grazypoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αμα παίξει μπαλα με μυαλό και ετσι όπως πρέπει όλα γίνονται...
Τα ιδια ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
Οι μονοι σιγουροι ποντοι (6)που εχει ο βαζελος ειναι με ανορθωση....
επιμενω οτι ειναι καλοδουλεμενη ομαδα αλλα οχι κατι οδιαιτερο.....
με μας ηταν κωλοφαρδη.....σε 180 λεπτα δεν ειχε ΚΑΜΜΙΑ καθαρη ευκαιρια....
για καθαρη λεμε οχι κατι γεμισματα της πλακας......
οσο αφορα τις αλλες δυο,ειναι περιεργα παιχνιδια....
η ιντερ ειναι ονομα αλλα δεν μπορεις να την πεις και αχτυπητη.....μπορεις να κλεψεις αποτελεσμα.....δυσκολα μεν αλλα χειροτερη θα ηταν μια εγγλεζικη....αυτες δεν μας πανε καθολου.......
οσο για την βερντερ ....αψυχολογητη ομαδα....ολα μεσα ειναι....ροντεο τα κανει τα ματς...
σε γενικες γραμμες μια κληρωση ουτε ετσι ουτε αλλοιως.....
δεν μπορεις να πεις οτι ''αποκλειστηκε ''απο την κληρωση ,αλλα ουτε και οτι περασε σιγουρα.....
αυτο που θεωρω δεδομενο ειναι οτι σιγουρα εχει εξασφαλισει την τριτη θεση.....και βλεπουμε...
εγω φιλε οτι ειδα λεω....ρε χρηστιδη δεν παιρνεις απο λογια.Μην ξαναμιλησεις για ποδοσφαιρο σε παρακαλω...κανε μου τη χαρη.Πηγαινε στα στριπ..Ξενερωνεις τον κοσμο..δεν το καταλαβαινεις?
αυτο ακριβως λεω....ειδικα η βερντερ ειναι κανονικο τρελλοκομειο....τιποτα δεν ειναι εξασφαλισμενο στο champions league μπορει να βγεις πρωτος μπορει και τεταρτος απλα ο ομιλος της παναθας ειναι περιεργος γιατι βερντερ και ιντερ ειναι ομαδες αψυχολογητες
Προχτές ρωτούσαν τον Καραγκούνη αν θέλει να παίξει ο βάζελος με την Ίντερ στην επόμενη φάση και είπε ότι ήθελε (...)
Να τα τώρα..
εσυ εχε το νου σου μην δεις καμμια μπαλα και παρεις μαχαιρι να κοψεις το καρπουζι......ρε χρηστιδη δεν παιρνεις απο λογια.Μην ξαναμιλησεις για ποδοσφαιρο σε παρακαλω...κανε μου τη χαρη.Πηγαινε στα στριπ..Ξενερωνεις τον κοσμο..δεν το καταλαβαινεις?
εγω παντως το θεωρω καλο που εχουμε την ιντερ απο το α γκρουπ παρα οποιαδηποτε αλλη
συμφωνω απολυτα και τα ειπα παραπανω....Εμένα μ'αρέσει που δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να σε τρομάζει κατά πρώτον και κατά δεύτερον,η παντελώς άγνωστη.Να σου τύχει π.χ. η Κλους ή η Μπόρισοφ που δεν ξέρεις τι είναι και να πας να φας καμιά τσαπού από κει που δεν το περιμένεις.Νομίζω ότι με αρκετή σοβαρότητα και λίγη τύχη,που χρειάζεται παντού,μπορούμε να περάσουμε.Η Ίντερ πήρε τον Μουρίνιο για να κάνει την υπέρβαση στο C.L.,αλλά δεν την βλέπω να κάνει πολλά πράγματα.Οι ιταλικές ομάδες δεν είναι για πολλές πειθαρχείες και "δικτατορικούς" προπονητές.
Από την άλλη,η Βέρντερ είναι πολύ ασταθής,θα συμφωνήσω με τον χρηστίδη,μπορεί να σε διαλύσει,μπορείς να την κερδίσεις εύκολα,ενώ η Ανόρθωση,σκληρή ομαδούλα φαίνεται,αλλά ομαδούλα.Άλλωστε έχει πετύχει το θαύμα,έβγαλε όλο το budget της χρονιάς με την είσοδο στους ομίλους και δεν νομίζω να καταφέρει κάτι.Αν ο Παναθηναϊκός περάσει στους "16" του Τσου Λου,μακάρι να περάσουν στο Ουέφα,θα έχει πλάκα να ξαναπαίξουν με τον γαύρο,αν συνεχίσει στο Ουέφα αυτός!!!(τι σαδιστής που είμαι ώρες ώρες...)
σαφως...ειναι η πιο αργη απο τις υπολοιπες σε ταχυτητα μεταφορας μπαλλας.Εχει δε κρατησει αρκετα σαπακοειδη που δεν λενε να ξεκουμπιστουν...βλεπε καμπιασσο(τον μεγα παικταρα που λεγανε καποιοι ανιδεοι... ,κατι μπουρντισο,και κατι αλλα λιμα...εγω πιστευω οτι ο καλος βαζελας μπορει και νικη εδω με ιντερ.