Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.812
- Πόντοι
- 28.246
Θα το μαθει μόλις σηκωθεί απο το τραπεζι.τρωει τωρα δεν τον ενοχλω
Θα το μαθει μόλις σηκωθεί απο το τραπεζι.τρωει τωρα δεν τον ενοχλω
θα εχει παει μεσανυχταΘα το μαθει μόλις σηκωθεί απο το τραπεζι.
Τα πράγματα ήταν απλά κοσκαμακο. Ο Βεζενκοφ ήθελε αφού τον ήθελε κιόλας ο Ολυμπιακός να γυρίσει πίσω. Τα βρήκε με τον Ολυμπιακό; Τα βρήκε. Όλα τα άλλα ήταν διαδικαστικά. Παραίτηση από το συμβόλαιο και άντε γεια. Να κρατήσεις έναν παίχτη που δεν θέλει να μείνει δεν μπορείς.
Σε εσας ξέρω.... δεν περισσεύουν θέσεις για τον Σάσα. Οι κωλοτουμπες ξεκινάνε από το πρόεδρο σας σε εσας
Παράφραση η ατάκα του πρεζακια.
Τον Βεζενκοφ στα κόκκινα μόνο θα τον βλέπετε.
Για τον Σάσα η ερώτηση; Είμαι σε πλήρη στύση, είναι η απάντηση.
Ξεπλύσου με Listerine,μυρίζει ακόμα σπέρμα το στόμα σου....Για τον Σάσα η ερώτηση; Είμαι σε πλήρη στύση, είναι η απάντηση.
Της ψωλης μας τον χαβα.Ξεπλύσου με Listerine,μυρίζει ακόμα σπέρμα το στόμα σου....
Οκ με το Listerine?Της ψωλης μας τον χαβα.
Εμείς τουλάχιστον έχουμε δύο Τσουκαλάδες. Έναν τον αυθεντικό και έναν τον κλώνο του εδώ μέσα.
Εσείς είστε όλοι πράσινοι Τσουκαλαδες/raopauδες
ρε ΜΠΟΥΣΤΗ θα περασουμε τον Αγιαξ;Οκ με το Listerine?
Μλκ κάνε 5-6 πλύσεις.Δεν είναι κατάσταση αυτή για έναν "κύριο"....
Δεν ασχολείται με τη μπάλα αυτόςρε ΜΠΟΥΣΤΗ θα περασουμε τον Αγιαξ;
Πως το εννοείς να τον "περάσουμε"?ρε ΜΠΟΥΣΤΗ θα περασουμε τον Αγιαξ;
ειμαιΔεν ασχολείται με τη μπάλα αυτός
Αν περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα όμως θα ανάψει καπνογόνο και θα μας μιλάει για πρεσβευση του Παναθηναϊκού.
Α,καλά....Δεν ασχολείται με τη μπάλα αυτός
Αν περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα όμως θα ανάψει καπνογόνο και θα μας μιλάει για πρεσβευση του Παναθηναϊκού.
Κάι τα Τσουκαλεικα είναι ντροπή για έναν κύριο (χωρίς εισαγωγικά, μουνι) αλλά δεν το κάναμε θέμα.Οκ με το Listerine?
Μλκ κάνε 5-6 πλύσεις.Δεν είναι κατάσταση αυτή για έναν "κύριο"....
να προκριθουμε,να τον γαμησουμε ,να τον ξεκωλιασουμεΠως το εννοείς να τον "περάσουμε"?
Πες το με δικά σου λόγια....
να προκριθουμε,να τον γαμησουμε ,να τον ξεκωλιασουμε
ρε ΜΠΟΥΣΤΗ θα περασουμε τον Αγιαξ;
Εγώ τον Άγιαξ δεν τον είδα στο φιλικό το δικό μας για να ξέρω τι ομάδα έχει.. Πλέον, από όσα έχω δει τα τελευταία χρονια έχει μόνο το όνομα του. Εντάξει το πρεστίζ θα είναι μεγάλο και για αυτόν αλλά τον έχεις.να προκριθουμε,να τον γαμησουμε ,να τον ξεκωλιασουμε
ρε εσυ ασε τα παιδια να χαρουνε λιγο..σε 2 μηνες και κατι ξεκινανε τα κωλοδαχτυλα παλιΑγγελόπουλοι για Γιαννακόπουλο: «Έχουμε πάει στην παρανομία, ποιος μπορεί να βρίζει τον Πρωθυπουργό;»
Σε ερώτηση για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο απάντησαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του Σάσα Βεζένκοφ.www.sport-fm.gr
Γιατί έχει αρχίδια και λεει την γνώμη του,όχι πούστρα σαν εσάς.
Σε πείραξε μπινέ που βρίζει τον Μτσκ.
Off the record έλεγες ότι θαυμάζεις την μαγκιά του και ότι κατά το ήμισυ είστε πατριωτάκια και ολα καλά....
Στα γαυράκια λες άλλα για να το παίξεις καλός γαύρος...
Πούστρα...
Σε 10 μήνες θες να πεις....ρε εσυ ασε τα παιδια να χαρουνε λιγο..σε 2 μηνες και κατι ξεκινανε τα κωλοδαχτυλα παλι