Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
αντε ρε φεθραρε κανε το φα......
εμφανισου να βαλεις λιγο χρωμα σην γκριζα και σκοτεινη μας καθημερινοτητα....
ανεβασε μας.....

Ο δωρητής την έκανε την μαλακία κ εξαφανίστηκε η "Ντροπή Των Πτηνών". Κάτι ετοίμαζε ο καριόλης :grin: :grin:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε ευρωπαιοι τι ειπε το ατομο που εκπροσωπουσε την βερντερ (και δεν μεταφρασαν οι μαλακες της νοβα!!!!)
εχουμε εμπειριες απο τις ελληνικες ομαδες.....
προσπαθουμε να ξεχασουμε τον ολυμπιακο του πειραια και να θυμομαστε μονο τον παναθηναικο απο τον οποιο εχουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ!!!!!!!!
και οι κουφαλες στη νοβα το επνιξαν.....
εχει αναμνησεις η βερντερ.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
λοιπον και στα γρηγορα
θελετε να μιλησουμε για χουλιγκανς η για ποδοσφαιρο;
εγω μιλαω για ποδοσφαιρο παιδια, οχι για ξυλο....εχω αρκετους φιλους που ειναι ολυμπιακοι, οκ? μαζι τους βγαινω εξω, περναω καλα και βασικα δεν μας χωριζει τιποτα (απλα αυτοι φορανε κοκκινα και εγω πρασινα).
δωριζω στα ανηψια μου που ειναι γαυρακια σαλιαρες και φανελες του ολυμπιακου....
δηλαδη τι πρεπει να κανω; να πλακωσω στο ξυλο τον θειο μου επειδη ειναι γαυρος; :uglystupid:
το λεω ξεκαθαρα: καλος ο χαβαλες, καλη η καζουρα της καθημερινοτητας...να παω να πειραξω τον εργοδοτη, να τσιγκλησω λιγο τα φιλαρακια....ολα οκ, καλη φαση

σε οποιον ομως περναει, εστω και για πλακα, απο το μυαλο να δειρει, να τραυματησει η και να σκοτωσει εναν ανθρωπο, μονο και μονο επειδη εκεινος υποστηριζει αλλη ομαδα, για εμενα ειναι απλα ενας επικινδυνος ψυχακιας και συναμα εγκληματιας που πρεπει να μεταφερθει αν οχι στη φυλακη, τοτε τουλαχιστον στο τρελοκομειο  

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
λοιπον και στα γρηγορα
εγω μιλαω για ποδοσφαιρο παιδια, οχι για ξυλο....εχω αρκετους φιλους που ειναι ολυμπιακοι, οκ? μαζι τους βγαινω εξω, περναω καλα και βασικα δεν μας χωριζει τιποτα (απλα αυτοι φορανε κοκκινα και εγω πρασινα).
δωριζω στα ανηψια μου που ειναι γαυρακια σαλιαρες και φανελες του ολυμπιακου....
δηλαδη τι πρεπει να κανω; να πλακωσω στο ξυλο τον θειο μου επειδη ειναι γαυρος; :uglystupid:
το λεω ξεκαθαρα: καλος ο χαβαλες, καλη η καζουρα της καθημερινοτητας...να παω να πειραξω τον εργοδοτη, να τσιγκλησω λιγο τα φιλαρακια....ολα οκ, καλη φαση

σε οποιον ομως περναει, εστω και για πλακα, απο το μυαλο να δειρει, να τραυματησει η και να σκοτωσει εναν ανθρωπο, μονο και μονο επειδη εκεινος υποστηριζει αλλη ομαδα, για εμενα ειναι απλα ενας επικινδυνος ψυχακιας και συναμα εγκληματιας που πρεπει να μεταφερθει αν οχι στη φυλακη, τοτε τουλαχιστον στο τρελοκομειο  

Tην κοπέλα στο αβαταρ σου θα μου την γνωρίσεις ? :helpplea:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
λοιπον και στα γρηγορα

+13 (κατά apolyto arseniko :grin: :grin:)

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
λοιπον και στα γρηγορα

σωστος!παραξενο ομως :think:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
λοιπον και στα γρηγορα

εγω συμφωνω αλλα να ξερεις οτι ειναι πολλοι στην ομαδα σου οπως και στην δικη μου που δεν τα βλεπουν ετσι.....
και ερχομαι τωρα και λεω οτι αφου ολα τα γουρουνια ειναι ιδια ειναι λογικο να βλεπεις ενα
βαζελο να κατηγορει για κατι που και ο ιδιος κανει?????
και για το σκηνικο στη λαυριου ειναι ΟΛΟΙ υπευθυνοι.....
ΟΛΟΙ......συγκυρια ειναι οτι ο νεκρος ειναι βαζελος....
ανετα θα μπορουσε να ειναι γαυρος.....
γιατι οταν περιμενεις τους αλλους με κασμαδες και φτυαρια μην μου πεις οτι εισαι σιγουρος οτι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να σκοτωσεις????
πες την αληθεια.....το ιδιο ''δολοφονοι''ειναι ολοι....

Επισκέπτης
καλη επιτυχια στον ΠΑΟ στο τσαμπιονς λινγκ.ελπιζω να προκριθει.δεν ειμαι φιλαθλος του παο,αλλα εμεινε ο μονος εκπροσωπος πλεον και πιστευω οτι μπορει να περασει απο τον ομιλο που κληρωθηκε

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
το αλλο που ειπε ο ρουφιανος της ανορθωσης και που πρεπει να επεμβει κατευθειαν η ουεφα?????
το θετικο λεει για τον παο ειναι οτι εχει το τελευταιο παιχνιδι με εμας στο οακα και αμα θελει τους ποντους θα ειναι ευκολο να τους παρει αν δεν εχουμε ενδιαφερον εμεις....
τι ειπε ρε το ατομο???????
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
που εισαι ρε ακριβοδικαιε ΒΑΣΟ????????

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Δεν ήταν έτσι τα πράγματα στη Λαυρίου. Έγραψα νωρίτερα αυτά που μπορούν να γραφτούν εδώ.  :-X

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Δεν ήταν έτσι τα πράγματα στη Λαυρίου. Έγραψα νωρίτερα αυτά που μπορούν να γραφτούν εδώ.  :-X
κοιτα για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω δει τι εγραψες ,θα κοιταξω αργοτερα....
παντως εγω εχω διαβασει οτι οι βαζελοι ειχαν φτασει πρωτοι στο ραντεβου και αφου διερρηξαν ενα μαγαζι με ειδη κηπουρικης περιμεναν τους γαυρους με αξινες,κασμαδες και φτυαρια....
αν ειναι αληθεια αυτο που διαφωνεις οτι ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ειναι εν δυναμει ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ?????

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Εν δυνάμει ναι. Αλλά δες τι έγραψα, αν θες φυσικά.

Εν δυνάμει είναι ο καθένας σε ένα καυγά.

Ας αφήσουμε αυτα.

Το πρόγραμμα (κατ' αρχήν):

ΠΑΟ-ΙΝΤΕΡ 16/09
ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΠΑΟ 1/10
ΠΑΟ-ΒΕΡΝΤΕΡ 22/10
ΒΕΡΝΤΕΡ-ΠΑΟ 4/11
ΙΝΤΕΡ-ΠΑΟ 22/11
ΠΑΟ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ 9/12

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
εγω συμφωνω αλλα να ξερεις οτι ειναι πολλοι στην ομαδα σου οπως και στην δικη μου που δεν τα βλεπουν ετσι.....
και ερχομαι τωρα και λεω οτι αφου ολα τα γουρουνια ειναι ιδια ειναι λογικο να βλεπεις ενα
βαζελο να κατηγορει για κατι που και ο ιδιος κανει?????
και για το σκηνικο στη λαυριου ειναι ΟΛΟΙ υπευθυνοι.....
ΟΛΟΙ......συγκυρια ειναι οτι ο νεκρος ειναι βαζελος....
ανετα θα μπορουσε να ειναι γαυρος.....
γιατι οταν περιμενεις τους αλλους με κασμαδες και φτυαρια μην μου πεις οτι εισαι σιγουρος οτι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να σκοτωσεις????
πες την αληθεια.....το ιδιο ''δολοφονοι''ειναι ολοι....

δεν εχω ιδεα και δεν μπορω να μιλησω για χουλιγκανς γιατι:
δεν γνωριζω τους κανονες του "παιχνιδιου" τους
δεν γνωριζω τι στο διαλο εχουν στο κεφαλι τους και πλακωνονται για τον τσιγκερ και τον κροκους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom