Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
για θυμήσου παό ποιές αποκλείστηκες ως τέταρτος από το Ουέφα;
θυμάσαι;
Μακάμπι;
τη νορβηγική πώς την έλεγαν; ξέχασα
θα θυμάσαι φαντάζομαι γιατί πήρες και τον προπονητή της να σε κάνει Σόλιντ.....ομάδα.......
κλαμα
πικρα
πορειες  :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι κρατιέται ένα επίπεδο....
μου λείπουν τα μπινελίκια τα περσινά.......
Φαίνεται υπάρχει μια απλή ψυγρασία ανάμεσά μας.........
αντε και γαμησου σκατο βαζελε παλιοπουστα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειναι απιστευτο ρε πουστη μου τετοια αβαντα....
απο την ανυπαρκτη ευρωπαικα ιντερ χασανε με περιπατο 2-0 και αν δεν ηξερες το αποτελεσμα και ακουγες τους παπαριδες στη νοβα θα νομιζες οτι διελυσε ο βαζελος την ιντερ :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
ανύπαρκτη ευρωπαικά ιντερ....
μάλιστα....
μιλάει ο οποαδός του μεγαλύτερου συλλόγου της ευρώπης...
Χρηστίδη πάμε ΒG να σε κεράσω σαμπάνια; θα μου κάνεις τζάμπα πριβέ όμως....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ειναι απιστευτο ρε πουστη μου τετοια αβαντα....
απο την ανυπαρκτη ευρωπαικα ιντερ χασανε με περιπατο 2-0 και αν δεν ηξερες το αποτελεσμα και ακουγες τους παπαριδες στη νοβα θα νομιζες οτι διελυσε ο βαζελος την ιντερ :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
ρε χριστίδη,,,σε είχα για εμπαθή αλλά τόσο όχι...ανύπαρκτη ευρωπαικά η ίντερ...ενω εσείς υπαρκτοι.......αγόρι μου....χρειάζεσαι ψυχολόγο επειγόντως..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
συνεχιστε να αυτοπαραμυθιαζεστε και οταν θα ξυπνησετε θα εχει χαθει ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ και θα κανετε σχεδια για την επομενη..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μην ανησυχείς ρε , έχουν μάθει πλέον ... όταν θα ξαναπάνε σκατά φέτος , έτοιμη θα την έχουν άλλη μια πορεία στο Πεδίο του Αρεως , ξέρουν αυτοί  ;)

Επισκέπτης
για θυμήσου παό ποιές αποκλείστηκες ως τέταρτος από το Ουέφα;
θυμάσαι;
Μακάμπι;
τη νορβηγική πώς την έλεγαν; ξέχασα
θα θυμάσαι φαντάζομαι γιατί πήρες και τον προπονητή της να σε κάνει Σόλιντ.....ομάδα.......
μολντε τη ν χερεφεν. αυτα τα μεγαθηρια του ευρωπαικου ποδοσφαιρου!!!!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ΤΕΝ ΚΑΤΕ.....τα καλυτερα τεντοπανα.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι κρατιέται ένα επίπεδο....
μου λείπουν τα μπινελίκια τα περσινά.......
Φαίνεται υπάρχει μια απλή ψυγρασία ανάμεσά μας.........
περσόνα....γαμιέσε ρε....[το ξεκίνησα..συνέχισε]... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Γενικαμειμαστε τραγικοι (εγω γαυρος)  κανουμε μια καλη εμφανιση απεναντι σε μεγαλη ομαδα εχουμε φαει 2 και μετα λεμε τους παιξαμε στα ισα ...... λες και ειμαστε τριτοκοσμικοι  :jerking:

Επισκέπτης
ρε χριστίδη,,,σε είχα για εμπαθή αλλά τόσο όχι...ανύπαρκτη ευρωπαικά η ίντερ...ενω εσείς υπαρκτοι.......αγόρι μου....χρειάζεσαι ψυχολόγο επειγόντως..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μα τη ειναι αυτα που λες!!!!! σημερα κερδισαν το μεγαθηριο νορτζελαντ αυτοκρατορα του ευρωπαικου ποδοσφαιρου!!! :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
μου θυμιζεις τα τελευταια χρονια τις επιτυχιες τις ευρωπαικες της ιντερ....
γιατι με αυτη την ιντερ παιξατε και οχι με αυτην πριν απο 40 χρονια....
κανε μου τη χαρη να μου θυμισεις τις διακρισεις της τα τελευταια δεκα χρονια.....
οτι και να λετε εχετε απολυτη καλυψη απο ολους.....
η ομαδα της σφαλιαρας και σας αβανταρουν ολοι....
αν ειχατε νιονιο αυτο θα επρεπε να σας ανησυχει... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
βαζελακια μου παρτε ενα ντεπον,πιειτε ενα χλιαρο γαλα και πηγαιντε για υπνο.εκει στα ονειρα σας μπορειτε να νικησετε αποψε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
και την κυριακη εχει λεει χαριλαου.....εχει και ο βαζελος μια μικρη αλλεργια στα κιτρινα.....χεσε μεσα....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Μην ανησυχείς ρε , έχουν μάθει πλέον ... όταν θα ξαναπάνε σκατά φέτος , έτοιμη θα την έχουν άλλη μια πορεία στο Πεδίο του Αρεως , ξέρουν αυτοί  ;)
μπα τους παραμυθιασε ομορφα η σωφερατζα ,τους βαφτισε ''πολυμετοχικους''και τωρα εναντιον ποιανου να κανουνε πορεια?????
α ρε σωκρατη τεραστιε....
και να θες να το χασεις δεν γινεται!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βαζελακια μου παρτε ενα ντεπον,πιειτε ενα χλιαρο γαλα και πηγαιντε για υπνο.εκει στα ονειρα σας μπορειτε να νικησετε αποψε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σαν πουλάκια θα κοιμηθούμε.....θα φάμε πριν και μια μερίδα ....σεφταλιά....να μην πέσουμε με άδειο στομαχι και μας πιάσουν καούρες.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
η λουγγρα ο τεντας γλυφει τον κοσμο τωρα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom