Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
Θα σας το κατεβάσει τον γενικό του ρεύματος ο Βεζέ μία διά παντός Πούσταροι ... :coffee:
Θα σας πάρει 25 πρωταθλήματα και 4 ευρωλιγκες;;Γιατί αλλιώς όχι γενικό ρεύματος δεν κατεβάζει αλλά ούτε τον διακόπτη για τα φώτα δεν ανοίγει.....

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.938
Πόντοι
22.886
Θα σας πάρει 25 πρωταθλήματα και 4 ευρωλιγκες;;Γιατί αλλιώς όχι γενικό ρεύματος δεν κατεβάζει αλλά ούτε τον διακόπτη για τα φώτα δεν ανοίγει.....
Σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό σου μαν , τότε την ομάδα ποδοσφαίρου καταργήστε την γιατί 47ο πρωτάθλημα θα δείτε λογικά γύρω στο 2150 και ευρωπαϊκή κούπα στο ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να δείτε ΠΟΤΕ .
:coffee::coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.347
Πόντοι
12.056
Σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό σου μαν , τότε την ομάδα ποδοσφαίρου καταργήστε την γιατί 47ο πρωτάθλημα θα δείτε λογικά γύρω στο 2150 και ευρωπαϊκή κούπα στο ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να δείτε ΠΟΤΕ .

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.739
Πόντοι
2.306
Ο δικός σας ο νιαου από το άγιο όρος κατέβηκε ; Στα φρικαλεα καρούλια μοναζε ; Ρε εμένα βρήκατε ; Τους Γιδόπουλους τους ξεχάσατε ; Τους διακόπτες στη νέα Φιλαδέλφεια τους ξεχάσατε ; Τα μπαράζ στη Ρόδο τα ξεχάσατε ; Εδώ θα είμαστε να σας τα θυμίζουμε σε εσάς και στον αγαπημένο μας Ηλία τι έχει τραβήξει κι αυτός ο Ηλίας
Μην πιανεις Αγιους στο στομα σου…:confused:

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
Το σκεπτικό μου δημιουργήθηκε από αυτό που έγραψες όπου θα μας κατέβει ο γενικός για πάντα.Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μας περάσετε και όχι να πάρετε 2 κούπες και μετά πάλι φαπα όπου είναι αυτο που συμβαίνει μια ζωή.....Οπότε η υπομονή η καταργηστε την ομάδα μπάσκετ γιατί εσείς δεν μας φτάνετε ούτε το 2150 που γράφεις για τη μπάλα......

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.938
Πόντοι
22.886
Το σκεπτικό μου δημιουργήθηκε από αυτό που έγραψες όπου θα μας κατέβει ο γενικός για πάντα.Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μας περάσετε και όχι να πάρετε 2 κούπες και μετά πάλι φαπα όπου είναι αυτο που συμβαίνει μια ζωή.....Οπότε η υπομονή η καταργηστε την ομάδα μπάσκετ γιατί εσείς δεν μας φτάνετε ούτε το 2150 που γράφεις για τη μπάλα......
Έχω ήδη 3 Ευρωλίγκες φίλε μου , αυτή είναι η διαφορά .
Βγείτε επιτέλους από τον μικρόκοσμο σας .
Όχι , δεν ασχολείται όλη η Ευρώπη με το μπάσκετ .

Ευρωλίγκα εκτός από εσάς , εμάς , έχει πάρει η Καντού , η Μακάμπι , η Λιμόζ , η Τσιμπόνα , η μπανκο Ντι Ρόμα , η Ντιναμό τμπιλισι :confused: και πόσες ακόμα που βαριέμαι να παραθέσω .

ΕΣΥ θέλω να μου πείς , για πότε το κόβεις να σηκώσεις ευρωπαϊκή κούπα στο χόρτο :coffee:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.953
Πόντοι
2.606
Έχω ήδη 3 Ευρωλίγκες φίλε μου , αυτή είναι η διαφορά .
Βγείτε επιτέλους από τον μικρόκοσμο σας .
Όχι , δεν ασχολείται όλη η Ευρώπη με το μπάσκετ .

Ευρωλίγκα εκτός από εσάς , εμάς , έχει πάρει η Καντού , η Μακάμπι , η Λιμόζ , η Τσιμπόνα , η μπανκο Ντι Ρόμα , η Ντιναμό τμπιλισι :confused: και πόσες ακόμα που βαριέμαι να παραθέσω .

ΕΣΥ θέλω να μου πείς , για πότε το κόβεις να σηκώσεις ευρωπαϊκή κούπα στο χόρτο :coffee:
Ναι αλλά εκεί που έχει ταξιδέψει αυτός ….

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.953
Πόντοι
2.606
Ο μπεμπελακ να ξέρεις δεν έχει την απέχθεια μας είναι μια ενδιαφέρουσα περσονα που παλεύει με κάθε τρόπο για την ομάδα του και καλά κάνει ότι περιελουσε με χυσια και απαξίωση τους οπαδούς της ομάδας που εκπροσωπεί θα πρέπει να απασχολεί εσάς που τα λουστηκατε :coffee:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.897
Πόντοι
1.406
Ο μπεμπελακ να ξέρεις δεν έχει την απέχθεια μας είναι μια ενδιαφέρουσα περσονα που παλεύει με κάθε τρόπο για την ομάδα του και καλά κάνει ότι περιελουσε με χυσια και απαξίωση τους οπαδούς της ομάδας που εκπροσωπεί θα πρέπει να απασχολεί εσάς που τα λουστηκατε :coffee:
Ποιοι ειμαστε εμεις? Εσυ μπορει να την βρισκεις ετσι αλλα δεν ταυτιζομαστε ολοι με τα κατακαθια της κοινωνιας και αχθη αρουρης που συχναζουν στους οποιους συνδεσμους

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.953
Πόντοι
2.606
Ποιοι ειμαστε εμεις? Εσυ μπορει να την βρισκεις ετσι αλλα δεν ταυτιζομαστε ολοι με τα κατακαθια της κοινωνιας και αχθη αρουρης που συχναζουν στους οποιους συνδεσμους
Στο βωμό της επιτυχίας με το τελευταίο δεκανίκι που σας έμενε σαν άθλημα για να μην αφανιστητε από τον χάρτη σκυψατε και του κάνατε ένα ωραίο γλυφοκωλι όταν σας έχυνε στη μάπα η ιστορία έγραψε την ευρωκουπα θα την εξαργυρώνετε με οπαδικό ξευτιλίκι

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.249
Πόντοι
28.246
που μαν στο εργοστασιο της bengamin moore?
Στο Χουντεμπλει. Το οποιο δεν το ξεπερνσει καμια κατακτηση κονφερενς, ακομα και τσου λου, μαντεψε γιατί;

Γιατι τοτε παιζανε μονο Ελληνες, βρε.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.897
Πόντοι
1.406
Στο βωμό της επιτυχίας με το τελευταίο δεκανίκι που σας έμενε σαν άθλημα για να μην αφανιστητε από τον χάρτη σκυψατε και του κάνατε ένα ωραίο γλυφοκωλι όταν σας έχυνε στη μάπα η ιστορία έγραψε την ευρωκουπα θα την εξαργυρώνετε με οπαδικό ξευτιλίκι
δεν βγαζεις νοημα ρε τυπε
OIP.mNy_mc3sG6UwBzCSUpdJpgAAAA

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.897
Πόντοι
1.406

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.953
Πόντοι
2.606
δεν βγαζεις νοημα ρε τυπε
OIP.mNy_mc3sG6UwBzCSUpdJpgAAAA
Τυπε επειδήσε εδώ στον ιστότοπο που γράφεις γράφω γράφουμε δεν είναι απόφοιτοι του μιτ μια χαρά θα τα
Καταλάβουνε μην αγχώνεσαι εδώ ένα σπρέι τους δίνεις και σου βάφουν οι βάζελοι τον τοίχο με ανταύγειες

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.897
Πόντοι
1.406
Τυπε επειδήσε εδώ στον ιστότοπο που γράφεις γράφω γράφουμε δεν είναι απόφοιτοι του μιτ μια χαρά θα τα
Καταλάβουνε μην αγχώνεσαι εδώ ένα σπρέι τους δίνεις και σου βάφουν οι βάζελοι τον τοίχο με ανταύγειες
Εδω μεσα μπαινουν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.897
Πόντοι
1.406
Και η δουλειά εμεινε στην μεση.

Δεν μου λες Βασιλοφρων, οταν στριμωχνεσαι και εσυ, φευγεις απο την κουβεντα βλεπω.
Tα λεω τοσο καλα, τα εξηγω ωραια ,σας μαθαινω μπαλιτσα, ωστε να παντα η κουβεντα κλεινει με ατακα μου,οτιδηποτε ακολουθει ειναι περιττο ,αναξιο λογου, ανυπαρκτο:erection:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.875
Πόντοι
10.411
Tα λεω τοσο καλα, τα εξηγω ωραια ,σας μαθαινω μπαλιτσα, ωστε να παντα η κουβεντα κλεινει με ατακα μου,οτιδηποτε ακολουθει ειναι περιττο ,αναξιο λογου, ανυπαρκτο:erection:
Άλλαξες avatar επειδή ξέρεις κάτι που δεν ξέρουν οι άλλοι?:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom