You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πίσω μου σ έχω σατανά..........το αβαταρ σου ξεχειλωσε λιγο η ειναι η ιδεα μου?κ πρεσβη
AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
περσονα, σημερα εγω πηρα βαθμους, εσυ οχι. Εγω επαιζα με καφενειο, εσυ με ομαδαρα. Αν γινεται αυτο επι 3 χρονια (και περισσοτερα ειναι) δε θα ερθω πιο πανω στην Ευρωπη ? Αυτο σου ελεγα πριν.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.325
- Πόντοι
- 42.697
Δεν είμαι οπαδός του ΠΑΟ αλλά πρέπει να πω ότι μου είναι ελαφρώς συμπαθής όταν παίζει στην Ευρώπη.
Σήμερα, έχω την εντύπωση, ότι ο ΕΧΩΝ ΚΛΑΣΗ νίκησε τον ΜΗ ΕΧΟΝΤΑ ΚΛΑΣΗ. Απλά πράγματα.
η αλλίως ο ΜΗ ΕΧΩΝ ΚΛΑΣΗ έκλασε μια μάντρα αρχίδια του ΕΧΟΝΤΑ ΚΛΑΣΗ.
μιλάμε για πολύ κλάσιμο
το αβαταρ σου ξεχειλωσε λιγο η ειναι η ιδεα μου?κ πρεσβη
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
ΣΩΣΤΟΣ....ο ενας ειχε κλαση και ο αλλος δεν μπορουσε ουτε να ΚΛΣΕΙΔεν είμαι οπαδός του ΠΑΟ αλλά πρέπει να πω ότι μου είναι ελαφρώς συμπαθής όταν παίζει στην Ευρώπη.
Σήμερα, έχω την εντύπωση, ότι ο ΕΧΩΝ ΚΛΑΣΗ νίκησε τον ΜΗ ΕΧΟΝΤΑ ΚΛΑΣΗ. Απλά πράγματα.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μπορει να μην εχει κλαση ο βαζελος αλλα μας εχει κλασει πολλες φορες τα αρχιδιαΔεν είμαι οπαδός του ΠΑΟ αλλά πρέπει να πω ότι μου είναι ελαφρώς συμπαθής όταν παίζει στην Ευρώπη.
Κάτσε ρε μαλακακο και παίξε στο ουεφακι τώρα και βλέπε εμας από τον καναπέ σου....βρε τα ταλαιπωρα,γεμισανε και το οακα τα καυμενα,60000 πικραμενα βαζελακια,ε ρε γλεντια
φρεσκα κουλουρια ρεεεεεπαντως εχετε πλακα μεγαλη το να χανει ο βαζελος απο την ιντερ και να το θεωρειτε σφαλιαρα ειναι μεγαλη υποθεση γιατι μαλλον τον θεωρειτε μεγαλη ομαδα. το να τρως 3απο ανορθωση 3 απο μακαμπι 3 απο μολνε και να ειστε και ευχαριστημενοι αυτο ειναι θεμα για μελετη ρε μαγκες!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
έχεις δίκιο..να βάλουμε αυτούς της ΝΕΤ και τον κ. μίχο για σχόλια...
σήμερα οι ξέκωλοι έδειξαν και πόσο ξέχολοι είναι .......
Εχουμε και λέμε....
Η πουτάνα μιλάει για μασκαράδες.
Η βαλβέρδω μιλάει για τον τεντά.
Η ανύπαρκτη μιλάει για κέρδη...
Καλή συνέχεια πουτανιάρες.....
Και μη ξεχνάτε........ Εχετε κάνει ένα ολόκληρο νησί πισωγλέντηφων να γλεντάει τα κωλαράκια σας........
ακριβως αυτο ειναι το προβλημα....έχεις δίκιο..να βάλουμε αυτούς της ΝΕΤ και τον κ. μίχο για σχόλια...
οτι δεν καταλαβαινετε οτι σας κανουν κακο που σας παραμυθιαζουν.....
πανηγυριζατε ολο το καλοκαιρι εμεις σας τα λεγαμε και ειμαι σιγουρος οτι ουτε πρωταθλημα θα παρετε και στην ευρωπη θα παρετε τα πα@@@@α μου.....
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
να τα πας για σέρβις.....θα έχουν μικρύνει απο την πίεση....μπορει να μην εχει κλαση ο βαζελος αλλα μας εχει κλασει πολλες φορες τα αρχιδια
Επισκέπτης
η ανορθωση μπαγιατικο ειναι;φρεσκα κουλουρια ρεεεεε
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ελα ντεπερσονα, σημερα εγω πηρα βαθμους, εσυ οχι. Εγω επαιζα με καφενειο, εσυ με ομαδαρα. Αν γινεται αυτο επι 3 χρονια (και περισσοτερα ειναι) δε θα ερθω πιο πανω στην Ευρωπη ? Αυτο σου ελεγα πριν.
εχουν γυρισει ολα τα χωρια της ευρωπης
απο σαπια ρυζια μεχρι κατι ορυχεια στην ουκρανια και μας πρηζουν τον πουτσο για την βαθμολογια,που ειμαστε και με πολυ μικρη διαφορα
βεβαια απο του χρονου θα ειμαστε πιο πανω
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εσύ τα δικά μου θα μου τα γλείψεις επιτέλους;μπορει να μην εχει κλαση ο βαζελος αλλα μας εχει κλασει πολλες φορες τα αρχιδια
Εχω πάρει κυμπριακό διαβατήριο....
μην το λες ετσι και τους πληγωνεις,πιο μαλακα ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑμπορει να μην εχει κλαση ο βαζελος αλλα μας εχει κλασει πολλες φορες τα αρχιδια
Μόνο που φιλαράκο η ΠΑΝΑΘΑ όλα αυτά τα χρόνια με ομαδάρες παίζει.... Εσείς παίζεται με κάτι ΜΑΚΑΜΠΙ και κάτι άλλες με σήμα την καρδούλα..... Εκτός κι αν θεωρείς ΟΜΑΔΑ την ΑΝΟΡΘΩΣΗ!!!!!!!!!!περσονα, σημερα εγω πηρα βαθμους, εσυ οχι. Εγω επαιζα με καφενειο, εσυ με ομαδαρα. Αν γινεται αυτο επι 3 χρονια (και περισσοτερα ειναι) δε θα ερθω πιο πανω στην Ευρωπη ? Αυτο σου ελεγα πριν.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
τα δικά σου αποκλείεται....είναι μεγάλη η απόσταση απο το ΤΣΟΥΛΟΥ στο ΟΥΕΦΑ....ακριβως αυτο ειναι το προβλημα....
οτι δεν καταλαβαινετε οτι σας κανουν κακο που σας παραμυθιαζουν.....
πανηγυριζατε ολο το καλοκαιρι εμεις σας τα λεγαμε και ειμαι σιγουρος οτι ουτε πρωταθλημα θα παρετε και στην ευρωπη θα παρετε τα πα@@@@α μου.....
1. Αποδειχθηκε οριστικα οτι ο Τεν Κατε ειναι για τα μπαζα. Γινεται να μενει ο Ιβανσιτς παγκο ? Τον Κλειτον και τον Χριστοδουλοπουλο που τους ειχε τοσο καιρο και τους θυμηθηκε σημερα ?
2. Βερντερ - Ανορθωση 0-0 Αρα, αφου η Ανορθωση ειναι ομαδουλα, η Βερντερ ειναι κι αυτη για τον πουτσο. Αρα τους γαματε, σωστα ?
3. Προς ORCA. Θυμασαι μια συζητηση που ειχαμε προσφατα για πορειες ? Εκει σου ελεγα οτι οταν εχετε προκριθει σας ερχονται ολα τα αλλα αποτελεσματα οπως τα θελετε. Εχετε περασει και με 7 βαθμους, ενω εμεις εχουμε αποκλειστει με 10. Παλι τα ιδια φετος φαινεται.
ρε φιλαράκο δεν καταλαβαίνεις και εσύ και οι περισσότεροι φίλοι ότι το ποδοσφαίρο δεν είναι απλά μαθηματικά,αλλά ενα πολυπαραγοντικό "προιόν" που δεν μπορείς να το προσεγγίζεις τόσο απλοικά.Ο κλέιτον και ο χριστοδουλόπουλος καλώς έπαιξαν.Ο μούν και ο βύντρα ήταν πολύ καλοί αναλογικά με τις δυνατότητές τους.Τί θές να κάνει ο τεν κατε?να τα βάλει με τον ιμπραήμοβιτς?τα λάθη ο παναθηναικός τα έκανε στο πρόσφατο παρελθόν διαλύοντας 2 ομάδες που είχαν και ποιότητα καλή και σωστή χημεία.Δεν είναι εύκολο για ελληνική ομάδα να ξαναχτίσει ποιοτική ομάδα που να έχει απαιτήσεις.Για τα φετινά χαίρια του βάζελου τα μείον του είναι ότι δεν έχει ποιοτικούς παίκτες.Δεν έχει αμυντικούς εγκέφαλους(βλ.χενρικσεν),σκληροτράχηλους(βλ.κυριάκο),μετά δεν έχει κεντρώους με φαντασία(πλην ίσως κλέιτον) και σε καμμία περίπτωση αυτός ο βραζιλιάνικος κουβάς που έφεραν(ροντρίγκο) δεν είναι αυτός που θα βάλει κάτω την μπάλλα και θα προβληματίσει έντονα τους αντίπαλους αμυντικούς.Συνέλθετε...με τον ζλάταν,τον μαντσίνι και τον κουαρέσμα έπαιζαν ο μουν ο βυντρα ο μάττος και τα υπόλοιπα μέτρια παικτάκια του βαζέλα.Μια χαρά τα πήγαν,ότι μπορούσαν το έκαναν.Αντίθετα είδα τον γαύρο και γέλαγα.Τί ομάδα τραγελαφική είναι αυτός ο γαύρος?Έχει να φάει στην τούμπα φέτος πολλά τεμάχια και ας έρθουν με καζναφέρηδες,κάκους,μποροβήλους!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K