nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.567
- Πόντοι
- 456
Και τωρα τι γινεται τωρα;
Σεξυ μπουρδελα βαζελα
Σεξυ μπουρδελα βαζελα
Κουλα μας γαμησε μαλακα
Μπερδεύεσαι...Μαλάκα εσύ έχεις ξαλαφρώσει όλα τα μουσλίμια των τσοντοσινεμά και δεν έχει μείνει σπέρμα και για άλλους!
Σίγουρα είσαι Αθηναίος ; Μήπως είσαι η Αισέ της Ομόνοιας ;
ελα τσακω που ηθελες να το παιξεις κιολας...και το χα δει το ονειρο οτι θα ερθει 2-0 , εδινε και 11 αποδοση και δεν το επαιξα ρε πουστη
Δηλαδή είσαι από το Εσκί Σεχίρ;Μπερδεύεσαι...
Δεν είμαι Αθηναίος.
Άλλος είναι ο Αθηναίος που θα έρθει να σε κατουρήσει.
επιασα ολυμπιακο - αεκ και εχασα τον ΟΦΗ σε παρολι ρε μαλακαελα τσακω που ηθελες να το παιξεις κιολας...
και μενα ο οφη με πεταξε μεχρι και αρη επιασαεπιασα ολυμπιακο - αεκ και εχασα τον ΟΦΗ σε παρολι ρε μαλακα
και ελεγα , να ριξω και ενα 2-0 ξερο Κουλα αλλά ειδα το γκολ γκολ που το εδινε χαμηλα και λεω γαμησε το
Μην στενοχωριεσαι τυπε....φετος οι θεσεις απο 5 εως 8 δινουν Ευρωπαικο εισιτηριο.Κουλα μας γαμησε μαλακα
φίλε μου κατανοώ τους προβληματισμούς σου , δεν αμφισβητώ το ενδιαφέρον σου για τα εθνικά θέματαΑγαπητέ φίλε ,
Δεν είμαι Ολυμπιακός . Μάλιστα όταν έγραφα κριτική για τον Ολυμπιακό μου την πέφτανε ότι είμαι ΠΑΟ. Όλα αυτά που λες για τον Κόκκαλη , Αγγελόπουλους κτλπ είναι αλήθεια. Το θέμα είναι ότι οι φίλαθλοι ΚΑΘΕ ομάδας πρέπει να καθαρίσουν για όλα αυτά που γίνονται .Τώρα είναι ο ΠΑΟ, αύριο η ΑΕΚ, μεθαύριο ο Ολυμπιακός. 'Οσο για τα εθνικά θέματα ξέρεις πολύ καλά ότι γράφω συχνά. Το ότι κάτι γίνεται στραβό σε μια ομάδα δεν αποτελεί δικαιολογία για να αποδεχτούμε ότι γίνονται και στην ομάδα μας. Τελικά ο ΠΑΟ είναι ένα μικρό βήμα μέσα σε όλα που οδηγούν στην τουρκοποίηση της Ελλάδας χωρίς πόλεμο!
Aλλα μπουρδελα ο οφη γαμω το σπίτι τουςεπιασα ολυμπιακο - αεκ και εχασα τον ΟΦΗ σε παρολι ρε μαλακα
και ελεγα , να ριξω και ενα 2-0 ξερο Κουλα αλλά ειδα το γκολ γκολ που το εδινε χαμηλα και λεω γαμησε το
Αρη φοβομουν και εγω , γι αυτο και ειπα ασε να παω στον Οφη που ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα ,και την φαγαμε απο εκει , γαμω το σπιτι τουςκαι μενα ο οφη με πεταξε μεχρι και αρη επιασα
Στην μάχη του Εσκί Σεχίρ έχασε το χέρι ο παππούς του πατέρα μου.Δηλαδή είσαι από το Εσκί Σεχίρ;
O άλλος που λες είναι καλό παιδί και μάλλον εσένα κατουράει !
θα πηρε πολλους στο λαιμο τουΑρη φοβομουν και εγω , γι αυτο και ειπα ασε να παω στον Οφη που ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα ,και την φαγαμε απο εκει , γαμω το σπιτι τους
ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙθα πηρε πολλους στο λαιμο του
Ελα ρε Τουρκοι ειναι ολοι αυτοι;φίλε μου κατανοώ τους προβληματισμούς σου , δεν αμφισβητώ το ενδιαφέρον σου για τα εθνικά θέματα
Όμως ο αθλητισμός δεν είναι το κατάλληλο πεδίον για πολιτική
ασχέτως εάν οι έλληνες πολιτικοί χρησιμοποιούν τους γάβρους είτε για να ψηφίζουν τον πθ των Ιμίων,
είτε τους ποινικούς του Δήμου Πειραιά, είτε τον κουμπάρο του χοντρού εργοδότη τους
Επομένως όλος αυτός ο θόρυβος είναι υποκριτικός για χαχόλους και αποδεικνύεται από την μεταγραφή ενός ακραίου Κεμαλιστή στο λιμάνι
Εάν όμως θέλουμε να το πολτικοποιήσουμε έστω χάριν της κουβέντας , ξαναπαραθέτω την φωτό ...
Εντάξει το παίρνω πίσω .'Ενας λόγος παραπάνω να επικρίνεις αυτά που γίνονται στον ΠΑΟ. Και όχι να μου την πέφτεις έτσι! Τιμή στον παππού σου που νομίζω ότι θα ένιωθε τουλάχιστον άβολα με αυτά που γίνονται με τους Αλαφουζοπρεζάκησες!Στην μάχη του Εσκί Σεχίρ έχασε το χέρι ο παππούς του πατέρα μου.
Από οβίδα.
Αξιωματικός στην 1η μεραρχία,επέστρεψε το 1921 και έχουμε ακόμα σαν κειμήλιο μια Τουρκική σημαία,ένα σπαθί και ένα Λούγκερ....