Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (6 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εμενα ομως ρε φιλε με νοιαζει....
και γιγαντα που να κλαιει με μαυρο δακρυ χωρις λογο εγω δεν ξερω....
επειδη λοιπον ονειρευεσαι γιγαντες μηπως πρεπει να το ξανακοιταξεις;;;;;
γιατι αυτα τα μυαλα κανουν κουμαντο στην ομαδα σου και αυτοι καθοριζουν το ''μεγεθος''  ;) ;) ;)
Αυτη ειναι η αποψη σου..
Την ομαδα μου δεν την καθιστουν γιγαντα οι παραγοντες,αλλα οι τιτλοι και ο κοσμος..
Αποψεις ειναι αυτες..
Παντως αυτα συμβαινουν..Για παραδειγμα περσι του Λεμονη στο Χαριλαου του εφταιγε το γρασιδι.Δεν στην λεω απλα θελω να σου πω οτι εγω δεν ασχολουμαι με τετοια σκηνικα ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Αυτη ειναι η αποψη σου..
Την ομαδα μου δεν την καθιστουν γιγαντα οι παραγοντες,αλλα οι τιτλοι και ο κοσμος..
συμφωνω απολυτα για αυτο ακριβως σου λεω με τετοιους παραγοντες τι τιτλους να παρεις;;;;; :idiot: :idiot: :idiot:
φυσικα και ηθελε κραξιμο ο λεμονης και εγω προσωπικα τον εκραξα οπως επισης και τον ΣΑΒΒΑ φετος μετα απο το παιχνιδι με τον οφη που μυξοκλαιγε για το σκληρο παιχνιδι.....
η διαφορα ειναι πως σε εμας αυτο ειναι εξαιρεση ενω σε εσας κανονας... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
συμφωνω απολυτα για αυτο ακριβως σου λεω με τετοιους παραγοντες τι τιτλους να παρεις;;;;; :idiot: :idiot: :idiot:
φυσικα και ηθελε κραξιμο ο λεμονης και εγω προσωπικα τον εκραξα οπως επισης και τον ΣΑΒΒΑ φετος μετα απο το παιχνιδι με τον οφη που μυξοκλαιγε για το σκληρο παιχνιδι.....
η διαφορα ειναι πως σε εμας αυτο ειναι εξαιρεση ενω σε εσας κανονας... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Τελοσπαντων ρε φιλε η προθεση μου δεν ειναι ουτε να δικαιολογησω τους παραγοντες ουτε τιποτα..Απλα δεν δινω μεγαλη βαρυτητα ;)
Θα τα πουμε επειδη την πουλευω..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ρε μαλάκα πότε θα καταλάβετε όλοι οι άμπαλλοι ότι στην μπάλλα υπάρχουν άνθρωποι επαγγελματίες που τρώνε ψωμί από το ποδόσφαιρο και δεν τρώνε πασατέμπο στο γήπεδο και ότι το σκληρό παιχνίδι καταστρέφει το θέαμα;
Εάν θέλετε αίμα και σπέρμα υπάρχουν και οι κυνομαχίες και το ράγκμπυ και τα πουτανάδικα.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε μαλάκα πότε θα καταλάβετε όλοι οι άμπαλλοι ότι στην μπάλλα υπάρχουν άνθρωποι επαγγελματίες που τρώνε ψωμί από το ποδόσφαιρο και δεν τρώνε πασατέμπο στο γήπεδο και ότι το σκληρό παιχνίδι καταστρέφει το θέαμα;
Εάν θέλετε αίμα και σπέρμα υπάρχουν και οι κυνομαχίες και το ράγκμπυ και τα πουτανάδικα.
θα το καταλαβουμε οταν καταλαβεις τι εννοω....
φυσικα και ο ρουμανος ηθελε κρεμασμα ,φυσικα και ο αρχιμαλακας ο διαιτητης επρεπε να τον αποβαλλει 100 φορες.....
αλλα εγω σαν ολυμπιακος ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΛΑΜΑ γιατι ξερω οτι αυτα ειναι ετσι και στο αλλο παιχνιδι τα λαθη θα ειναι υπερ μου και στο παραλλο παλι κατα μου....οσο θα υπαρχει ποδοσφαιρο θα υπαρχουν και λαθη απο ολους ολους συμμετεχουν σε αυτο....
κλαινε οι αδυνατοι και οι ανικανοι..... ;) ;) ;)
αντε πιες τα κουμπια σου και χαλαρωσε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θα το καταλαβουμε οταν καταλαβεις τι εννοω....
φυσικα και ο ρουμανος ηθελε κρεμασμα ,φυσικα και ο αρχιμαλακας ο διαιτητης επρεπε να τον αποβαλλει 100 φορες.....
αλλα εγω σαν ολυμπιακος ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΛΑΜΑ γιατι ξερω οτι αυτα ειναι ετσι και στο αλλο παιχνιδι τα λαθη θα ειναι υπερ μου και στο παραλλο παλι κατα μου....οσο θα υπαρχει ποδοσφαιρο θα υπαρχουν και λαθη απο ολους ολους συμμετεχουν σε αυτο....
κλαινε οι αδυνατοι και οι ανικανοι..... ;) ;) ;)
αντε πιες τα κουμπια σου και χαλαρωσε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν προλαβαίνω να σου απαντήσω σήμερα.... πρέπει να τραβήξω και το καζανάκι πριν αποχωρήσω πάλι και να κάνω τον μπιντέ μου.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ειναι δύσκολο το ματς...
με πόσους αναπληρωματικούς θα παίξει ο ΠΑΟ αύριο;

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Αίμα τον πάει; Τι έφαγε και τον πείραξε; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
οχι αυτον τον γιατρο ρε....
απο τον αλλο που σε βαζει να ξαπλωσεις αναπαυτικα σε πο :grin: :grin: :grin: :grin:λυθρονα και σου λεει χαλαρωσε και κανε καταθεση ψυχης.....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Καλησπέρες...ο Ταλιμπάν Talos που κρύβεται??? :bigdick: :bigdick: :bigdick:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Toυ νηπιαγωγίου είσαστε και βγαίνετε τόσο νωρίς; :think: :think: :think: Ή μήπως φταίει η ηλικία; :think: :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βρε βυζόπληκτε.....βγήκα,ψώνισα....[λεφτάς γαρ] ...ήπια καφέ,γύρισα και το βράδυ σε γνωστό μπαρ των αθηνών ξεφάντωμα......τι άλλο θε....άντε μην τα πάρω και αυτοδιαγραφώ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΠΑΣ Γιάννινα- Ατρόμητος 2-1..κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
δεν θα το πάρουμε και αήττητοι ρε.....σιγά......εξάλλου 3 γκόλ οφ σάιτ βάλανε και 2 με ανύπαρκτα πέναλτυς......σφαγή σου λέω....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom