Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
εσενα που εισαι παλιο μου πελετακι θα σου εξηγηθω ομορφοτερα.... ;) ;) ;)

Θέλω κόκκκινο στριγκάκι να φοράς μόνο και ψηλοτάκουνα.Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους. ;) :cool2:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λοιπόν μαλάκες όλα τα θέματα έχουν το τρελλό τους...
Στα αθλητικά έχουμε τον χρηστίδη,
Στα γκομενικά τον πεοζορό παλιό,
Στα πολιτικά τον παλέρμο.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τον Βύντρα γιατί τον βρίζετε?
Εγώ καλό τον είδα!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παλιός-θαμνομούνης=πάπιας σε μια ποιο LIFESTYLE έκδοση.

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

τους δυο τους εχω δει και συμφωνω τον παλερμο δεν εχω δει τι μαλακιες γραφει

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Καλη νικη σημερα και κυριως ανατροπη μετα απο κατι χρονια.Κλασικα προβληματα στην αμυνα,πολυ καλος ο Κλειτον και ο Σαλπι.Οχι αλλος Γκαλινοβιτς ρε πουστη μου.Ο τυπος ειναι η προσωποποιηση του καρκινου.Με αυτον κατω απο τα δοκαρια η αμυνα φανταζει 10 φορες χειροτερη.Ελπιζω απο τον επομενο αγωνα να παιζει ο Τζορβας.
    ΥΓ1:Κολλησε το ρε Ζιλμπερτο να μην αγωνιουμε μεχρι το τελος...
    ΥΓ2:Δινεται αμοιβη σε οποιον μπορει να βρει ενα λογο για να δικαιολογησει τον εποπτη στην φαση με τον Κλειτον.Ειναι απο τις πιο αστειες υποδειξεις οφσαιντ που εχω δει στην ζωη μου.Ο συγκεκριμενος βοηθος κανει την παπια και σε πεντακαθαρο φουλ πανω στον κλειτον ακοριβως μπροστα στα ματια του.
    YΓ3:Αστειο πεναλτι την πρωτη αγωνιστικη με τους χανουμους.Την δευτερη 2 καθαρα πεναλτι αβαβα.Σημερα τραγικες υποδειξεις απο εποπτη.Μαλλον δεν αρχισαμε καλα...

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αστειο πεναλτι την πρωτη αγωνιστικη με τους χανουμους.Την δευτερη 2 καθαρα πεναλτι αβαβα.Σημερα τραγικες υποδειξεις απο εποπτη.Μαλλον δεν αρχισαμε καλα...
Μην ασχολείσαι.....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Σκουληκια-Σιχαμενοι 1-2........

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Καλη νικη σημερα και κυριως ανατροπη μετα απο κατι χρονια.Κλασικα προβληματα στην αμυνα,πολυ καλος ο Κλειτον και ο Σαλπι.Οχι αλλος Γκαλινοβιτς ρε πουστη μου.Ο τυπος ειναι η προσωποποιηση του καρκινου.Με αυτον κατω απο τα δοκαρια η αμυνα φανταζει 10 φορες χειροτερη.Ελπιζω απο τον επομενο αγωνα να παιζει ο Τζορβας.
    ΥΓ1:Κολλησε το ρε Ζιλμπερτο να μην αγωνιουμε μεχρι το τελος...
    ΥΓ2:Δινεται αμοιβη σε οποιον μπορει να βρει ενα λογο για να δικαιολογησει τον εποπτη στην φαση με τον Κλειτον.Ειναι απο τις πιο αστειες υποδειξεις οφσαιντ που εχω δει στην ζωη μου.Ο συγκεκριμενος βοηθος κανει την παπια και σε πεντακαθαρο φουλ πανω στον κλειτον ακοριβως μπροστα στα ματια του.
    YΓ3:Αστειο πεναλτι την πρωτη αγωνιστικη με τους χανουμους.Την δευτερη 2 καθαρα πεναλτι αβαβα.Σημερα τραγικες υποδειξεις απο εποπτη.Μαλλον δεν αρχισαμε καλα...
Νωρις αρχισαν τα αλλοθι.....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε την αληθεια θα σας την λεω και πες τε με και τρελλο και οτι γουσταρετε....
αλλα αυτα ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να τα πειτε τρελλα....
ειστε η δευτερη ομαδα της ελλαδας με διαφορα απο ην πρωτη,ειστε ατιτλοι,κομπλεξικοι που δεν μπορειτε να χωνεψετε οτι καποιος αλλος ειναι καλυτερος σας....
απλα δεν μπορειτε να δειτε την αληθεια....
ειστε γραφικοι που δεν παιρνετε χαμπαρι οτι σας δουλευουν ...
δεν ξερετε ποιος ειναι στο τιμονι της ομαδας σας ,και νομιζετε οτι κανει κουμαντο καποιος που κανει τον κοκορα ,και γαυγιζει για να ακουστει...
χανετε απο εναν παιχτη,σας λενε οτι διατηρησατε την παραδοση του ''πρεσβη''και αντι να τους πλακωσετε στα γιαουρτια πανηγυριζετε....
πεστε με οπως γουσταρετε αλλα εγω ειμαι σιγουρος για ενα πραγμα ....
ΕΙΣΤΕ  ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom