Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.663
Πόντοι
12.056

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.714
Πόντοι
3.446

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.672
Πόντοι
2.606
Μήπως να πούμε να τους κάνει και ένα γήπεδο πιο νότια... γιατί όσο να ναι εκεί η θάλασσα ούτε γαλάζια σημαία δεν έχει.
Φοβάστε μην σας πνίξουμε στα βρώμικα ; Σας αρκεί να είναι βαθειά

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.084
Πόντοι
5.006

Paparotti

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
774
Πόντοι
21
Ενώ εσάς με τα όπλα στο μπουρδελο σας από εξω, μόνοι σας πυροβολούσε ο ένας τον άλλον ολα κάλα καλά παιδιά.:piss::piss:
Ταυτίζεσαι με αρχιχουλιγκάνους, τύπε; Ταυτίζεσαι με Δυτικές Αλητείες κλπ στα πλαίσια της "οπαδικής υπεροχής" των χουλιγκάνων της ομάδας σου; Πόσο είσαι; Τύποι όπως ο λεγάμενος στρατολογούν πιτσιρίκια και τα κάνουν μαχαιροβγάλτες τους. Κόκκινοι, πράσινοι, κίτρινοι.
Όλοι "σαμε" δίχως εξαιρέσεις (για να μιλήσουμε και στη γλώσσα τους).

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.084
Πόντοι
5.006
Ταυτίζεσαι με αρχιχουλιγκάνους, τύπε; Ταυτίζεσαι με Δυτικές Αλητείες κλπ στα πλαίσια της "οπαδικής υπεροχής" των χουλιγκάνων της ομάδας σου; Πόσο είσαι; Τύποι όπως ο λεγάμενος στρατολογούν πιτσιρίκια και τα κάνουν μαχαιροβγάλτες τους. Κόκκινοι, πράσινοι, κίτρινοι.
Όλοι "σαμε" δίχως εξαιρέσεις (για να μιλήσουμε και στη γλώσσα τους).
Τυπε πιωμενος εισαι ειδες ταύτιση, τυπε δε περνεις χαμπαρι τι είπα, να πανε ολοι φυλακή στα παπαρια μου όσοι κάνουν αυτά εννοειται όλοι όμως όλοι.

Τελευταία τροποποίηση:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.239
Πόντοι
6.536
Φοβάστε μην σας πνίξουμε στα βρώμικα ; Σας αρκεί να είναι βαθειά
Μακάρι να παίζαμε με σας και όχι με Καλλιθέες κτλ...
20 ματς,έχετε μια νίκη καλά πάει αυτό....
Έλα ζέμπου το ψωμί σου.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.369
Πόντοι
28.246
Μακάρι να παίζαμε με σας και όχι με Καλλιθέες κτλ...
20 ματς,έχετε μια νίκη καλά πάει αυτό....
Έλα ζέμπου το ψωμί σου.
Το σερί ποτέ τελειώνει δεν μας λες.
Δεν πειράζει. Γιά να τεσταρουμε ποσο βαριά τα έχεις. Δεν μου κάνεις και τη σούμα στα τελευταία 28- 30 παιχνίδια στο μπάσκετ;

ΥΓ. Ευρώ υχως που είσαι μπασκετικός και στιβικος και δεν ασχολείσαι με τη μπάλα...

Αλλά ως συνήθως εσύ δεν εννοούσες αυτό, αλλά γιογιο.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.239
Πόντοι
6.536
Το σερί ποτέ τελειώνει δεν μας λες.
Δεν πειράζει. Γιά να τεσταρουμε ποσο βαριά τα έχεις. Δεν μου κάνεις και τη σούμα στα τελευταία 28- 30 παιχνίδια στο μπάσκετ;

ΥΓ. Ευρώ υχως που είσαι μπασκετικός και στιβικος και δεν ασχολείσαι με τη μπάλα...

Αλλά ως συνήθως εσύ δεν εννοούσες αυτό, αλλά γιογιο.
Το σερί θα τελειώσει κάποια στιγμή....
Και θα σταματήσεις να είσαι η πουτάνα....
:undecided:

Πρώτα στιβικός ξεκάθαρα.
Το μπάσκετ είναι η καύλα...
:bigdick:

Το ποδόσφαιρο το παράτησα σε χρονιά μάλιστα που πήραμε το πρωτάθλημα,2004...
Δεν ξαναπήγα γήπεδο από τότε με αυτά που είδα και έζησα...
Γιατί είδα σε όλο το φάσμα τι σημαίνει οικογένεια και τις συναλλαγές με κομμάτι του οπαδικού κινήματος αλλά και όλες τις ευθύνες για οτιδήποτε κακό στον Κόκκαλη και την παράγκα,γιατί αυτοί ολα τα έκαναν τέλεια.......
:jerking2:
Μετά σποραδικά εκτός γηπέδου μέχρι το 2006 στο Παγκράτι που αποφάσισα να μην ξανασχοληθώ ούτε με το οπαδικό ξανά,οπότε σταμάτησα να είμαι και βλήμα, γιατί αυτό ήμουν τελικά που ασχολήθηκα.
Εδώ για τον χαβαλέ καλά είναι να λέμε καμμιά μαλακία.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.369
Πόντοι
28.246
Το σερί θα τελειώσει κάποια στιγμή....
Και θα σταματήσεις να είσαι η πουτάνα....
:undecided:

Πρώτα στιβικός ξεκάθαρα.
Το μπάσκετ είναι η καύλα...
:bigdick:

Το ποδόσφαιρο το παράτησα σε χρονιά μάλιστα που πήραμε το πρωτάθλημα,2004...
Δεν ξαναπήγα γήπεδο από τότε με αυτά που είδα και έζησα...
Γιατί είδα σε όλο το φάσμα τι σημαίνει οικογένεια και τις συναλλαγές με κομμάτι του οπαδικού κινήματος αλλά και όλες τις ευθύνες για οτιδήποτε κακό στον Κόκκαλη και την παράγκα,γιατί αυτοί ολα τα έκαναν τέλεια.......
:jerking2:
Μετά σποραδικά εκτός γηπέδου μέχρι το 2006 στο Παγκράτι που αποφάσισα να μην ξανασχοληθώ ούτε με το οπαδικό ξανά,οπότε σταμάτησα να είμαι και βλήμα, γιατί αυτό ήμουν τελικά που ασχολήθηκα.
Εδώ για τον χαβαλέ καλά είναι να λέμε καμμιά μαλακία.
Εγω ξερω οτι τα σερι σταματανε οταν σπάνε Και το δικο μας στο μπασκετ το σταματήσαμε στους τελικους του 2023 που το σπασατε.
Εσεις το συνεχιζετε αφου το σπασσμε το 2023 με τον Ρεαμπτσιουκ. Βαζελοι αφου...

Δεν μου λες. Να γυρισω τις σελίδες και να βρω σε Τριπολες και Βολους που εκανες και ταξιδάκια και το συνδυαζες με εκδρομουλα για να δεις τον Παναθηναικο σεζον 22-23 ή οχι λες; :2funny:

Ρε μαλακα, θελει μεγάλα αρχιδια, για να παρατησεις κατι τετοιο. Οκ θα περιορισεις το γηπεδο αλλα την θεαση δεν τη κόβεις. Μην μου λες μαλακιες, δεν εισαι απο αυτους ουτε και εγω ειμαι.

Επειδη το συζήτησα και με αλλους βαζελους, αεκτζηδες, που στο διαολο τα βρισκει τα λεφτα χωρις πωλήσεις. Γιατι και περυσι εριξε το κατι της. Δεν την εβγαλε στο τζάμπα. Οκ πηρε δεκαρικο απο ευρωπη, πηρενεο τηλεοπτικό, αυξημενα διαρκειας, αλλα και παλι... Ποιο εινσι το συμπέρασμα. Οτι ο νεος σου πρόεδρος, αν δωσει την ομαδα, εχει ηδη ομαδα στην Αγγλια, οπως ο δικος μας. Δεν εχει ξεκινησει καλα φετος εκει περα. Παρα εναν ποντο πριν την ζωνη υποβιβασμου, αλλα αρχη ειναι ακομα.

Γκιουναιντεν καρντες.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.239
Πόντοι
6.536

Σαν Μπαγκλαντέζος που μαζεύει φράουλες στην Βάρδα είναι....

:confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.239
Πόντοι
6.536
Εγω ξερω οτι τα σερι σταματανε οταν σπάνε Και το δικο μας στο μπασκετ το σταματήσαμε στους τελικους του 2023 που το σπασατε.
Εσεις το συνεχιζετε αφου το σπασσμε το 2023 με τον Ρεαμπτσιουκ. Βαζελοι αφου...

Δεν μίλησα για σερί χαζούλη.Ειπα στα τελευταία 15-20 ματς έχετε μια νίκη.

Δεν μου λες. Να γυρισω τις σελίδες και να βρω σε Τριπολες και Βολους που εκανες και ταξιδάκια και το συνδυαζες με εκδρομουλα για να δεις τον Παναθηναικο σεζον 22-23 ή οχι λες; :2funny:
Μπα,με τον Αστέρα πήγαινα...Δεν παίρνεις και χαμπάρι εσύ....:confused:

Ρε μαλακα, θελει μεγάλα αρχιδια, για να παρατησεις κατι τετοιο. Οκ θα περιορισεις το γηπεδο αλλα την θεαση δεν τη κόβεις. Μην μου λες μαλακιες, δεν εισαι απο αυτους ουτε και εγω ειμαι.

Πότε δεν ήμουν θεατής.Για την καυλάντα με φίλους και ξαδέρφια οργανωμένους πήγαινα γήπεδο.Δεν βλέπω συχνά ποδόσφαιρο,κανά μουντιάλ και Γιούρο και όχι όλα τα ματς.Τελικό τσάμπιονς έχω να δω από εκείνο το Ατλέτικο-Ρεάλ.

Επειδη το συζήτησα και με αλλους βαζελους, αεκτζηδες, που στο διαολο τα βρισκει τα λεφτα χωρις πωλήσεις. Γιατι και περυσι εριξε το κατι της. Δεν την εβγαλε στο τζάμπα. Οκ πηρε δεκαρικο απο ευρωπη, πηρενεο τηλεοπτικό, αυξημενα διαρκειας, αλλα και παλι... Ποιο εινσι το συμπέρασμα. Οτι ο νεος σου πρόεδρος, αν δωσει την ομαδα, εχει ηδη ομαδα στην Αγγλια, οπως ο δικος μας. Δεν εχει ξεκινησει καλα φετος εκει περα. Παρα εναν ποντο πριν την ζωνη υποβιβασμου, αλλα αρχη ειναι ακομα.
Αυτοί που έχουν την ομάδα μαζί με τον συνιδιοκτήτη ράφλα,θέλουν να μπούν με ανταγωνιστική ομαδα στο νέο γήπεδο.
Γκιουναιντεν καρντες.
Φακ γιού ντάρλινγκ

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.239
Πόντοι
6.536

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.663
Πόντοι
12.056

:tooth:
βλεπω να πηγαινει κορομηλο παλι το δακρυ φετος.....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.369
Πόντοι
28.246
Αυτοί που έχουν την ομάδα μαζί με τον συνιδιοκτήτη ράφλα,θέλουν να μπούν με ανταγωνιστική ομαδα στο νέο γήπεδο.

Φακ γιού ντάρλινγκ
Αυτο θα το κρατησω και για καλο και για κακο. Γιατι η σιγουριά η δικια σου... Εχεις λυσσσξει με την Οικογένεια.
Εγω παντως δε δηλώνω σιγιηρος για τον Τουρκο.

Τωρα που επιμενεις για τα 15-20 τελευταια παιχνίδια. Στο ειχα χτυπήσει και παλια αλλα μου ειπες οτι δεν εννοουσες αυτο. Τελικα τι εννοεις ρε φιλε για να καταλαβω επιτέλους. Αριθμητικα ή Γιοβανοβιτς.

Αντε καλημέρα.

Οχι ρε φιλε. Σουμα μου γυρεψες εσυ προσωπικα να σου κανω σε αυτο το νημα για το ποσες νικες εχω απεναντι σου. Και μόλις στην εκανα και σε ρωτησα τι πηρες τελικα ως επαθλο στο τελος μου αραδιασες δικαιολογιες. Και ξαφνικα υιοθετείς και καλα κανείς την δηλωση του Τρακη; Ελα τωρα...

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς,πραγματικά.
Δεν σου γύρεψα τίποτα,μπερδεύτηκες.

Για πες μια πρόχειρα,στα τελευταία 20 ματς μέσα-εξω τι παίζει....

:coffee:

@Zebu

Για την μπάλα στο είπα ρε μαλάκα και το έκανα για να τονίσω την σημασία που είχε ο Γιοβάνοβιτς στο να αλλάξει νοοτροπία η ομάδα.
Οχι αριθμητικά...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.239
Πόντοι
6.536
Ο Τούρκος που πήραμε είναι καλό κουμάσι....
:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom