Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.598
- Πόντοι
- 6.536
Ακόμα να το χωνέψεις βλέπω....Στο εσιαξα.
Περαστικά....
Αν είναι να πουλάει σανό όπως λές και να πάρουμε 8ο-9ο-10ο το παίρνω....
Ακόμα να το χωνέψεις βλέπω....Στο εσιαξα.
Καταναλωσε το τοτε με την ντροπη του μπασκετ.Ακόμα να το χωνέψεις βλέπω....
Περαστικά....
Αν είναι να πουλάει σανό όπως λές και να πάρουμε 8ο-9ο-10ο το παίρνω....
Ποιά ντροπή ρε μαλάκα πονεμένε?Καταναλωσε το τοτε με την ντροπη του μπασκετ.
Το εχω χωνεψει, μην ανησυχεις. Το γιατι σας τη πεφτω εχω απαντησει στο γαυρονημα.... Οπως εχει μεγαλωσει ο καθε ενας... Συνεχιστε να πανηγυριζετε λες και μας νοιαζει.
Α, ξεχασα. Στην μπαλα τα τελευταια χρονια σας εχουμε κερδισει ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορα. Μην μου το ξανα πεις κι αυτο, στο λεω μονος μου.
Ναι, μεθυσμενος. Οταν δεν μπορούμε να απαντησουμε βγαζουμε τον αλλον μεθυσμενο. Ειναι ο ευκολος τροπος να αποφυγεις μια απαντηση.Ποιά ντροπή ρε μαλάκα πονεμένε?
Τι είναι αυτά που λες?
Μεθυσμένος είσαι?
Έχει καταλάβει κάποιος τι εννοεί ο κωλομπαράς?
Εγώ δεν...
Δεν σε κόβω να άρχισες το κράκ...Ναι, μεθυσμενος. Οταν δεν μπορούμε να απαντησουμε βγαζουμε τον αλλον μεθυσμενο. Ειναι ο ευκολος τροπος να αποφυγεις μια απαντηση.
Μεθυσμενος ειμαι, μην ψαχνεσαι αλλο.
Μου εκλασες δυο αρχιδια αλλα τελος παντων.Δεν σε κόβω να άρχισες το κράκ...
Για αυτό λέω μεθυσμένος....
Την απάντηση την πήρες και ήταν αδυσώπητη.....
Εδω τελειωνουν ολα... Συνεχισε μονος σου.Μάλλον δεν έχουμε πάρει χαμπάρι οτι αυτή την στιγμή έχουμε την καλύτερη 4αδα στο 1-2 όλων των εποχών στην ευρωλίγκα.
Ουτε τοτε με Διαμαντίδη,Σπανούλη ,Σάρας δεν είχαμε τόσο καλή....
Η αλήθεια τσούζει.Μου εκλασες δυο αρχιδια αλλα τελος παντων.
Εδω τελειωνουν ολα... Συνεχισε μονος σου.
Παντα τσουζει αλλιως δεν θα πήγαινες την κουβεντα εκει που σε συμφερε και θα απαντουσες στο θεμα που σου θιγουν.Η αλήθεια τσούζει.
Περαστικά σου
Έχετε το χοντρό "έμπορα"θα σας γαμησουν τα παντα τα αδερφια φετος....
και ειδικα τον ψυχομογγολο προεδρο σας
Ποιο θέμα με θίγει δηλαδή?Παντα τσουζει αλλιως δεν θα πήγαινες την κουβεντα εκει που σε συμφερε και θα απαντουσες στο θεμα που σου θιγουν.
Δικά σου τα περαστικα.
φιλο-Πυργιωτης,μουνοπανοΠοιο θέμα με θίγει δηλαδή?
Σου θιγουν ειπα. Οχι σε θιγει. Το θεμα που σου κανουν κουβεντα δηλαδη.Ποιο θέμα με θίγει δηλαδή?
για πεςΣου θιγουν ειπα. Οχι σε θιγει. Το θεμα που σου κανουν κουβεντα δηλαδη.
Δεν ισχύει αυτό που λές.Σου θιγουν ειπα. Οχι σε θιγει. Το θεμα που σου κανουν κουβεντα δηλαδη.
Σιλάνς εσύ μουλά.για πες
Ναι δεν ισχυει. Σου ανοιγω κουβεντα για Βεζενκοφ και την κλαψα του τρακη που μια κουβέντα ειπανε τα αδερφια δεκα εχει απαντησει μεχρι τωρα και εσυ μου χτυπας ακομα το ευρωλαικο και το πρωταθλημα. Αλλα ξεχασα, εσυ δεν εννοουσες αυτο, εννοούσες αυγο.Δεν ισχύει αυτό που λές.
Ρε είσαι γκασμάς?Ναι δεν ισχυει. Σου ανοιγω κουβεντα για Βεζενκοφ και την κλαψα του τρακη που μια κουβέντα ειπανε τα αδερφια δεκα εχει απαντησει μεχρι τωρα και εσυ μου χτυπας ακομα το ευρωλαικο και το πρωταθλημα. Αλλα ξεχασα, εσυ δεν εννοουσες αυτο, εννοούσες αυγο.
Μαλακα, το πρωι εσπασα τον παραμεσο. Πηγα να σκοτωσω μια μυγα με αναποδη σφαλιαρα, ήθελα να κανω και εντυοωση. Καπου εκει ειναι ενα ξυλακι με ενα καρφι ανάποδα και χτυπαω το καρφι και μου καρφωνεται στο κοκκαλο του παραμεσου. Εχει γινει το δαχτυλο νταουλι και ΠΟΝΑΩ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!! Και δεν αντε να βρω φαρμακειο τωρα να παρω επιδεσμο και ψυκτικο τωρα.
Το απολυμανα. Αλλα ποναω.Ρε είσαι γκασμάς?
Με έχεις δεί ποτέ να λέω εγώ κάτι για Βεζενκοφ?
Στα @@ μου και καλύτερα που δεν τον πήραμε,να πάρουμε κανά 5άρι που το έχουμε ανάγκη.
Ο τράκης καλά κάνει που τους ξεφτιλίζει καθημερινά.
Το αξίζουν τα μουνοπανάκια.
Όλο ειρωνείες ότι πήρε παράνομα το ΟΑΚΑ κτλ.
Με έσοδα-έξοδα 2 χρόνια,είπε να το πάρει στα σοβαρά και είδες τα αποτελέσματα.
Το απολύμανες ρε μλκ?
Πως το κατάφερες αυτό,θέλουμε βίντεο....