Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Δεν το λες με την καρδια σου ομως. Η προηγουμενη δεν επιασε. Ευελπιστουμε σε καλύτερα αποτελέσματα τωρα.Τραβά γαμήσου τώρα
Δεν το λες με την καρδια σου ομως. Η προηγουμενη δεν επιασε. Ευελπιστουμε σε καλύτερα αποτελέσματα τωρα.Τραβά γαμήσου τώρα
Μη λες σεντόνι μπορεί να παρεξηγηθεί ο μπουχος, αλλά ποια σινδονη, Holy Graal κ πανω ητανΟι παντόφλες του παισιου ήταν των νέων η ιερά σινδονη ήταν των μεγάλων σκουπίστε τα δάκρυα σας
Εδω εχετε κανει εικόνισμα τον τελικό του Γουεμπλει και προσκυνάτε, ρε συ.Αν γίνει καμία μαλακια κ το πάρουμε θα μας βγαλει κ σύνταξη με εφάπαξ ο κυρ Γιάννης ,όχι σαν κ σας που τη βγάλατε με μια περιοδεία για προσκύνημα λες κ η κούπα ήταν οι παντόφλες του Παϊσίου
Τυπε μόνο εσείς ασχολείστε με το Γουέμπλεϊ πλέον,απο βαζελους μόνο οι Δομάζος Αντωνιάδης Τότης κτλΕδω εχετε κανει εικόνισμα τον τελικό του Γουεμπλει και προσκυνάτε, ρε συ.
Εναν τελικο που ΧΑΣΑΤΕ.
Αν δεν βγείτε τέταρτοι στον όμιλο μπορείΜε τον πανατιναικος μπορούμε να συναντηθούμε μόνο στον τελικό η παίζουμε σε άλλη διοργάνωση ;
Να γυρισουμε τις σελιδες του νηματος πίσω.Τυπε μόνο εσείς ασχολείστε με το Γουέμπλεϊ πλέον,απο βαζελους μόνο οι Δομάζος Αντωνιάδης Τότης κτλ
Ο Αριστείδης ο Καμάρας ήταν αυτός τυπε ,είναι μελοςΝα γυρισουμε τις σελιδες του νηματος πίσω.
Θα σου βρω και σχολιο που λεει κάποιος, ποιος νσ εινσι άραγε, οτι το Γουεμπλει δεν θα ξεχσστει ποτε γιατι τοτε παιζανε μονο Ελληνες. (Οταν του εγραψα οτι αν σηκωθει η κουπα απο τον Ολυμπιακό ξεχνιέται το Γουεμπλει)
Αλλα, μπα, μαλλον δεν θα εννοούσε συτο.
Ελα ρε. Ο Μαξιμιλιεν ειναι ο Καμαρας;Ο Αριστείδης ο Καμάρας ήταν αυτός τυπε ,είναι μελος
Ζω για την στιγμή που θα ανταλλάξουμε λάβαρα θα σας ρίξουμε βέβαια γιατί θα πάρουμε το χρυσοποίκιλτο το επετειακό του γουεμπλειΑν δεν βγείτε τέταρτοι στον όμιλο μπορεί
Θα αστειεύεσαι βέβαια,Για το λάβαρο ΜΙΛΚΟ καπ άντε να δώσω το πολύ επετειακό αποκλεισμού ζενες εςΖω για την στιγμή που θα ανταλλάξουμε λάβαρα θα σας ρίξουμε βέβαια γιατί θα πάρουμε το χρυσοποίκιλτο το επετειακό του γουεμπλει
Κρίμα και ετοιμαζόμασταν να το προσγειώσουμε στο Ριχάρδο έναντι πινακίου φακήςΘα αστειεύεσαι βέβαια,Για το λάβαρο ΜΙΛΚΟ καπ άντε να δώσω το πολύ επετειακό αποκλεισμού ζενες ες
Ξαλαφρώσε τυπε θα σφουγγαριζαμε ούτως η άλλως για τα δάκρυα τα δικά σου κ του ΤακηΠαιδακια, με συγχωρειτε αλλα παω να δω τι γινετσι στο νημα της ομαδαρας μου.
Πριν φυγω ομως, επιτρέψτε μου, γιατι κοντευω να σκασω....
Καντε εναν κοπο να καθαρισετε μετα.
Δεν υπάρχουν ομιλοι τύπε, 36 ομάδες, 8 αγωνες, αν τερματίσεις 1-24 συνεχίζεις αλλιώς σπίτιΡε τύποι μην ξαναρχίζετε πάλι τα ίδια. Μια χαρά διοργάνωση είναι το conference για το επίπεδο των ελληνικών ομάδων. Μην τρελαθούμε κιόλας! Το γούσταρα πολύ που η ομάδα μου το κατέκτησε πέρσι. Αν μη τι άλλο είναι ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Και μακάρι και ο Παναθηναϊκός να κάνει μια αξιόλογη πορεία.
Εγώ άλλο θέλω να μάθω. Γνωρίζει κάποιος αν όσοι τερματίζουν τρίτοι στον ομίλο περνάνε στην επόμενη διοργάνωση; Ή πάνε σπίτια τους;
6 αγώνες όχι 8 κ με 6 διαφορετικούς αντιπαλους..πολύ μπερδέψουαρ σύστημα πάντωςΔεν υπάρχουν ομιλοι τύπε, 36 ομάδες, 8 αγωνες, αν τερματίσεις 1-24 συνεχίζεις αλλιώς σπίτι