sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.412
- Πόντοι
- 22.266
Ανδρέας ήταν έναςΥπάρχει και Ανδρέας (γυναικείος) Παπανδρέου;
Ανδρέας ήταν έναςΥπάρχει και Ανδρέας (γυναικείος) Παπανδρέου;
Κάτι παραπλήσιο με τη δική σας τη ρακή κάνουν στη Μακεδονία. Μονής απόσταξης που τη λένε γκραπα. Από στέμφυλα.Δε νομίζω πως έχει σχέση γιατί από ότι ξέρω οι τουρκαλάδες σαν το ούζο το πίνουν αυτό που αποκαλούν ρακί.
Χρησιμοποιούν και νερό που στη ρακί είναι απλώς................άχρηστο
Έχει και πολλές καλοτεχνιτισσες που συχνάζουν εκεί. Λόγω Τήνου και γλυπτικής είναι σαν θεσμός το στέκι αυτό. Είχα μία φίλη από Φλώρινα που ειχε και κόλλημα με τον Αγγελόπουλο. Ολη η παρέα της καλλιτέχνες κι έτσι. Να κόβεις φλέβα με τις συζητήσεις. Ειδικά εκείνες με τα γυρίσματα του Αγγελοπουλου στην πόλη τους. Όλο εκεί πήγαινε.στο "Τηνιακό" ειδικά , Αλεξάνδρας δεν έβρισκες τραπέζι
Θα πουλήσω νεφρό στο ΡιχάρδοΔεν είναι για την τσέπη σου ο Άλεξ.
Ήταν στο στάφ Κεχαγιόγλου στην Κίνα....
Για να σε δεί θα πρέπει να του πας δυνατό πεσκέσι....
ναί όντως είχε επίπεδο ο Τηνιακός, σωστός κόσμος , μορφωμένος , έξυπνος και καλοδιάθετοςΈχει και πολλές καλοτεχνιτισσες που συχνάζουν εκεί. Λόγω Τήνου και γλυπτικής είναι σαν θεσμός το στέκι αυτό. Είχα μία φίλη από Φλώρινα που ειχε και κόλλημα με τον Αγγελόπουλο. Ολη η παρέα της καλλιτέχνες κι έτσι. Να κόβεις φλέβα με τις συζητήσεις. Ειδικά εκείνες με τα γυρίσματα του Αγγελοπουλου στην πόλη τους. Όλο εκεί πήγαινε.
Πήγαινε τράβα καμιά μαλακία που ξέρεις να κάνεις καλά και άσε αυτά τα θέματα μαλακιούλη.Πάντως, η μεγαλύτερη παπαριά που έχω διαβάσει εδώ μέσα είναι ότι ο Παύλος κι ο Θανάσης έκοψαν το μπάσκετ στον Γκάλη.
σύντεκνε τι λένε οι δικοί σου Κρητικοί ?Πάνω από όλα ΧΩΡΙΣ γλυκάνισο ή άλλα μυρωδικά.
Δε νομίζω πως έχει σχέση γιατί από ότι ξέρω οι τουρκαλάδες σαν το ούζο το πίνουν αυτό που αποκαλούν ρακί.
Χρησιμοποιούν και νερό που στη ρακί είναι απλώς................άχρηστο
Τι μου θύμησες, μετά από ακετή κατανάλωση ούζου στο τηνιακό πηγαίναμε στο revenge of rock για σβήσιμοστο "Τηνιακό" ειδικά , Αλεξάνδρας δεν έβρισκες τραπέζι
Η Πελοποννησος έχει 2 περιοχές με τουλάχιστον τους μισούς να είναι προσφυγικής καταγωγής.Και λοιπόν?????
Γεννηθείς το 1976 πρόλαβα και γνώρισα Μικρασιάτες, παππούδες και γιαγιάδες τότε.
Πλέον κανείς από τους απογόνους τους δεν αναφέρει Μικρασιατική καταγωγή.
Εδώ κάτω τουλάχιστον.
Είχε πολύ καλά έπιπλαστο "Τηνιακό" ειδικά , Αλεξάνδρας δεν έβρισκες τραπέζι
Εγώ κάτι ζιγκον είχα αγοράσειΤι μου θύμησες, μετά από ακετή κατανάλωση ούζου στο τηνιακό πηγαίναμε στο revenge of rock για σβήσιμο
Τσικουδιά με καρύδια.....Πιες καμία και για μας.
Κουλούρι, κεφαλογραβιέρα κι εκείνες οι κισσαμίτικες ελιές, που μοιάζουν με κακαραντζες, γαμώ τους μεζέδες για συνοδεία.
Αρκεί αυτός που τα μαζεύει να ξέρει. Και να του έχεις εμπιστοσύνη.Τσικουδιά με καρύδια.....
Άγρια μανιτάρια στην σχάρα....
Mου έχω εμπιστοσύνη....Αρκεί αυτός που τα μαζεύει να ξέρει. Και να του έχεις εμπιστοσύνη.
Τσικουδιά με καρύδια.....
Άγρια μανιτάρια στην σχάρα....
Άρχοντα σίγουρα φατσικά θα γνωριζόμαστε ,Τι μου θύμησες, μετά από ακετή κατανάλωση ούζου στο τηνιακό πηγαίναμε στο revenge of rock για σβήσιμο