Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγω προσωπικα θελω να παραμεινει ο Ολλανδος.
Ομως εχω αρχισει να πιστευω πως μονο με αυτο το αρχιδι τον βατραχο θα δουμε ασπρη μερα...

ξερει τι γινεται ρε
οπου παει συμμαζευει τις ομαδες
και εγω πιστευω οτι απο ελλαδικο χωρο δεν υπαρχει καλυτερος
φυσικα αν παρουν κανα λιπι δεν θα πω οχι :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αν είναι να φύγει ο τεντάς καλλίτερα να πάρουν προπονητή μεγάλο,να του τα σκάσουν,να περισωσει ότι μπορεί για φέτος και να σχεδιάσει την ομάδα για του χρόνου.....ο βάτραχος για φέτος μπορεί να κάνει κάτι αλλά μετά και ειδικά για ευρώπη....καληνύχτα σας.....

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
αν είναι να φύγει ο τεντάς καλλίτερα να πάρουν προπονητή μεγάλο,να του τα σκάσουν,να περισωσει ότι μπορεί για φέτος και να σχεδιάσει την ομάδα για του χρόνου

Συμφωνώ να φέρει μεγάλο προπονητή!!! Ξέρεις ποιον θα πρότεινα; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
αν είναι να φύγει ο τεντάς καλλίτερα να πάρουν προπονητή μεγάλο,να του τα σκάσουν,να περισωσει ότι μπορεί για φέτος και να σχεδιάσει την ομάδα για του χρόνου.....ο βάτραχος για φέτος μπορεί να κάνει κάτι αλλά μετά και ειδικά για ευρώπη....καληνύχτα σας.....

Δηλαδή τον Μουνιοθ τον θεωρούσες μικρό όνομα όταν ήρθε στον Παναθηναικό?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Συμφωνώ να φέρει μεγάλο προπονητή!!! Ξέρεις ποιον θα πρότεινα; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
μπα που να μην σου σηκωθεί για 5 μήνες ρε...... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Δηλαδή τον Μουνιοθ τον θεωρούσες μικρό όνομα όταν ήρθε στον Παναθηναικό?
όχι..αλλά θάθελα κα΄ποιον μεγαλύτερο.....να γαμήσει όλη την παιανία και τα μουνιά που μαζεύονται εκεί....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
η μαγκια φιλε ειναι αυτο να το ελεγες τον αυγουστο οταν τα ελεγα εγω και οι βαζελοι τρελλαινοντουσαν και βριζανε....
ειχα καταναλωσει ωρες ολοκληρες εξηγωντας αυτο που εσυ λες τωρα και ''εκ του ασφαλους'' αφου εχει αποδειχθει η παταγωδης αποτυχια του βαζελου στις μεταγραφες και στον προπονητη....
Πολλες φορες τα λαθη που κανει η δικια σου ομαδα τα βλεπεις μολις γινουν. ;)
Επειδη πολυ απλα εισαι οπαδος και δεν μπορεις να δεις τα πραγματα αντικειμενικα.
Αντιθετα,η κριση σου για αλλες ομαδες και καταστασεις που δεν αφορουν την δικια σου αρρωστια,ειναι συνηθως πιο ευστοχη.Γνωμη μου.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Koυβέντες περίεργες και κοάσματα άφθονα απόψε στα επίσημα   :sunglasses:

Ο 10Κ έδοσε ρεσιτάλ αμπαλοσύνης. Αλλγές εκτός τόπου και χρόνου. Και μετά το 2-3 δεν πατήσαμε ποτέ στα πόδια μας.

Το 3ο γκολ του Εργοτέλη μου φάνηκε όφ-σάιντ και στο 90+ μου φάνηκε πως δε μας δόθηκε πέναλτυ από τον τερματοφύλακα (έπιασε πόδια), αλλά αυτά τα 2 μικρή σημασία έχουν και δε μειώνει τις ευθύνες μας. (Αυτά από το γήπεδο, ΤουΒου ΔΕΝ είδα). 

Ο μαλλιάς (#19) από το πρώτο ημίχρονο φάνηκε απειλητικότατος. Ταχύτατος και με πολύ καλή τεχνική. Αντίδραση από ΠΑΟ = ΜΗΔΕΝ.   :jerking:

Με χαλάει να γιουχάρουν παίκτες της ομάδας, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΣ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.  :tickedoff:

Προπονητή έχω ξαναγράψει ΕΔΩ πως θέλουμε ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Ντουσαν κ.κ.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
-Ξεχάστε τα περί αποχώρησης του Αντωνίου - παίρνει καθαρά 20 καυτά το μήνα και δεν είναι μαλάκας , έχει οικογένεια να θρέψει.
- Ο Πρίγκηπας του Νερέτβα είναι σε αναμονή , όπου να'ναι θα τον καλοδεχτείτε .

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Η μεγαλυτερη ενσταση μου για τον βατραχο,ειναι οτι θα φερει τιποτα δικους του σαπιους απο την πρωην Γιουγκοσλαβια.. :headbang: :headbang: :headbang:
Γνωμη μου ειναι οτι οποιος ξενος και να ερθει παλι θα ειναι δυσκολα τα πραγματα.Τουλαχιστον στην αρχη.Προπονητες τυπου Τεν Κατε θελουν μεγαλη υπομονη και πιστωση χρονου,που ομαδες οπως ο Παναθηναικος δεν μπορουν εκ των πραγματων να τους την δωσουν.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
θα πω κατι που ειναι για λιγους....για πολυ λιγους.....
οποιος τπο πιασει το'πιασε και μαγκια του!!!
αυτο που δεν καταλαβαινετε εσεις στο βαζελο ειναι κατι παρα πολυ απλο που ακριβως επειδη στη ζωη οσο πιο απλο ειναι κατι τοσο δυσκολοτερο ειναι να γινει και αντιληπτο...
ψαχνετε να βρειτε τι φταιει και δεν παιρνετε πρωταθλημα.
και το ψαχνετε μονιμως στην ομαδα σας.....
εγω λεω λοιπον οτι οταν διαγωνιζομαστε με καποιους αλλους και αν θελουμε να βγουμε πρωτοι δεν αρκει να ειμαστε καλοι και να βελτιωνομαστε εμεις ,αλλα αρκει να ειμαστε καλυτεροι απο τους αλλους με τους οποιους διαγωνιζομαστε....
ο λογος που δεν παιρνει πρωταθλημα ο παο ειναι οτι ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ......
ας υποθεσουμε οτι ειμαι αθλητης στα 100 μετρα και εχω ρεκορ 10.50....
κανω εξαντλητικες προπονησεις τα δινω ολα βελτιωνομαι και το κανω 10.00
κατεβαινω σε ενα αγωνα και τρεχω με ενα αθλητη που κανει 9.90....
φυσικα βγαινω δευτερος,παροτι τα εχω δωσει ολα,παροτι εχω βελτιωθει ,παροτι ειμαι καλος και καλυτερος απο πριν δεν ειμαι πρωτος απλα ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ...
για να καταλαβουν ακομα και οι βλακες για να παρει πρωταθλημα ο παο δεν φτανει να ξεπερασει τον εαυτο του και να φτασει σε ενα ορισμενο επιπεδο αλλα χρειαζεται να ξεπερασει ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.....
Ειναι αυτο εφικτο;;;;οι απαντησεις δικες σας,εγω απλα εβαλα τροφη για σκεψη.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Ο 10Κ έδοσε ρεσιτάλ αμπαλοσύνης. Αλλγές εκτός τόπου και χρόνου. Και μετά το 2-3 δεν πατήσαμε ποτέ στα πόδια μας.

Το 3ο γκολ του Εργοτέλη μου φάνηκε όφ-σάιντ και στο 90+ μου φάνηκε πως δε μας δόθηκε πέναλτυ από τον τερματοφύλακα (έπιασε πόδια), αλλά αυτά τα 2 μικρή σημασία έχουν και δε μειώνει τις ευθύνες μας. (Αυτά από το γήπεδο, ΤουΒου ΔΕΝ είδα). 

Ο μαλλιάς (#19) από το πρώτο ημίχρονο φάνηκε απειλητικότατος. Ταχύτατος και με πολύ καλή τεχνική. Αντίδραση από ΠΑΟ = ΜΗΔΕΝ.   :jerking:

Με χαλάει να γιουχάρουν παίκτες της ομάδας, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΣ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.  :tickedoff:

για το οφ σαιντ
αν ο βλακας βυντρα σταματουσε οπως του φωναζε ο γκουμας μετα σιγουρα θα το εδινε
αλλα ειναι τοσο χαζος που ακολουθησε τον παιχτη ο μαπας
για το πεναλντυ,θαταν λιγο γαυρικο :2funny:
αλλα και παλι 3-3 ρε? :2funny:
γαμησε τα

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
...εχει αποδειχθει η παταγωδης αποτυχια του βαζελου στις μεταγραφες και στον προπονητη....

..στον προπονητη γιατι θεωρεις οτι ηταν αποτυχια ? Το βιογραφικο του ηταν το πιο πλουσιο απο οσους εχουν ερθει στην Ελλαδα τελευταια....
      Εγω θελω να παραμεινει γιατι καποια στιγμη πρεπει να αποβαλλουμε αυτην την νοοτροπια να παιρνουμε κεφαλια επειδη σε ενα ματς αποτυχαμε....απο την αλλη κανει ακατανοητα πραγματα...για πχ την μια εχει τους  Κλειτον , Ιβανσιτς  στους βασικους και την επομενη εκτος αποστολης στην εξεδρα.....και επισης  δεν βλεπω στοιχειωδη προοδο σε σχεση με περσι....ολοι οι παικτες πλην 2 εχουν αποδοση κατω του μετριου....ο ενας ειναι ο συγκινητικος Καραγκουνης που προερχεται απο τραυματισμο και τρεχει σαν λυσσασμενος και ο αλλος ειναι αυτο το παλλικαρακι ο Σαλπι που ενω ειναι Παοκτζης τιμα την ομαδα που του δινει ψωμι με το παραπανω....απο 'κει και περα το χαος....
    Η μεγαλυτερη ηττα ξερετε ποια ηταν σημερα ??  Οτι αρχιζει και ξενερωνει  ο  κοσμος....κρυωσαν οι φιλαθλοι....αυτους τους φιλαθλους πρεπει να τους σεβεσαι ειδικα οταν σε τιμανε με απανωτα sold out χωρις τα τελευταια χρονια να τους εχεις δωσει λιγες στιγμες χαρας.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

υπηρξαν κουξ κουξ σημερα?
τα ακουσες?

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
- Ο Πρίγκηπας του Νερέτβα είναι σε αναμονή , όπου να'ναι θα τον καλοδεχτείτε .

Θα δείξει πάντως είχε εκφράσει την επιθυμία του από το καλοκαίρι να έρθει όπως είχε δηλώσει ο Σκόρδας.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
θα πω κατι που ειναι για λιγους....για πολυ λιγους.....
οποιος τπο πιασει το'πιασε και μαγκια του!!!
αυτο που δεν καταλαβαινετε εσεις στο βαζελο ειναι κατι παρα πολυ απλο που ακριβως επειδη στη ζωη οσο πιο απλο ειναι κατι τοσο δυσκολοτερο ειναι να γινει και αντιληπτο...
ψαχνετε να βρειτε τι φταιει και δεν παιρνετε πρωταθλημα.
και το ψαχνετε μονιμως στην ομαδα σας.....
εγω λεω λοιπον οτι οταν διαγωνιζομαστε με καποιους αλλους και αν θελουμε να βγουμε πρωτοι δεν αρκει να ειμαστε καλοι και να βελτιωνομαστε εμεις ,αλλα αρκει να ειμαστε καλυτεροι απο τους αλλους με τους οποιους διαγωνιζομαστε....
ο λογος που δεν παιρνει πρωταθλημα ο παο ειναι οτι ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ......
ας υποθεσουμε οτι ειμαι αθλητης στα 100 μετρα και εχω ρεκορ 10.50....
κανω εξαντλητικες προπονησεις τα δινω ολα βελτιωνομαι και το κανω 10.00
κατεβαινω σε ενα αγωνα και τρεχω με ενα αθλητη που κανει 9.90....
φυσικα βγαινω δευτερος,παροτι τα εχω δωσει ολα,παροτι εχω βελτιωθει ,παροτι ειμαι καλος και καλυτερος απο πριν δεν ειμαι πρωτος απλα ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ...
για να καταλαβουν ακομα και οι βλακες για να παρει πρωταθλημα ο παο δεν φτανει να ξεπερασει τον εαυτο του και να φτασει σε ενα ορισμενο επιπεδο αλλα χρειαζεται να ξεπερασει ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.....
Ειναι αυτο εφικτο;;;;οι απαντησεις δικες σας,εγω απλα εβαλα τροφη για σκεψη.....
δεν θα σου απαντησω γιατί φοράς ώρες ώρες οπαδικές παρωπίδες......οι λέξεις παράγκα και ΕΠΟ σου λένε κάτι?,.....όποιος τις έχει είναι πρώτος......

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Πολλες φορες τα λαθη που κανει η δικια σου ομαδα τα βλεπεις μολις γινουν. ;)
Επειδη πολυ απλα εισαι οπαδος και δεν μπορεις να δεις τα πραγματα αντικειμενικα.
Αντιθετα,η κριση σου για αλλες ομαδες και καταστασεις που δεν αφορουν την δικια σου αρρωστια,ειναι συνηθως πιο ευστοχη.Γνωμη μου.
ναι αλλα τουλαχιστον εσεις απο τις σφαλιαρες θα επρεπε να εισασταν λιγακι πιο επιφυλακτικοι και να μην πανηγυριζετε για οικοδομους ,τενταδες,πλαστικοβυζηδες και ξιφομαχους.....
να κραταγατε κατα την καθομιλουμενη ''μικρο καλαθι''
και να περιμενετε να φτασετε στο ποταμι για να κατεβασετε τα παντελονια... ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom