Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Το πιθανότερο σενάριο λες τύπε...Ισοπαλία προβλέπω για αύριο κ απόλυση Αλόνσο
Δεν ανακάλυψες την Αμερική.
Το πιθανότερο σενάριο λες τύπε...Ισοπαλία προβλέπω για αύριο κ απόλυση Αλόνσο
Αν κ έχετε πάρει τον αέρα του γαύρουΤο πιθανότερο σενάριο λες τύπε...
Δεν ανακάλυψες την Αμερική.
Σιγά κυπελλούχε 3ος βγήκες πέρυσι πρωτάθληματι λε ρε τυπε?
με ισοπαλια θα του στησουν αγαλμα....ξερεις τι ειναι να παιρνει ισοπαλια το παναθηναικακη απο κυπελουχο ευρωπης? ουτε στα ονειρα τους
εγω ειμαι 1,68 59 κιλα αυτο νομιζω ειναι ενα προβλημαΈχουμε απαιτήσεις από σένα...
Ξέρουμε ότι είσαι σκληρός old school.
Και ο ρομπ πρώην πυγμάχος μέσα είναι αμα χρειαστεί...
Παιδί του Αηδινιώτη.
Δεν αναπνέουν αέρα αυτοί.Αν κ έχετε πάρει τον αέρα του γαύρου
Κατηγορία φτερού δλδ.εγω ειμαι 1,68 59 κιλα αυτο νομιζω ειναι ενα προβλημα
χχχχχχχχχχχχχχχχααααααχαχαχχααχαχχαχααχχααααχαχαχαχαχαΑν κ έχετε πάρει τον αέρα του γαύρου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σιγά κυπελλούχε 3ος βγήκες πέρυσι πρωτάθλημα
αμα δεν φυσαει τα παω καλαΚατηγορία φτερού δλδ.
Κατηγορία φτερού δλδ.
Μάξιμε επειδή έχεις ασχοληθεί όχι σαν θεατής με τον αθλητισμό κ επομένως είσαι σχετικός δυό λόγια..Έχουμε απαιτήσεις από σένα...
Ξέρουμε ότι είσαι σκληρός old school.
Και ο ρομπ πρώην πυγμάχος μέσα είναι αμα χρειαστεί...
Παιδί του Αηδινιώτη.
ti χρωμα περιμενες να φοραει τα στριγκ ειναι κοκκιναΜάξιμε επειδή έχεις ασχοληθεί όχι σαν θεατής με τον αθλητισμό κ επομένως είσαι σχετικός δυό λόγια..
Γεμίσαμε φουσκωτούς να ψαρώνουν-εντυπωσιάζονται-φοβούνται οι αδαείς από τον αέρα κοπανιστό,τα αναβολικά τοξίνης και το λίπος ..
φουσκωτοί οι 9/10 χοιρομέρια με διάρροια...
Τα λες στους μυρωδιάδες αλλά τα θέλουν μίξερ φρουτόκρεμα..ε ο τσάμπας ευτυχώς πέθανε στο 2024 , δωρεάν φροντιστήριο γιοκ και είναι δίκαιο
Το άλλο θέμα περί ανδρισμού στο κλωτσοσκούφι έχει καλυφθεί από τον Δάσκαλο τηςμπάλαςπόρνης (θηλυκό γένος η πόρνη) τον Όσιμ , Ίβιτσα Όσιμ
με το κασκώλ του Τριφυλλιού ο τυπάρας
Μουνοπανάδες ...Δεν αναπνέουν αέρα αυτοί.
Είναι ερπετόμορφοι του ωξαποδώ...
Μου τα ανέλυε ο γκουρού @athinaios44 πως διέφυγαν από την έρημο Τακλαμακάν...
η μπυρα ειναι με 0% αλκοολ γιατι χθες σας ποτισαν οι τουρκοιΜουνοπανάδες ...
Έχω δει από κοντά τον Μαγκρέγκορ με ρούχα κανονικά.Μάξιμε επειδή έχεις ασχοληθεί όχι σαν θεατής με τον αθλητισμό κ επομένως είσαι σχετικός δυό λόγια..
Γεμίσαμε φουσκωτούς να ψαρώνουν-εντυπωσιάζονται-φοβούνται οι αδαείς από τον αέρα κοπανιστό,τα αναβολικά τοξίνης και το λίπος ..
Τα λες στους μυρωδιάδες αλλά τα θέλουν μίξερ φρουτόκρεμα..ε ο τσάμπας ευτυχώς πέθανε στο 2024 , δωρεάν φροντιστήριο γιοκ και είναι δίκαιο
Το άλλο θέμα περί ανδρισμού στο κλωτσοσκούφι έχει καλυφθεί από τον Δάσκαλο τηςμπάλαςπόρνης (θηλυκό γένος η πόρνη) τον Όσιμ , Ίβιτσα Όσιμ
Δεν πεθανε τυπε...Μάξιμε επειδή έχεις ασχοληθεί όχι σαν θεατής με τον αθλητισμό κ επομένως είσαι σχετικός δυό λόγια..
α γειά σου !!!Έχω δει από κοντά τον Μαγκρέγκορ με ρούχα κανονικά.
Αμα δεν τον ήξερες λες τον έχω....
Μεσαίο ύψος,κανονικό σώμα με τα ρούχα κτλ...
1+1 δώρο τύπε ?Δεν πεθανε τυπε...
Μοιραζει προσκλησεις!!!!!
ρε παπαρα βιρλα αν εβγαλες συμπερασμα απο τι εγραψε το καθυστερημενο εγω στην στην επομενη 500ρου του θειου θα σου δωσω τα 10 ανετα ...ΑΝΕΤΑΔεν πεθανε τυπε...
Μοιραζει προσκλησεις!!!!!