ σημερα ηθελα να ηξερα τι γραφει που εβγαλε τον γκαμπριελ για να βαλει τον τζιολη να κρατησει το σκορ? , που αφησε απο εξω τον γιωργο τον καραγκουνη που θα μπορουσε ισως να τους ξυπνησει?
που με το παραμικρο κατηγορει τους παικτες του λες και αυτος δεν εχει καμμια ευθυνη?
Λοιπον μιας και φετος τα χασαμε για ακομη μια φορα απο πολυ νωρις ας συγκεντρωθουμε μονο στο κυπελλο για να χαρουν λιγο τα πιτσιρικια και να τονωσουμε λιγο την ψυχολογια του κοσμου και ας καθησουν οι παρεικουντες την ιερουσαλημ να λαβουν μετρα. Οσο για εμας τους αρρωστους ερχονται τρεις ηττες οδυνηρες και απο πανιωνιο και απο βερντερ(φοβαμαι διασυρμο) και απο γαυρο. Ευτυχως τον νοεμβρη ερχεται ο κλαψιαρης στο ΟΑΚΑ και θα εχουμε λιγο ζωντανο πορνο .(ειναι αληθεια οτι ο πεκοβιτς τον τελευταιο καιρο πινει μονο αιμα και περιμενει τον βιλεντα?) ΥΠΟΜΟΝΗ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι ρε πούστη μου,τι είναι αυτή η Κάτια γαμώ την τρέλλα μου :headbang: :headbang: :headbang:
Για πολλές μάπες το μανταμικό είναι

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ευτυχως τον νοεμβρη ερχεται ο κλαψιαρης στο ΟΑΚΑ και θα εχουμε λιγο ζωντανο πορνο .(ειναι αληθεια οτι ο πεκοβιτς τον τελευταιο καιρο πινει μονο αιμα και περιμενει τον βιλεντα?) ΥΠΟΜΟΝΗ
Εμένα μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι και ξαναλέω ότι στο παιχνίδι με το γαύρο στο μπάσκετ θα έχει και κουρείο. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ναι ρε πούστη μου,τι είναι αυτή η Κάτια γαμώ την τρέλλα μου :headbang: :headbang: :headbang:
Για πολλές μάπες το μανταμικό είναι
Αφού γουστάρει αυτά που λέει ο Γκόντζος και ο Τζίγγερ τι περιμένεις;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
πού ΠΑΟ?...  :S

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
κατια εσυ εισαι???? :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:
Ας της δώσει ένας βάζελος την διεύθυνση να μπει εδώ μέσα να γίνει πανικός! :rockon:
Που τα βρίσκουν τα λεφτά κάποιοι και στέλνουν 30-40 μηνύματα την ημέρα στα ραδιόφωνα για να πουν παπαριές! :jerking:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι ρε πούστη μου,θα βγάλουμε τρελλά γούστα.

BRING KATIA TO BOURDELA :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ας της δώσει ένας βάζελος την διεύθυνση να μπει εδώ μέσα να γίνει πανικός! :rockon:
Που τα βρίσκουν τα λεφτά κάποιοι και στέλνουν 30-40 μηνύματα την ημέρα στα ραδιόφωνα για να πουν παπαριές! :jerking:

Όχι ρε συ.Το ωραίο είναι ότι παίρνει σβάρνα τα αθλητικά ραδιόφωνα κ παίρνει τηλ.το ένα πίσω από το άλλο.Σπορ ΦΜ,ΈΡΑ ΣΠΟΡ,κ.α.
Μετά παίρνουνς όλοι οι υπόλοιποι και βάζελοι και άλλοι οπαδοί κ γίνεται της Κάτιας το πανηγύρι.Τηλεφωνάει μετά κ αυτή για να απαντήσει κ γίνεται πουταναριό το ράδιο

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι αλλά διαβάζουν και 4-5 μηνύματα της σε κάθε εκπομπή για να εμπεδώσουμε αυτά που είπε πριν 5'! :jerking:
Τον άντρα της λυπάμαι που είναι και Αεκτζής!
Πίκραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Θα γινει κανενα συλλαλητηριο για να φυγει ο Βγενοπουλος και να ζητησουν συγγνωμη απο το Βαρδινογιαννη;  :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.312
Πόντοι
22.785
Θα γινει κανενα συλλαλητηριο για να φυγει ο Βγενοπουλος και να ζητησουν συγγνωμη απο το Βαρδινογιαννη;  :grin:
Αυτα συναγωνιστη θελης και τα λες...........
Ο βαρδινογιαννης ειναι η καταστροφη της ομαδας........... συνελθε.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
κουτσιανικουλης. οεο κουτσιανικουλης

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είχε άντρα η Κάτια;;;;ρε τον άμοιρο :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Φαντάζεστε όταν την γαμάει να του λεέι εκείνη ΄΄τι μου κανεις Τζίγκερ γαμιά μου΄΄;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
κουτσιανικουλης. οεο κουτσιανικουλης

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.312
Πόντοι
22.785
Αφου τωρα εχεις τον ΠΑΟ που ονειρευεσαι παω πασο
Δεν υπαρχη ομαδα συναγωνιστη......... δεν ειναι ομαδα αυτη
που να μπορεις να ονειρευεσαι.
Μπουρδελο θα γινουμε παλι φετος.........κριμα. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom