Γέμισε η βίσση ρε μαλακα το Καλλιμάρμαρο με βροχή και η μπανάθα η τροπαιούχα η βασίλισσα των Αθηνών η επταστερη ούτε το μισό τι κατάντια ρε μαλακα με ποιες ασχολούμαστε
Με το σύνθημα «Ο,τι έχω ζήσει, το χει πει η Βίσση» δεκάδες χιλιάδες τραγούδησαν μαζί της στο Καλλιμάρμαρο. Η Άννα Βίσση επιβεβαίωσε τον τίτλο της απόλυτης Ελληνίδας σταρ το βράδυ του Σαββάτου στο Καλλιμάρμαρο. Στη συναυλία της για τα 50 χρόνια, που πρωταγωνιστεί στο μουσικό στερέωμα, δικαίωσε...
Οι μαλακες οι ρουφιάνοι δεν μπορούν να τα βάλουν με την βισση και θέλουν να τα βάλουν με εμάς πουτσο μέχρι να ξεβάψει η μάσκαρα και τα νύχια του Καρβέλα
Ούτε ο μπιρσιμ δεν σας έσωζε θέλατε και πορεία από το Σύνταγμα δεν έβαλε ο κοκακιας πούλμαν από το Καστελλόριζο σαν τον καραφλοπουστα και δεν γεμίζατε ούτε το Ηρώδειο
Συντακτικό μηδέν αλλά έτσι το έβγαλε ο φούρνος φάτε το
Ούτε ο μπιρσιμ δεν σας έσωζε θέλατε και πορεία από το Σύνταγμα δεν έβαλε ο κοκακιας πούλμαν από το Καστελλόριζο σαν τον καραφλοπουστα και δεν γεμίζατε ούτε το Ηρώδειο
Συντακτικό μηδέν αλλά έτσι το έβγαλε ο φούρνος φάτε το
Να σας επιστήσω την προσοχή όσοι παν αύριο σε μπορδελα να οπλιστούν με υπομονή γιατί θα έχει ουρές οι βλάχοι κατεβαίνουν να δουν τον εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ τσαμπε
Να σας επιστήσω την προσοχή όσοι παν αύριο σε μπορδελα να οπλιστούν με υπομονή γιατί θα έχει ουρές οι βλάχοι κατεβαίνουν να δουν τον εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ τσαμπε