You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.195
- Πόντοι
- 28.246
Βαλτα στον κωλο σου και στον κωλο των κωλοτουρκων βαζελωνΜετρατε εσεις φαιναλ φορ κι εμεις
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.948
- Πόντοι
- 2.606
Η κουβέντα γίνετε μαζί σου αλλά δεν αφορά εσένα προσωπικά είσαστε στο ίδιο άρμα του συστήματος που θέλετε να αποταξετε ιδεολογικά και το χρησιμοποιήσατε μια χαρά για να φορτώσετε τα χρέη σας στις πλάτες Ελληνων πολιτών απλά δεν έχετε την ίδια δύναμη με εμάς για να παίξετε καποιον περεταίρω ρόλο του πρωταγωνιστή είναι πιασμένοςΕγω προσωπικα δεν θελω τυπε.
αν οπως λες μπορουσε η ομαδα μου να ειναι πολιτικος ρυθμιστης δνε θα το ηθελα καθολου.
Γι ’ αυτο γουστάρω κωλογερο που ειναι Καλλιθεα, ή τον αλλο τον Εθνικαρα τον μακαριτη.
Δεν ακουγεσαι βγαλε τη πουτσα απο το στομα σουΒαλτα στον κωλο σου και στον κωλο των κωλοτουρκων βαζελων
Μελάτε τσιγάρα πήγες στα παιδιά ?και γιατι
γιατι
δεν πιστευω
τυχαια οπως και τυχαια
κόψε τις πεντοβολιές να πας βαζελίνη τσιγάρα στα χαζά που τα βάλατε να δολοφονήσουν για 800ευρώ μηνιάτικο
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.739
- Πόντοι
- 2.306
Μη λες μαλακιες, Στο ΕΣΠΑ πρεπει να βαλεις απο τη τσεπη σου το 20% ή και παραπανω. Δεν νομιζω οτι αυτες οι ομαδες που λες εχουν τα ποσα αυτα. Επιπλεον με ποιο κοσμο θα τα γεμιζανε ρε Τακη? Αφου αυτα που εχουν τωρα ειναι ημιαδεια.και γιατι δεν φτιαχνουν γηπεδο στον ατρομητο και τον πανιωνιο τυπε και ολοι οι πολιτικοι προτιμανε την αεκ και τον βαζελο????
γιατι η δουρου δεν εφτιαξε πρωτα γηπεδο στον βαζελο και μετα στην αεκ????
δεν πιστευω να νομιζεις οτι και οι δικες σας οι ομαδες παιζουν πολιτικα παιχνιδια.....αυτα μονο ο κακός ολυμπιακος...
τυχαια η δουρου εδωσε το εσπα στον μελισσανιδη....οπως και τυχαια η νδ δινει γηπεδο στον αλαφουζο...δεν παιζονται πολιτικα παιχνιδια...ολα γινονται αντικειμενικα...
Ειδες Βολο Καλλιθεα? Ωραιοτατο γηπεδο , Ευρωπαϊκων προδιαγρσφων, αδειο.
το ΕΣΠΑ πρεπει (θεωρητικα τουλαχιστον ) να βγαζει τα λεφτα του.
οι μονες ομαδες που μπορούν να βγσλουν λεφτα απο το γηπεδο ειναι οι 5 πρωτοι, και με λεφτα του ΕΣΠΑ θα τα φτισξουν. Και καλως θα το κανουν τυπε.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.195
- Πόντοι
- 28.246
Μια χαρα με ακους. Η πουτσα ειναι στο δικο σου στομα. Απο κωλο μπηκε και βγηκε απο το στομα.Δεν ακουγεσαι βγαλε τη πουτσα απο το στομα σου
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.195
- Πόντοι
- 28.246
Αυτα κανει ο μπαφος. Το καιει το μυαλο.το ποδοσφαιρο σε ολη την ευρωπη ειναι κοινωνικο φαινομενο...και αρα εμπεριεχει και την πολιτικη...μονο στο αμέρικα τα αθλήματα ειναι αντιστοιχα του να πας κινηματογραφο να δεις καμια ταινια...
βεβαια ο ρομπας για να δικαιολογησει τη συγγνωμη της θυρας 13, τα εχει κανει ολα αχταρμα στην κεφάλα του....
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.195
- Πόντοι
- 28.246
Ξεκινησε να βαζει διαφορά χαζουλια, το Τουρκοπαιδι.κλασικος ρομπας...οταν ξεβρακωνεται για ενα θεμα (μεχρι και δικοι του βαζελοι εδω μεσα του ειπαν για την μπαρουφα του περι πολιτικης και ποδοσφαιρου), το γυρναει σε αλλο θεμα...
καποια στιγμη θα πεταξει και καναν σλουκα και θα χτυπαει τα χερακια του απο χαρά το αυτιστικο...
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.739
- Πόντοι
- 2.306
Εγω για τον εαυτο μου απαντάω τυπε.Η κουβέντα γίνετε μαζί σου αλλά δεν αφορά εσένα προσωπικά είσαστε στο ίδιο άρμα του συστήματος που θέλετε να αποταξετε ιδεολογικά και το χρησιμοποιήσατε μια χαρά για να φορτώσετε τα χρέη σας στις πλάτες Ελληνων πολιτών απλά δεν έχετε την ίδια δύναμη με εμάς για να παίξετε καποιον περεταίρω ρόλο του πρωταγωνιστή είναι πιασμένος
δεν με εχουν χρίσει εκπρόσωπο της ΑΕΚ και μάλλον ουτε εσένα του Ολυμπιακου.
διαφερουμε στο γεγονος οτι εγω δεν ταυτίζομαι με προεδρο, παραγοντες, συστημα της ΑΕΚ, δεν τους θεωρω ουτε ευεργετες, ουτε καν οπαδους, ουτε καν φιλαθλους. Θελω απλα να βλπεω καλη μπαλα και χαίρομαι οταν κερδιζει η ομαδα μου. Δεν χαλιεμαι ιδιαιτερα οταν χανει, ειδικα οταν αξιζει να χασει. Γι ‘ αυτο και τρολλαρω εδω.
εσυ μπορει να θες να ταυτιστεις αυτο ειναι δικο σου θεμα.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.948
- Πόντοι
- 2.606
Πιες και ένα ποτηράκι κρασί όμως στο όνομα τους αυτοί σε στείλανε στα ξερά να παίζεις για να σου χαριστούν τα χρέη και να είσαι πάλι εδώ κοντά μας στη σούπερ λίγδαΕγω για τον εαυτο μου απαντάω τυπε.
δεν με εχουν χρίσει εκπρόσωπο της ΑΕΚ και μάλλον ουτε εσένα του Ολυμπιακου.
διαφερουμε στο γεγονος οτι εγω δεν ταυτίζομαι με προεδρο, παραγοντες, συστημα της ΑΕΚ, δεν τους θεωρω ουτε ευεργετες, ουτε καν οπαδους, ουτε καν φιλαθλους. Θελω απλα να βλπεω καλη μπαλα και χαίρομαι οταν κερδιζει η ομαδα μου. Δεν χαλιεμαι ιδιαιτερα οταν χανει, ειδικα οταν αξιζει να χασει. Γι ‘ αυτο και τρολλαρω εδω.
εσυ μπορει να θες να ταυτιστεις αυτο ειναι δικο σου θεμα.
ΡΕ GAY-ΡΕ ΨΥΘΙΡΙΖΕΙΣ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΣΟΥΜια χαρα με ακους. Η πουτσα ειναι στο δικο σου στομα. Απο κωλο μπηκε και βγηκε απο το στομα.
venomvenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Φήμες λενε ότι Βαγιανιδης θα ναι συμπαίκτης με Μπρινιολι του χρόνου...
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.248
- Πόντοι
- 7.885
Κακή εμφάνιση σήμερα κόντρα σε μια μέτρια ΑΕΚ. Σίγουρα πολλά δεν πάνε καλά στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό εκτός από τον προπονητή. Στο μπάσκετ είναι θέμα χρόνου να επαναληφθούν τα περσινά, ήθελα βέβαια και το σούπερ καπ αλλά θα σπάσει από την επόμενη χρονιά η γκινια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K