πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 81.087
- Πόντοι
- 15.931
παλι εχεις μαζεψει εδω τους κλαψιαρηδες
παλι εχεις μαζεψει εδω τους κλαψιαρηδες
αναμφίβολα o τσάμπιον τηςπαλι εχεις μαζεψει εδω τους κλαψιαρηδες
σε ουτε 40 ημερες ξεκιναει το πρωταθλημα και απο οτι ειδα στην 4η αγωνιστικη ανοιγει την ταβερνα ο τουρκοςαναμφίβολα o τσάμπιον τηςμακακίαςκλάψας είναι ο καραμπαχ-χυμένος Μελάτος![]()
το γνωστό μενού θα σερβίρει πάλι ...βαρεθήκαμε-μπουχτίσαμε ,καμία αίσθηση ...δεν έχουμε αντίπαλο ..σε ουτε 40 ημερες ξεκιναει το πρωταθλημα και απο οτι ειδα στην 4η αγωνιστικη ανοιγει την ταβερνα ο τουρκος
το γνωστό μενού θα σερβίρει πάλι ...βαρεθήκαμε-μπουχτίσαμε ,καμία αίσθηση ...δεν έχουμε αντίπαλο ..
στο ποδόσφαιρο αναγκαίο κακό το μίλκο για να επανεκινήσουμε.......η θέση μας είναι στα σαλόνια ,στο τσουλού , πορείες μέχρι τους 4-8 έστω 16 ...
εκεί είναι η Δόξα , όσοι έχουν ζήσει στα παλάτια με το Σεντόνι ξέρουν... οι ανίδεοι ας είναι ευτχυχείς στο yoko choco...
. Ξεκινα τις κωλοτουμπες. Εσυ απλα μπηκες εκει μεσα. Εγω το σηκωσα.
Ακόμα εισσι ΑΤΙΤΛΟΣ στην Ευρωπη.
Καληνυχτα και σε σενα.
τι τσίμπισες τύπε και δε μας δίνεις?θα εκανα μια προβλεψη και για τον βαζελο, αλλα μονο την τσελσι ξερω...ολες οι υπολοιπες ομαδες με τις οποιες θα παιξει, προερχονται απο ημιαυτονομες ή εμπολεμες περιοχες στα περατα του κοσμου και τις ακουω για 1η φορα στην ζωη μου...
λογικα θα περασει εστω και τελευταιος και καταιδρωμενος....ευτυχως στην 8αδα θα εμφανιστει και καμια κανονικη ομαδα (καμια κοπενχαγη, καμια μπετις, καμια λεγκια βαρσοβιας κτλ.), οποτε η ενδοξη πορεια του πουθεναικου θα ολοκληρωθει με αλλον εναν τεραστιο αποκλεισμο που θα μνημονευεται για χρόνια!!!!!
![]()
Για την κληρωσαρα βουνο της μπαναθας δεν ειπες κατι. Μιλαμε εχουν βουνο να ανεβουν. Με μεγαθηρια χειροτερη δεν μπορουσε να γινει.![]()
λοιπον, εχουμε και λεμε :
νικη εδω μεσα με καραμπαγ και τβεντε....6 βαθμοι...
νικη μεσα στην στεαυουα....9 βαθμοι....
ευκολο διπλό μέσα στην λυών...12 βαθμοι....
μεσα στην μαλμε, αν προλαβει τα δεσει η ομαδα, παει παλι για διπλο....15 βαθμοι....
ρειντζερς και μπραγκα, κακές κληρωσεις για εντος εδρας ματς...πιστευω μια ισοπαλια....16 βαθμοι...
πορτο εκτος, παμε πινουμε το καφεδακι μας στο μιραντουρο ντας φονταινχας, τρωμε το ψαρακι μας και γυρναμε....αρα, συνολο 16 βαθμοι....
πιστευω θα ειμαστε στην 8αδα και μετα αντε πιαστε μας.....
![]()
Τραβα στον αγυριστο, ρε αγαθοκλη, που θα μου πεις και τι θα κάνω.Να μην είσαι οπαδός αλλά φίλαθλος του ποδοσφαίρου.
Να χαίρεσαι όταν μια Ελληνική ομάδα κερδίζει στην Ευρώπη για το καλό της χώρας σου
Μεγάλη καύλα....
Καλά σου είπε ο άνθρωπος ρε ούγκανε.Τραβα στον αγυριστο, ρε αγαθοκλη, που θα μου πεις και τι θα κάνω.
Ουστ!
Μάστιγα αυτά τα μουνόπανα γτχ τους.Μονο αληθειες!!!Το σαι του τρελου αγοριου Ιωαννη αποθεωνει τον Ιωαννη!!!
Τον θελετε για συνοπαδο σας. Ανηκει σε συτους που εχουμε για πέταμα. Στις Φλωρατζες. Σσς ταιριαζει απολυτα.Καλά σου είπε ο άνθρωπος ρε ούγκανε.
![]()
την πραγματικοτητα απαθανατισεΤύπος απο σεκιούριτι είναι....
Εύκολο να βρεθεί....
![]()
Ωραία διαφήμιση τυπε ελπίζω να παίξουν κ την άλλη με τα ημισκούμπρια