Πασαλιμάνι γιοκ.....Ανορθωση καραισκακη γιοκ......Εισητηρια από το περιοδικό γιοκ......Τωρα με πηγές στα κάγκελα....Από την μία όταν δεν έχεις τι να απαντήσεις λογικό από την άλλη όμως κοκοκοκο....Και τα δύο γαβρικα και αναμενόμενα πάντως....
Επειδή εγώ δεν είμαι γαβρος ομως και απαντάω σε ότι με ρωτάνε στη φωτο είμαι ο τρίτος ο μακρύτερος! Αυτός με τη μαύρη μπλούζα......
Τι να σου απαντησω ρε χσλια μπαλια; Που πανηγυριζαμε για το οτι αποκλειστηκες απο τον Αγιαξ; Και τι ηθελες να καναμε, να στεναχωριομασταν;
Εσυ παραδεχεσαι οτι σε ετσουξε το ευρωπαϊκό μεχρι που ντρέπεσαι να βαλεις και το νεο εμβλημα του Ολυμπιακού στα ματριξ;
Ο οποιοσδηποτε μποριε να πλακωθει, μαλακα με τον οποινδηποτε. Δνε πλακωθηκαν για Εθνικα ζητηματα, βλακα. Αλλα η προπαγανδσ του στερημενου και ντ4οπιασμενου βαζελου περισσευει.
Καταντησες να παιζεις με Τσελσι και χρειαζεται η ομαδα σου με τετοιο brand name αντιπαλο να δελεασει τον κοσμο για να παει στο γηπεδο. Με την Τσελσι ρε βλακα. Τοσο ομαδουλα εγινες και πας να οτ σωσεις με το τι προσφορες εκανεη δικια μου.
Τι απαντήσεις θελεις μωρη κωλοτουμπα;
Τραβα να κανεις κακα τωρα. Καιμεπειδη σε εβρισα παιξτο και θιγμενος. Αυγηιεναι η θεση των βαζελων να τρωνε κραξιμο και ξυλο και να το βουλωνουν κι απο πανω.
ΥΓ. Παιξε με Τσελσι, κερδισε την και ελα να πανηγυρισεις. Ελα αν εχεις αρχιδια, να πανηγυρισεκς, εγω θελω να την κερδισεις.
Ή χασε. Και ξανα ελα....