Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Φοβερο το παραπανω γκαλοπ!Αφου να σκεφτειτε στο ερωτημα για τους καλυτερους ξενους παιχτες φετος,υπαρχουν οι Ιβανσιτς και Τζορτζεβιτς που εχουν μικρο χρονο συμμετοχης και απουσιαζει ο κορυφαιοσ σεντερ μπακ του πρωταθληματοσ Παμπλο Κοντρερας!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Φιλε παοκτζη ειναι οντως αδικο που απουσιαζει ο χιλιανος.
Μην ξεχνας ομως οτι μερικοι απ'αυτους που απαντανε δεν εχουν ιδεα απο το αθλημα. ;)
Χωρια οτι αδικειται λογω του οτι ειναι στοπερ.

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε παοκτζη ειναι οντως αδικο που απουσιαζει ο χιλιανος.
Μην ξεχνας ομως οτι μερικοι απ'αυτους που απαντανε δεν εχουν ιδεα απο το αθλημα. ;)
Χωρια οτι αδικειται λογω του οτι ειναι στοπερ.
Αυτο ειναι αληθεια Σουηδε,αδικειται πολυ απο τη θεση!Αλλα σιγουρα ειναι ο κορυφαιος στη θεση του.
Υ.Γ. Ρε Σουηδε,ΠΑΟΚΤΣΗΣ ειναι,οχι ΠΑΟΚΤΖΗΣ! :2funny: :2funny: :2funny:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και εγώ καλό παιδί είμαι αλλά δεν κάνω για τον ΠΑΟ,όσο για τον Κοντρέρας δεν πιστεύω να τον αφήσουν
τα καρντάσια να έρθει θα γίνει χαμός αν υλοποιηθεί κάτι τέτοιο.
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ!Απεικονιζεις την πραγματικοτητα 100% φιλε μου

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
κατι ασχετο... για τεταρτη πως το βλεπετε για εισητιρια?? που να ψαξω λετε? :think:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
κατι ασχετο... για τεταρτη πως το βλεπετε για εισητιρια?? που να ψαξω λετε? :think:

....στα  εκδοτηρια  του  γηπεδου  της Λεωφορου Αλεξανδρας  και  στα  εκδοτηρια του ΟΑΚΑ.....και μην ξεχασεις να παρεις εισιτηριο  και για τον αγωνα μπασκετ , πρεμιερα Ευρωλιγκας με Ζαλγκιρις ,  που διεξαγεται την ιδια μερα στις 19:00 στο ΟΑΚΑ.....

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
....στα  εκδοτηρια  του  γηπεδου  της Λεωφορου Αλεξανδρας  και  στα  εκδοτηρια του ΟΑΚΑ.....και μην ξεχασεις να παρεις εισιτηριο  και για τον αγωνα μπασκετ , πρεμιερα Ευρωλιγκας με Ζαλγκιρις ,  που διεξαγεται την ιδια μερα στις 19:00 στο ΟΑΚΑ.....
Εγώ λέω να μπω στο δεύτερο ημίχρονο στο μπάσκετ. ;) :grin:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

Στο μεταξύ, ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την Βέρντερ, εξέδωσε η ΠΑΕ και η οποία έχει ως εξής:

«Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, ανακοινώνεται πως την Κυριακή 19 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει εκτάκτως το εκδοτήριο της θύρας 4 στο γήπεδο « Απόστολος Νικολαϊδης », από τις 10:30 ως 17:00 για διάθεση εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - WERDER BREMEN. Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Σάββατο, 18 Οκτωβρίου το πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων είναι το ακόλουθο:

Εκδοτήριο Ώρες Λειτουργίας
Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 4) 10:30 - 18:30

Είσοδος Λ. Κύμης 10:30 - 18:30

Σταθμός Ειρήνης (ΗΣΑΠ) 10:30 - 18:30»

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μαγκες σημερα το μενου ειναι πλουσιο...

Για το πρωταθλημα Α1 μπασκετ αντιμετωπιζουμε τον Κολοσσο στην Ροδο στις 5.Τηλεοπτικη μεταδοση απο την ετ1.

Στο βολει παμε για το 2 στα 2,αντιμετωπιζοντας τον Απολλων Καλαμαριας στις 6,στο κλειστο της Γλυφαδας.

Επισης εχουμε πρεμιερα σε 2 τμηματα του ερασιτεχνη που μας εχουν χαρισει αρκετες επιτυχιες.Στο βολει γυναικων παιζουμε στις 4 με τον Ηρακλη Κηφισιας,στο Ζηρινειο.Τελος,το μπασκετ γυναικων αναμετραται με τις Εσπεριδες στον ταφο.Ωρα διεξαγωγης 5.

Και ολα αυτα εν αναμονη του αγωνα αυριο στην τουμπα.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Μαγκες σημερα το μενου ειναι πλουσιο...

Για το πρωταθλημα Α1 μπασκετ αντιμετωπιζουμε τον Κολοσσο στην Ροδο στις 5.Τηλεοπτικη μεταδοση απο την ετ1.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Εκεί θά μαι, στο Βενετόκλειο :rockon: :rockon: :rockon:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εκεί θά μαι, στο Βενετόκλειο :rockon: :rockon: :rockon:
Ωραιος αγορινα μου.Θα δεις την ομαδαρα απο κοντα ;) ;) ;)
Αν και ακουσα οτι απαγορευονται τα διακριτικα..Αλλα δεν χρειαζονται σε τετοια ματς.Πας να απολαυσεις απλα αλλη μια παρασταση απο την αρμαδα του Ζοτς :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Σιγα μην έχω πρόβλημα με τους Ροδίτες, αφού έχω διαρκείας στον Κολοσσό!!!
Αλλά το ξέρουνε ότι είμαι Παναθηναικός από κούνια

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Σιγα μην έχω πρόβλημα με τους Ροδίτες, αφού έχω διαρκείας στον Κολοσσό!!!
Αλλά το ξέρουνε ότι είμαι Παναθηναικός από κούνια
Καλα κανεις,το μπασκετακι ειναι ωραιο αθλημα..
Καλα να περασεις αδερφε και μετα περιμενω την κριτικη σου για την ομαδα ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ΠΟλυ δυσκολη η αποστολη του γιγαντα παναθηναικου στη τουμπα ιδιαιτερα μετα την δολιοφθορα που επιχειρηθηκε απο το συστημα επο,γκαγκατση,πρακτορα,τοπαλιδη,οττο,σαββα θεοδωριδη,super league,κεδ κλπ,με την ελλιπη προπονηση των παιχτων του παναθηναικου κατα την διαρκεια της παραμονης των διεθνων παιχτων του ιστορικου συλλογου στο κλιμακιο της εθνικης....
παρολαυτα αυτα αισιοδοξοι ειναι ολοι στο στρατοπεδο του ''γιγαντα'' για θετικο αποτελεσμα στην τουμπα παρα τις τρικλοποδιες που βαζουν οι εχθροι του συλλογου !!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ΠΟλυ δυσκολη η αποστολη του γιγαντα παναθηναικου στη τουμπα ιδιαιτερα μετα την δολιοφθορα που επιχειρηθηκε απο το συστημα επο,γκαγκατση,πρακτορα,τοπαλιδη,οττο,σαββα θεοδωριδη,super league,κεδ κλπ,με την ελλιπη προπονηση των παιχτων του παναθηναικου κατα την διαρκεια της παραμονης των διεθνων παιχτων του ιστορικου συλλογου στο κλιμακιο της εθνικης....
παρολαυτα αυτα αισιοδοξοι ειναι ολοι στο στρατοπεδο του ''γιγαντα'' για θετικο αποτελεσμα στην τουμπα παρα τις τρικλοποδιες που βαζουν οι εχθροι του συλλογου !!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Κραξε λιγο ακομα ;)
Οσο για τα υπολοιπα δεν ασχολουμαι.Παντως δεν θα με χαλαγε να υπηρχε ενας γυμναστης στην εθνικη.Ουτε εσενα φαναταζομαι ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Κραξε λιγο ακομα ;)
εσυ δεν αισθανεσαι την αναγκη να κραξεις αυτους που δηλωσανε αυτα απο τη οναδα σου;;;;
μετα απο 8 χρονια στην εθνικη  του οττο και του τοπαλιδη τωρα καταλαβαν και τωρα τους πειραξε για τις προπονησεις στην εθνικη η τωρα αλλαξε το συστημα ο οττο;;;;
δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο μικρος γινεται καθε μερα αυτος ο πρωην μεγαλος συλλογος που υποστηριζεις;;;;;;
επειδη εγω μπορω σε ενημερωνω:ΠΟΛΥ!!!!!!!!
δεν βλεπεις οτι εχει γινει πλεον συνηθεια στην ομαδα σου το κλαμα και η διαμαρτυρια και η μιζερια;;;
Αν δεν μπορεις να το δεις τι να πω....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
εσυ δεν αισθανεσαι την αναγκη να κραξεις αυτους που δηλωσανε αυτα απο τη οναδα σου;;;;
μετα απο 8 χρονια στην εθνικη  του οττο και του τοπαλιδη τωρα καταλαβαν και τωρα τους πειραξε για τις προπονησεις στην εθνικη η τωρα αλλαξε το συστημα ο οττο;;;;
δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο μικρος γινεται καθε μερα αυτος ο πρωην μεγαλος συλλογος που υποστηριζεις;;;;;;
επειδη εγω μπορω σε ενημερωνω:ΠΟΛΥ!!!!!!!!
δεν βλεπεις οτι εχει γινει πλεον συνηθεια στην ομαδα σου το κλαμα και η διαμαρτυρια και η μιζερια;;;
Αν δεν μπορεις να το δεις τι να πω....
Απλα δεν ασχολουμαι ρε μαγκα με τετοια πραγματα.Με ειδες να σου απανταω για να τους υπερασπιστω?Απλη διαπιστωση οτι χρειαζεται γυμναστης στην εθνικη.Δεν πανε να κλαψομουνιαζουνε,δεν με ενδιαφερει.Εγω αυτο που θελω ειναι να παω αυριο να τους γαμησω και τιποτα παραπανω.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Απλα δεν ασχολουμαι ρε μαγκα με τετοια πραγματα.Με ειδες να σου απανταω για να τους υπερασπιστω?Απλη διαπιστωση οτι χρειαζεται γυμναστης στην εθνικη.Δεν πανε να κλαψομουνιαζουνε,δεν με ενδιαφερει.Εγω αυτο που θελω ειναι να παω αυριο να τους γαμησω και τιποτα παραπανω.
εμενα ομως ρε φιλε με νοιαζει....
και γιγαντα που να κλαιει με μαυρο δακρυ χωρις λογο εγω δεν ξερω....
επειδη λοιπον ονειρευεσαι γιγαντες μηπως πρεπει να το ξανακοιταξεις;;;;;
γιατι αυτα τα μυαλα κανουν κουμαντο στην ομαδα σου και αυτοι καθοριζουν το ''μεγεθος''  ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom