Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ρε την αληθεια θα σας την λεω και πες τε με και τρελλο και οτι γουσταρετε....
αλλα αυτα ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να τα πειτε τρελλα....
ειστε η δευτερη ομαδα της ελλαδας με διαφορα απο ην πρωτη,ειστε ατιτλοι,κομπλεξικοι που δεν μπορειτε να χωνεψετε οτι καποιος αλλος ειναι καλυτερος σας....
απλα δεν μπορειτε να δειτε την αληθεια....
ειστε γραφικοι που δεν παιρνετε χαμπαρι οτι σας δουλευουν ...
δεν ξερετε ποιος ειναι στο τιμονι της ομαδας σας ,και νομιζετε οτι κανει κουμαντο καποιος που κανει τον κοκορα ,και γαυγιζει για να ακουστει...
χανετε απο εναν παιχτη,σας λενε οτι διατηρησατε την παραδοση του ''πρεσβη''και αντι να τους πλακωσετε στα γιαουρτια πανηγυριζετε....
πεστε με οπως γουσταρετε αλλα εγω ειμαι σιγουρος για ενα πραγμα ....
ΕΙΣΤΕ   ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!!

:crazy:

[youtube=425,350]nZ3OEeDe294[/youtube]

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Kαλα εγω ειπα μια κουβεντα....
βαλε οσα βιντεακια γουσταρεις αλλα ακομα δεν ξερεις ποιος κανει κουμαντο στην ομαδα σου...
μιλαμε οτι εισαι τοσο μεγαλο κοροιδο ;) ;) ;) ;) ;)
για πες μου ρε γατι...ο τζιγγερ εφυγε?????
και αν οχι θα πας παλι στο πεδιο αρεως???? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
τωρα ποιος πρεπει να ξυπνησει.....
αστο....εγτοιμαστε παλι κανενα καλο αλλοθι για φετος και ξεκινηστε τα ονειρα για του χρονου :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
και ψαξτε να βαλετε και βιντεακια...... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ρε Χρηστιδη πολυ σιγουρος δεν εισαι για φετος?Απο τα λεγομενα σου φαινεται οτι εισαι πεπεισμενος οτι θα το παρεις παλι.Και αληθεια τα διοικητικα τα δικα μας γιατι σε ενδιαφερουν τοσο πολυ?

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Καλό παιχνιδάκι ο βάζελος και δίκαια πήρε την σούφρα του Αρη ( ο οποίος νομίζω πως αρχίζει και ξαναπέφτει στην ανυποληψία).

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πιο πολύ στενοχωρήθηκαν οι πουτάνες τάλε παρά τα σκουλήκια......

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
έχουν πάθει μουνόπλακα και δεν το δείχνουν....το μόνο που κάνουν είναι να περιμένουν πότε θα μας κερδίσει ο οποισδήποτε αντ'ίπαλος για να χαρούν....ξέρουν τα χάλια τους δεν τα δείχνουν και ελπίζουν σε στραβοπατήματα δικά μας......άστους....τα καλλίτερα έρχονται βρεεεεεεεεεεε............

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε την αληθεια θα σας την λεω και πες τε με και τρελλο και οτι γουσταρετε....
αλλα αυτα ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να τα πειτε τρελλα....
ειστε η δευτερη ομαδα της ελλαδας με διαφορα απο ην πρωτη,ειστε ατιτλοι,κομπλεξικοι που δεν μπορειτε να χωνεψετε οτι καποιος αλλος ειναι καλυτερος σας....
απλα δεν μπορειτε να δειτε την αληθεια....
ειστε γραφικοι που δεν παιρνετε χαμπαρι οτι σας δουλευουν ...
δεν ξερετε ποιος ειναι στο τιμονι της ομαδας σας ,και νομιζετε οτι κανει κουμαντο καποιος που κανει τον κοκορα ,και γαυγιζει για να ακουστει...
χανετε απο εναν παιχτη,σας λενε οτι διατηρησατε την παραδοση του ''πρεσβη''και αντι να τους πλακωσετε στα γιαουρτια πανηγυριζετε....
πεστε με οπως γουσταρετε αλλα εγω ειμαι σιγουρος για ενα πραγμα ....
ΕΙΣΤΕ   ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!!
δεν μπορεί...εσυ έχεις καθρέφτη σπίτι σου....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Ωραιος ο Αρης, μου θυμιζε ομαδα beach soccer στην Κοπακαμπανα. 3 απ τον Εργοτελη εφαγε. Φρου φρου κι αρωματα.
Παντως ηταν σημαντικη η νικη του βαζελου γιατι ηρθε μετα απο Τσου Λου.
Τωρα θα φανει ο Τεν Κατε αν πηρε το μαθημα του. Να δουμε τι ομαδα θα κατεβαζει. Για μενα ο Κλέιτον δεν πρεπει να βγαινει απο την εντεκαδα. Και κατι που ειχα πει και το πιστευω ακομα. Ξεκωλοθηκατε που τραυματιστηκε ο Καραγκουνης. Ο Κλειτον εβγαζε την ομαδα μπροστα με τη μια και φαινοταν οτι ηξερε τι θα κανει την μπαλα πριν του ερθει.
Παντως, αν ο Αρης συνεχισει ετσι, θα περασουν πολλα διπλα εκει μεσα. Αν και ο προπονητης του δε βλεπω να μενει. Ρε, στο 1-0 ειχε κερδισει κορνερ κ αι ειχαν μεινει 2 ατομα μονο πισω. Απο αντεπιθεση ενω ειχε κερδισει κορνερ και ενω νικαγε, εφαγε την ισοφαριση. Ουτε στον Αγιο Κοσμα δεν τα κανουν αυτα.

prasinos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα παναθες μου μεγαλη νικη για την ομαδα με ανατροπη που και εγω δεν ξερω ποσο καιρο ειχαμε να κανουμε εκτος εδρας

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απο αντεπιθεση ενω ειχε κερδισει κορνερ και ενω νικαγε, εφαγε την ισοφαριση. Ουτε στον Αγιο Κοσμα δεν τα κανουν αυτα.
τα κάνουν και στον Ολυμπιακό γι αυτό παοκλέιστηκαν από την ανόρθωση......

Ανόρθωση - Αγιος Κοσμάς 3 - 0

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
δεν πειραζει ,ευτυχως εσεις γαμησατε την ΙΝΤΕΡ(με το κολο βεβαια) :2funny: :2funny: :2funny:

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
συνεφωνώ και εγώ με τας σειράς μου στο ότι ο κλέιτον είναι πολύ σημαντικός για το κέντρο διότι κατεβάει την στρογγυλήν τρελλόμπαλλαν(έτσι λέγεται η μπάλλα που παίζεται στα ελληνικά γήπεδα-χωράφια).Επίσης πολύ σημαντικός είναι ο νίνης,αλλά γιατί πάλι δεν παίζει....αυτό δεν το έχω καταλάβει...υποτίθεται ότι με τον αντωνίου τεχνικό και τον δεκάγατο προπονητή θα έπαιρνε φανέλα βασικού....τί στον πέουκλα? :think:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

πολύ μιλάτε, το έχω ξαναπεί. Μην την παίρνετε αψήφιστα την Ανόρθωση, γιατί αμα την πατήσετε κι εσείς, μετά θέλω να δω τι στο διατανο θα λέτε...
Όσο για τις χαζομάρες περί μικρών ομάδων...μια ματιά στο αποτέλεσμα της Roma σε πείθει πως τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ωραιος ο Αρης, μου θυμιζε ομαδα beach soccer στην Κοπακαμπανα. 3 απ τον Εργοτελη εφαγε. Φρου φρου κι αρωματα.
Παντως ηταν σημαντικη η νικη του βαζελου γιατι ηρθε μετα απο Τσου Λου.
Τωρα θα φανει ο Τεν Κατε αν πηρε το μαθημα του. Να δουμε τι ομαδα θα κατεβαζει. Για μενα ο Κλέιτον δεν πρεπει να βγαινει απο την εντεκαδα. Και κατι που ειχα πει και το πιστευω ακομα. Ξεκωλοθηκατε που τραυματιστηκε ο Καραγκουνης. Ο Κλειτον εβγαζε την ομαδα μπροστα με τη μια και φαινοταν οτι ηξερε τι θα κανει την μπαλα πριν του ερθει.
Παντως, αν ο Αρης συνεχισει ετσι, θα περασουν πολλα διπλα εκει μεσα. Αν και ο προπονητης του δε βλεπω να μενει. Ρε, στο 1-0 ειχε κερδισει κορνερ κ αι ειχαν μεινει 2 ατομα μονο πισω. Απο αντεπιθεση ενω ειχε κερδισει κορνερ και ενω νικαγε, εφαγε την ισοφαριση. Ουτε στον Αγιο Κοσμα δεν τα κανουν αυτα.
Στον Άρη θα πάει ο Λεμονής.
Και μετά δεν θα περνάει από εκεί ούτε κουνούπι χωρίς να φτύσει αίμα.
Βασικό πρόβλημα του Άρη είναι πως παραμαζεύτηκαν ξένοι παίκτες στην ενδεκάδα. Και το ίδιο πρόβλημα θα έχουν σε λίγο (από Ιανουάριο) κι άλλες ομάδες.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δεν μπορεί...εσυ έχεις καθρέφτη σπίτι σου....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πιστευω οτι μερικοι απο εσας καταλαβαινετε βεβαια οτι δεν απευθυνομαι σε ολους τους βαζελους....
επειδη το θεωρω αυτονοητο δεν το ανεφερα πριν....
πιστευω οτι αυτοι στους οποιους ΔΕΝ αναφερομαι σιγουρα το καταλαβαινουν....
αμφιβαλλω αν αυτοι στους οποιους αναφερομαι υπαρχει περιπτωση να παρουν ποτε χαμπαρι.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

;) ;) ;) ;)

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
redplanetgrantonioutt4wz1.jpg

"Ούτε νεκρός δεν επιστρέφω στον Παναθηναικό. Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού."

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
redplanetgrantonioutt4wz1.jpg

"Ούτε νεκρός δεν επιστρέφω στον Παναθηναικό. Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού."
ενταξει ρε ,ο ανθρωπος εκανε εστω και για λιγο το ονειρο καθε νοημονα ελληνα ποδοσφαιριστη πραγματικοτητα....
φορεσε εστω και φτερωτα την ενδοξη φανελλα με τον εφηβο στο στηθος....
ας ειμαστε επιεικεις μαζι του....
η ψυχουλα του ξερει τι κουβαλαει που δεν καταφερε να ''ολοκληρωσει''το ονειρο !!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι λέτε ρε...εδώ ήρθε σε εμάς ο μητρόπουλος...η σημαία σας για πολλά χρόνια........το μπικικίνι μάγκες χρώμα δεν κοιτά.......αχαχούχα....

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Διαφωνώ. Εμεις με την Ανορθωση παίξαμε το πρωτοποριακο συστημα που δεν ηταν κανεις στην αμυνα αλλα δεν παταγε και κανεις στην περιοχη του αντιπαλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom