άτυχος θα είμαι αν ξεχάσεις την πάνα σουΤύχη που θα την χρειαστείς μαζί μου μην την αποποιείσαι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.030
- Πόντοι
- 2.606
Το Γκόλντεν σαουερ είναι το λιγότερο από αυτά που μπορείς να πάθεις θες να μάθεις ;άτυχος θα είμαι αν ξεχάσεις την πάνα σου
το έχεις δοκιμάσει μωρή αλανιάρα ?Το Γκόλντεν σαουερ είναι το λιγότερο από αυτά που μπορείς να πάθεις θες να μάθεις ;
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.030
- Πόντοι
- 2.606
Στην ταμπακιέρα κωλοτρυπιδα θες να μάθεις ;το έχεις δοκιμάσει μωρή αλανιάρα ?
στα έχουν κάνει όλα εεεέ ? από μικρό σε είχανε στη φάπα εεέ ?Στην ταμπακιέρα κωλοτρυπιδα θες να μάθεις ;
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.030
- Πόντοι
- 2.606
Τα ζαρωμένα σου τα παπάρακια είναι ο σωστός και αλανθαστοσ συμβουλος για το τι πρέπει να πραξεις από εδώ και πέρα αυτά ξέρουν μην περιμένεις απάντηση από το κρανίο σου αυτό δεν κατοικείταιστα έχουν κάνει όλα εεεέ ? από μικρό σε είχανε στη φάπα εεέ ?
έκανες κρακ μπάρμπα ή θα έρθει κ εγκεφαλικό ? τι λες ?Τα ζαρωμένα σου τα παπάρακια είναι ο σωστός και αλανθαστοσ συμβουλος για το τι πρέπει να πραξεις από εδώ και πέρα αυτά ξέρουν μην περιμένεις απάντηση από το κρανίο σου αυτό δεν κατοικείται
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.030
- Πόντοι
- 2.606
Έχω σπάσει σαν κλαρακι όταν το πάρω χαμπάρι θα είναι πολύ αργά για μένα η ίσως για εσένα θα δούμεέκανες κρακ μπάρμπα ή θα έρθει κ εγκεφαλικό ? τι λες ?
οι γρίφοι σου δεν είναι κ τόσο αντρικοί, τι λες ?Έχω σπάσει σαν κλαρακι όταν το πάρω χαμπάρι θα είναι πολύ αργά για μένα η ίσως για εσένα θα δούμε
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.030
- Πόντοι
- 2.606
μπορεί να είμαι γυναικωτός δεν βλέπω να κάνει το έργο σου πιο εύκολοοι γρίφοι σου δεν είναι κ τόσο αντρικοί, τι λες ?
είσαι φασόν δεν είσαι αυθεντικόςμπορεί να είμαι γυναικωτός δεν βλέπω να κάνει το έργο σου πιο εύκολο
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.030
- Πόντοι
- 2.606
Είμαι πατρόν που έχει πάρει τα μέτρα σου και σου έχω ράψει και το κοστούμι να είσαι όμορφα ντυμένοςείσαι φασόν δεν είσαι αυθεντικός
να φοράς τα ψηλοτάκουνα γοβάκια όταν με συνοδεύειςΕίμαι πατρόν που έχει πάρει τα μέτρα σου και σου έχω ράψει και το κοστούμι να είσαι όμορφα ντυμένος
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.935
- Πόντοι
- 1.406
Ξεροχυνω με μονομαχια μπραμπ-ρομπ, μου θυμισατε τις ομηρικες αναμετρησεις αλλων μυθικων εποχων
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.030
- Πόντοι
- 2.606
Θα ακολουθήσω πίστα τις ενδυματολογικές σου προσταγές αρκεί να μου ζητήσεις το πρώτο ραντεβούνα φοράς τα ψηλοτάκουνα γοβάκια όταν με συνοδεύεις
ε όχι και μάχη !!! ούτε σπάρινγκΞεροχυνω με μονομαχια μπραμπ-ρομπ, μου θυμισατε τις ομηρικες αναμετρησεις αλλων μυθικων εποχων
μπα !!! εγώ είμαι ιππότης , πάντα αφήνω τις πρωτοβουλίες στο αδύναμο φύλοΘα ακολουθήσω πίστα τις ενδυματολογικές σου προσταγές αρκεί να μου ζητήσεις το πρώτο ραντεβού
Εξ άλλου έτσι αποφεύγω τις κακοτοπιές πχ κύριε εισαγγελέα μου την έχωσε βάρβαρα ο Ρομπ
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.030
- Πόντοι
- 2.606
Το είχα καταλάβει από εξαρχής δεσποσύνη μουμπα !!! εγώ είμαι ιππότης , πάντα αφήνω τις πρωτοβουλίες στο αδύναμο φύλο
Εξ άλλου έτσι αποφεύγω τις κακοτοπιές πχ κύριε εισαγγελέα μου την έχωσε βάρβαρα ο Ρομπ
φως φανάρι....γι αυτό δεν πήρες την πρωτοβουλία καλή μουΤο είχα καταλάβει από την εξαρχής δεσποσύνη μου
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.030
- Πόντοι
- 2.606
Φαινόσασταν υπερβολικά μυώδης και σκληρόςφως φανάρι....γι αυτό δεν πήρες την πρωτοβουλία καλή μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K