Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.347
- Πόντοι
- 1.406
Αυριο γινεται η αποκαθηλωση του ψευδοκυπελλουχου ευρωπης
συστήνω σπανακόπιτα ,σπανάκι πρωί μεσημέρι για να βγεί το υγρό πυρ πράσινο,
να φχαριστηθεί η επίσημη ερωμένη μας Τζούλια
δηλαδη Σουιφ ειναι και η κορη του Λαβευ,Μπενισιο Ντελ Τορο ειναι και ο Μπραντ πιτ,επισης παιζει πολυ και κλωνοποιηση
ΟΧΙ!!!!..... για καμμια ξεπετα ντουα λιπα αυστηρα απο την β κατηγορια
ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ ΚΑΙ ΠΕΝΕΛΟΠΕ ΚΡΟΥΖ
@antisthenisΤον Μπιγκι ξεχασες.Αν και ειχε εμπλακει και το αλλο σκουπιδι εκει και σε Τουπακ.Ειχε καλες διασυνδεσεις για να ειναι 30 χρονια εξω
Μην τους ακους αθηναίο, κάνουν ψυχολογικό πόλεμο...πω ρε πουστη μην μου το θυμιζεις
@antisthenis
Αυτα τα μουνοπανα εχουν γεμισει σπαμ το βαζελονημα και συμφωνα με καποιο αρθρο του κωδικα του σαη ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΝΑΡΙΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.
Εκτος απο ΚΥΡΙΟ Αθηναιο που απλα ηθελε να κανει καποιες αποκαλυψεις.
Aπο πουστη δεν πιανει!!!
Aπο πουστη δεν πιανει!!!
Πολλά είπες...Οι μαλακες οι ρουφιάνοι δεν μπορούν να τα βάλουν με την βισση και θέλουν να τα βάλουν με εμάς πουτσο μέχρι να ξεβάψει η μάσκαρα και τα νύχια του Καρβέλα
Στον σαλοναρισμα θέλω τοπάκι με την κοιλιά έξω,σορτσάκι και αθλητικό παπούτσι...Να σας επιστήσω την προσοχή όσοι παν αύριο σε μπορδελα να οπλιστούν με υπομονή γιατί θα έχει ουρές οι βλάχοι κατεβαίνουν να δουν τον εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ τσαμπε
Μιλαει για αληθεια ο απατεωνας,ο χαρτοπολεμος,ο εφευρετης του ψευδους...Εισαι απο αυτους που δεν θέλει να βγει η αλήθεια
Αυτο και μόνο φτάνει
Εδώ δεν ασχολείται κανείς....Καλά ρε νιαμου κάθεστε κ γράφετε εδώ αντί να πάτε να ψηφίσετε για το ΠΑΣΟΚ ..έλεος
Μιλαει για αληθεια ο απατεωνας,ο χαρτοπολεμος,ο εφευρετης του ψευδους...
Που φτασαμε....ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ!!!!!!!
Σουίφτ έχει το τέλειο κορμί για τα γούστα μου.τωρα ;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δηλαδη ;;
Και τονισα να εξαιρεθει απο το μπαναρισμα!!!ο Αθηναιος ρε μουνι εβγαζε την αληθεια , ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ , νιωσε λιγο ρουφιανε
Που είναι ρε φαμωτο ο Johnny 64.Εδώ δεν ασχολείται κανείς....
Ότι απολειφάδια είχανε μείνει ψόφησαν με τον κόβιντ.