Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ειχα αλλη γνωμη για σενα γιαυτο  :grin:
διαφωνω....ο orca ειναι στην κοσμαρα του και για παρτη του....δεν εχει γραψει για ξυλα και τετοια....
εχει τηντρελλα του με το οπαδιλικι και ποσταρει τα ''δικα''του....
για αυτο και εγω τον παω και δεν μπιλενικωνομαστε....

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Το πρόγραμμα:

ΠΑΟ-ΙΝΤΕΡ      1
ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΠΑΟ    2
ΠΑΟ-ΒΕΡΝΤΕΡ    1
ΒΕΡΝΤΕΡ-ΠΑΟ    2
        τα υπόλοιπα δεν μας ένδιαφέρουν, έχουμε προκριθεί ήδη
ΙΝΤΕΡ-ΠΑΟ 
ΠΑΟ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δεν εχω ιδεα και δεν μπορω να μιλησω για χουλιγκανς γιατι:
δεν γνωριζω τους κανονες του "παιχνιδιου" τους
δεν γνωριζω τι στο διαλο εχουν στο κεφαλι τους και πλακωνονται για τον τσιγκερ και τον κροκους

να εισαι σιγουρος οτι και ο τζιγγερ αλλα και ο κροκους δεν τους θελουν με τιποτα αυτους....αλλα δεν μπορουν να κανουν αλλοιως....
εσυ πιστευεις οτι του κροκους του αρεσαν τα σκηνικα που παιχτηκανε το διημερο?????

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
δεν εχω ιδεα και δεν μπορω να μιλησω για χουλιγκανς γιατι:
δεν γνωριζω τους κανονες του "παιχνιδιου" τους
δεν γνωριζω τι στο διαλο εχουν στο κεφαλι τους και πλακωνονται για τον τσιγκερ και τον κροκους

Οι πιο πολλοί δεν έχουν "καθαρό μυαλό" στο μεγαλύτερο διάστημα της μέρας.  ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ασε ρε ....μακαρι να μην ειχαν ''καθαρο''μυαλο...
τοτε θα γουσταραν και δεν θα ''μαλακιζοντουσαν''
ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ μυαλο εχουν.....

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
λοιπον και στα γρηγορα
θελετε να μιλησουμε για χουλιγκανς η για ποδοσφαιρο;
εγω μιλαω για ποδοσφαιρο παιδια, οχι για ξυλο....εχω αρκετους φιλους που ειναι ολυμπιακοι, οκ? μαζι τους βγαινω εξω, περναω καλα και βασικα δεν μας χωριζει τιποτα (απλα αυτοι φορανε κοκκινα και εγω πρασινα).
δωριζω στα ανηψια μου που ειναι γαυρακια σαλιαρες και φανελες του ολυμπιακου....
δηλαδη τι πρεπει να κανω; να πλακωσω στο ξυλο τον θειο μου επειδη ειναι γαυρος; :uglystupid:
το λεω ξεκαθαρα: καλος ο χαβαλες, καλη η καζουρα της καθημερινοτητας...να παω να πειραξω τον εργοδοτη, να τσιγκλησω λιγο τα φιλαρακια....ολα οκ, καλη φαση

σε οποιον ομως περναει, εστω και για πλακα, απο το μυαλο να δειρει, να τραυματησει η και να σκοτωσει εναν ανθρωπο, μονο και μονο επειδη εκεινος υποστηριζει αλλη ομαδα, για εμενα ειναι απλα ενας επικινδυνος ψυχακιας και συναμα εγκληματιας που πρεπει να μεταφερθει αν οχι στη φυλακη, τοτε τουλαχιστον στο τρελοκομειο 
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!Τι σημαίνει υποστηρίζω την οποιαδήποτε ομάδα?Σπάω τα κεφάλια των "εχθρών"?Δηλ. άμα ο αδερφός μου είναι χουλιγκάνι άλλης ομάδας και ο πατέρας μου κάτι διαφορετικό,θα πλακωνόμαστε και οι τρεις,ο καθένας για τον ΠΑΟ,την ΑΕΚ,τον Θρύλο κλπ?Επειδή μικρός πέρασα ένα φεγγάρι από αυτό το στάδιο-όχι ότι πλακωνόμουν με τους δικούς μου-και έτρεχα σε "πεσίματα",ένα σας λέω,δεν είχα ζωή,ήμουν ένα "πράγμα" που άκουγα μόνο σε ορισμένες λέξεις,ντου,γαύροι,χανούμια,και πάει λέγοντας.
Δεν συνεχίζω άλλο γιατί τσαντίζομαι με τον εαυτό μου,απλά να σας ρωτήσω κάτι.Έχει δει κανείς σας το "FOOTBALL FACTORY",ή το "ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ"?Αν ναι,θα με καταλάβετε,αν όχι,ψάξτε τα,δείτε τα και μετά πείτε μου.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!Τι σημαίνει υποστηρίζω την οποιαδήποτε ομάδα?Σπάω τα κεφάλια των "εχθρών"?Δηλ. άμα ο αδερφός μου είναι χουλιγκάνι άλλης ομάδας και ο πατέρας μου κάτι διαφορετικό,θα πλακωνόμαστε και οι τρεις,ο καθένας για τον ΠΑΟ,την ΑΕΚ,τον Θρύλο κλπ?Επειδή μικρός πέρασα ένα φεγγάρι από αυτό το στάδιο-όχι ότι πλακωνόμουν με τους δικούς μου-και έτρεχα σε "πεσίματα",ένα σας λέω,δεν είχα ζωή,ήμουν ένα "πράγμα" που άκουγα μόνο σε ορισμένες λέξεις,ντου,γαύροι,χανούμια,και πάει λέγοντας.
Δεν συνεχίζω άλλο γιατί τσαντίζομαι με τον εαυτό μου,απλά να σας ρωτήσω κάτι.Έχει δει κανείς σας το "FOOTBALL FACTORY",ή το "ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ"?Αν ναι,θα με καταλάβετε,αν όχι,ψάξτε τα,δείτε τα και μετά πείτε μου.
αδερφε συμφωνω απολυτα .....και εγω πριν απο πολλα χρονια ημουνα ''ενεργος''
με τον καιρο τα βλεπεις αλλοιως....ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
"Χημικά" καθαρό εννοώ Χριστίδη...  :sunglasses:

Πως αλλιώς να το πω και να είμαι Politically Correct :think:

:2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
αλλα ηταν και διαφορετικα τοτε....
τωρα ειναι πολυ μαλακια το θεμα...
δεν λεει με τιποτα...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
"Χημικά" καθαρό εννοώ Χριστίδη...  :sunglasses:

Πως αλλιώς να το πω και να είμαι Politically Correct :think:

:2funny: :2funny: :2funny:
καταλαβα τι λες και αυτο σου λεω και εγω....
μαλλον οχι ακριβως χημικα....ψιλοφυσικα εννοω εγω....

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Το πρόγραμμα:

ΠΑΟ-ΙΝΤΕΡ      1
ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΠΑΟ    2
ΠΑΟ-ΒΕΡΝΤΕΡ    1
ΒΕΡΝΤΕΡ-ΠΑΟ    2
        τα υπόλοιπα δεν μας ένδιαφέρουν, έχουμε προκριθεί ήδη
ΙΝΤΕΡ-ΠΑΟ 
ΠΑΟ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Μαζί σου,εκτός από το 2πλο στη Βρέμη,όχι ότι δεν μπορούμε,αλλά επειδή η Βέρντερ είναι εντελώς αλλοπρόσαλη ομάδα,καθώς επίσης και τον άσο στο πρώτο ματς με την Ίντερ.Πιο πιθανό μου'ρχετε το "X"

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Bλέποντάς τους αυτή την εντύπωση δίνουν.

Άσε για τις εκδρομές που μυρίζει όλο το πούλμαν...

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16

τα παιδια αυτα χρειαζονται βοηθεια
υπαρχουν τροποι για να περασεις ομορφα....βασικα μια γκομενα να σου περνει πιπες χρειαζεσαι...αμα εχεις γκομενα και σου γλυφει με μαεστρια τα αρχιδια, σιγα μην εχεις ορεξη να πας να πλακωθεις με τον αλλον στο ξυλο για το ποδοσφαιρο...

για να εχεις γκομενα χρειαζεσαι σπιτι, δουλεια, χρημα

οταν κανεις δεν τα εχει ολα αυτα, ισως να πικραινεται κατα καποιο τροπο...να οργιζεται και να ψαχνει τροπους να ξεδωσει...
και μετα ερχονται ολα μαζι...φτωχεια, ναρκωτικα, λαθος φιλοι...και μεσα στη μαστουρα καταληγει ο παναθηναικος να δερνει τον ολυμπιακο και αντιστοιχα...

τεσπα ετσι ειναι, δεν ειμαι αρμοδιος να αλλαξω κατι
καλο βραδυ μαγκες απο μενα

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ελα ρε Βυντρααααααααα παρε τα σωβρακα του Ζλαταν.... Μετα απο σενα θα εχει την τυχη του Ροναλντινιο που ψυχολογικα δεν αισθανοταν καλα μετα το σβησιμο που του ριξε ο Λουκας

Γιοσου χωσε καμια ισπανικη μυγα στους υπολοιπους.. και Baygon στον Maycon!!!

Ολοι μεσα για να κραξουμε τον μεγα κομπλεξικο Ζοσε Μουρινιο, θα βγαλω την πιο δυνατη γιουχα για παρτυ του!!

Μην ξεχναμε πως παιζει και το μουνοπανο ο Ματερατσι που θελει τρελες κλωτσες και γιουχα για αυτο που εκανε στον Ζιζου!!!
Τρελο κραξιμο στην ομαδα του Μουρινιο και Ματερατσι,Ο καταραμενος ο Ζλαταν μας τον εμπηξε και στο γιουρο. καταρα!!!

Ολοι μεσα με Ιντερ για γιουχα...
Σοουζα τανκς πατα τις ιταλοβρωμες!!!

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

prasinos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα παιδια κατι μου λεει οτι μεχρι την δευτερα θα παρουμε στοπερ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Eπειδή κάποιοι ηλίθιοι εξακολουθούν να το παίζουν έξυπνοι ΠΑΡΑΘΕΤΩ:

"Απειλούνται με ισόβια

Υπό την απειλή της ισόβιας κάθειρξης κάθονται στο σκαμνί του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων 23 οπαδοί και ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ολυμπιακού και δύο οπαδοί του Παναθηναϊκού ως υπεύθυνοι για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία, στις 29 Μαρτίου 2007. Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ομόφωνα την προσφυγή των 26 συνολικά ατόμων και τους παραπέμπει σε δίκη την άλλη Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008, κατηγορώντας τους για τέσσερα κακουργήματα, ενώ για πρώτη φορά στο 1301/2008 πόρισμα, με το οποίο οι 26 παραπέμπονται σε δίκη, κατονομάζονται οι φερόμενοι ως δολοφόνοι του 25χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι συνολικά εννέα!

Οι κατηγορίες που αποδίδονται στους οπαδούς, μεταξύ των οποίων πρωτοκλασάτοι συνδεσμίτες των «ερυθρόλευκων» και το μέλος του ΔλοιπονΣ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το πόρισμα του Συμβουλίου Εφετών είναι βαρύτατες και επισύρουν ποινές από 10 χρόνια φυλακή μέχρι και ισόβια κάθειρξη. Συγκεκριμένα κατηγορούνται για τέσσερα κακουργήματα, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, έκρηξης και προμήθεια εκρηκτικών βομβών. Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ακόμη και τις αιτήσεις αποφυλάκισης των δύο προφυλακισμένων οπαδών του Ολυμπιακού για την υπόθεση αυτή, ενώ ζητά από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας περαιτέρω έρευνα για το ρόλο και άλλων οπαδών του Παναθηναϊκού στην υπόθεση και συγκεκριμένα ζητά να διερευνηθεί ο ρόλος οπαδών των «πράσινων» σε σύσταση από μέρους τους εγκληματικής οργάνωσης. Κατά ορισμένων κατηγορουμένων υπάρχουν και επιπλέον κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ υπάρχει και 27ος που παραπέμπεται σε δίκη, ο οποίος όμως κατηγορείται μόνο για αμέλεια.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Στο πόρισμα περιγράφεται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες η σκηνή της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου από τους εννέα οπαδούς του Ολυμπιακού, για τους οποίους λέει ότι «σκότωσαν από πρόθεση και ευρισκόμενοι σε ήρεμη ψυχική κατάσταση». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, αρχικά πέντε οπαδοί χτύπησαν τον Μιχάλη Φιλόπουλο «με βέργες, πέτρες, ρόπαλα και μαχαίρι στο κεφάλι, την κοιλιακή χώρα και τους μηρούς» και στη συνέχεια άλλοι δύο «κάνοντας χρήση σιδηρόβεργας, τον χτύπησαν επανειλημμένα στο κεφάλι και προκαλώντας βαριά εγκεφαλική κάκωση». Ο όγδοος από αυτούς «κάνοντας χρήση πτυσσόμενου γκλοπ και μαχαιριού τον χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι και στους μηρούς, προκαλώντας του βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και τραύματα στους μηρούς» και ο ένατος «κάνοντας χρήση πτυσσόμενου γκλοπ και μαχαιριού τον χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι και στους μηρούς, προκαλώντας του βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και τραύματα στους μηρούς». Το πόρισμα καταλήγει στο σημείο αυτό, αναφέροντας: «Από τις κακώσεις αυτές ως μόνης ενεργούς αιτίας, επήλθε ο θάνατος του Μιχαήλ Φιλόπουλου».

ΣΩΤ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ"

Μιλάμε για γενναιότατες κότες. Οι υπογραμμίσεις δικές μου.

Άντε να δημοσιευτούν τα ονοματάκια των υπαλλήλων...

Να μάθουν ΟΛΟΙ τους (φερόμενους ως) ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. :sunglasses:
λοιπον για να μην εχετε αυταπατες αν θα την πληρωσουν θα ειναι το πολυ 5 ατομα και αυτο θα γινει γιατι πολυ απλα αν τιμωρηθουν ολοι η μπαλα θα πρεπει να παρει και παναθηναικους
τα επεισοδια ηταν προμελετημενα και εχουν ευθυνη και οι 2 πλευρες οσοι δεν μπορειτε να το καταλαβετε αυτο εχετε παρωπιδες στα ματια
και επιτελους σταματηστε να εκμεταλλευεστε ενα θανατο για να περασετε απωθημενα χρονων
δεν θελω να μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες αλλα εχετε γινει κουραστικοι

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλημερα παιδια κατι μου λεει οτι μεχρι την δευτερα θα παρουμε στοπερ
απ το στ'όμα σου και στου.....πατέρα τ αυτί...γιατί αλλιώς θα είσπράττουμε πολλά μου φαίνεται......στόπερ παικταρά ρεεεεεεεεεε,,,,,,γαμώ τα λεφτά μας....

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Βασικα αν θελουν με τα 5,5 μυρια που πηραν μονο εξτρα απο τον κοκκαλη, μπορουν να καλυψουν τα 300 χιλιαρικα που μας χωριζαν απο τον Ζιβε,να τον παρουμε , και να παρουμεβ ακομα αλλους 4 Ζιβε.....

Φοβαμαι οτι θα εξαργυρωσουμε και εμεις κανα "ειμαστε πληρεις" οπως ειχαν στο γαυρο παλια..

ΘΑ αρχισει γκρινια αν εισπραξουμε κανα 4αρι απο Ιντερ και θα ειναι και δικαιολογημενη. Δεν φτανει μονο ο Σαριεγκι και ο Βυντρα..
παγκο εχουμε το Γκουμα. Δεν εχουμε αμυντικους.. ενας να τραυματιστει παει καηκαν οι αλλοι.. Μην την παθουμε οπως στο γαυρο που εδιωξαν ολους τους επιθετικους και δεν τους αναπληρωσαν αμεσα..
Το ξαναλεω ο Μορις μια χαρα λυση θα ηταν για αναπληρωματικος η βασικος αντι για σαριεγκι η βυντρα...
Και τωρα που το σκεφτομαι ο βυντρα πισω απο τον Γκαμπριελ (με εμφυτευμενο μικροτσιπ που να δινει εντολη για πασα στον γκαμπριελ και οχι στο γαμο του καραγκιοζη) θα ηταν μια χαρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom