Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.234
- Πόντοι
- 6.536
Εσύ,ο αργυροτόξος και ο νίπλης είστε οι μόνοι καθαροί.ΟΛΟΙ ποινικοι ειστε ρε μουνοπανα
μονο εγω,ΜΟΝΟ ΕΓΩ ειμαι κολοφωνας ΗΘΙΚΗΣ,ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ
Εσύ,ο αργυροτόξος και ο νίπλης είστε οι μόνοι καθαροί.ΟΛΟΙ ποινικοι ειστε ρε μουνοπανα
μονο εγω,ΜΟΝΟ ΕΓΩ ειμαι κολοφωνας ΗΘΙΚΗΣ,ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ
το ψαρωμα ειναι οταν πρωτοπηγα σου λενε και ηταν αληθεια οτι κυκλοφορουν και τροφιμοι στο χωρο εννοω οχι τον χωρο του προαυλισμου τον αλλον για αυτους που φυλανε και δεν ηξερες ποιος καθοταν διπλα σου βεβαια μετα μαθαινεις οτι ειναι ακινδυνοι για οικονομικα αδικηματα πρωην μονιμαδες ιαχωβαδες και κατι τετοιοιΠαραλίγο να περάσω από εκεί αλλά την γλύτωσα.
Οπότε δεν ξέρω.
ποιος νιπλης ρε μαλακα...τον ξερουν μεχρι και οι καθαριστριες σε ΟΛΑ τα δικαστηριαΕσύ,ο αργυροτόξος και ο νίπλης είστε οι μόνοι καθαροί.
αυριο που παιζεται εντος εδρας, καλό ειναι να διπλοκλειδωσετε τις πόρτες σας....ο αλαφουζος δεν αστειευεται....
Τους επικίνδυνους πρέπει να τους είχαν μαντρωμένους λογικά.το ψαρωμα ειναι οταν πρωτοπηγα σου λενε και ηταν αληθεια οτι κυκλοφορουν και τροφιμοι στο χωρο εννοω οχι τον χωρο του προαυλισμου τον αλλον για αυτους που φυλανε και δεν ηξερες ποιος καθοταν διπλα σου βεβαια μετα μαθαινεις οτι ειναι ακινδυνοι για οικονομικα αδικηματα πρωην μονιμαδες ιαχωβαδες και κατι τετοιοι
ναι αυτοι μαντρι παντως ηταν σημαντικη εμπειρια στα εικοσικατι σου να εισαι εκει εστω και για λιγο καιροΤους επικίνδυνους πρέπει να τους είχαν μαντρωμένους λογικά.
Ένας δικός μας από ορεινό Ρέθυμνο,θηρίο 1.90+ χτιστός από δουλειά όχι γυμναστήρια,πυροβόλησε έναν λοχαγό στο πόδι και μαχαίρωσε άλλον έναν στρατονόμο στο πλευρό στην μεταφορά...
Αυτόν λογικά θα τον μαντρώσανε με αλυσίδες....
Καλά δεν πήγες από Αρσάκειο εκεί.ναι αυτοι μαντρι παντως ηταν σημαντικη εμπειρια στα εικοσικατι σου να εισαι εκει εστω και για λιγο καιρο
οποιος πατησει το λινκ ειναι γκεηςΝα προσέχουν οι γαύροι...
Ατύχημα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού: Ο Λεσόρ έβγαλε το σορτσάκι του δίχως να αντιληφθεί την κάμερα! (vid) | NewsPAO Νέα Ειδήσεις
Ο Ματίας Λεσόρ έβγαλε το σορτσάκι του στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού δίχως να έχει καταλάβει πως ήταν εκτεθειμένος σε κάμερα. | Παναθηναϊκός Ειδήσεις Μπάσκετ ΠΑΟ νεαnewspao.gr
οποιος πατησει το λινκ ειναι γκεης
ειδες ολοι τους αμερικανους κανουνε κανεις δεν σχολιασε τιποτα και καλα εγω δεν μπηκα να δω μαυρη πουτσαρα
Δεν το πατάω πάντως.ειδες ολοι τους αμερικανους κανουνε κανεις δεν σχολιασε τιποτα και καλα εγω δεν μπηκα να δω μαυρη πουτσαρα
Τουρκίας θες να πειςΑντε βρες λεμόνια όμως.
Εγώ φέτος είχα ελάχιστα.
Μόνο Αργεντινής παίζουν.
Έχει προοπτικες εξέλιξηςωραια ειναι εδω , θα κατσω
εχω 3 λεμονιες στον κηπο μου η μια βγαζει φουλ..τωρα βεβαια δεν εχει αναγκαστικα αγορασαΤουρκίας θες να πεις
Από Antalya
Να τις μπολιάσεις με διφορες ποικιλίες ...εχω 3 λεμονιες στον κηπο μου η μια βγαζει φουλ..τωρα βεβαια δεν εχει αναγκαστικα αγορασα
δεν ξερω απο αυτα...βαζω λιπασματα,τις ποτιζω,τις προσεχω μεχρι εκειΝα τις μπολιάσεις με διφορες ποικιλίες ...
Εκτελώ χρέη κηπουρού σε βόρεια κ νότια προάστιαδεν ξερω απο αυτα...βαζω λιπασματα,τις ποτιζω,τις προσεχω μεχρι εκει
ναι ελα και φερε και το αγροτικο φουλ φορτωμενοΕκτελώ χρέη κηπουρού σε βόρεια κ νότια προάστια
Μόνο σοβαρές προτάσεις
Θα κατέβαινα με μπουξο να μοιραστούμε βενζίνες αλλά πενθει από προχτές με τους γυφτορουμανουςναι ελα και φερε και το αγροτικο φουλ φορτωμενο