dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 34.363
- Πόντοι
- 22.936
θα παρεις διαρκειας;
Αμα πάρει άλλος την ομάδα ναι.
Οπότε όχι....
θα παρεις διαρκειας;
Αμα πάρει άλλος την ομάδα ναι.
Οπότε όχι....
αντε αδελφια ολοι μαζι να ψησουμε να τους αγορασει ολους ο δημητρακηςΦήμες λένε πως φέτος οι πρόεδροι σας στο μπάσκετ αντί για διαρκείας θα μοιράσουν λογαριασμούς της Δεη
ποδοσφαιρο φετος λες να την γλυτωσεις την Β εθνικη ;Άστον Βίλα: Με «Paranoid» και παρόντες τους Black Sabbath, σε ένα τρομερό promo, η παρουσίαση της νέας της φανέλας
Οι «villains» ετοιμάζονται για τη χρονιά του Τσάμπιονς Λιγκ με στυλ και ροκιές - Το σενάριο για συναυλία των Sabbaths στο Μπέρμιγχαμwww.protothema.gr
θα μιλησω στο γηπεδοποδοσφαιρο φετος λες να την γλυτωσεις την Β εθνικη ;
προφανώς ΤΩΡΑ ,ναι , λύθηκαν... γιατί ΑΝ είχαν λυθεί τότε που έγραψα αυτό που έγραψα πριν 2 βδομάδες ξέρω γω, πότε το έγραψα, θα απαντούσες τότε κ όχι τώρα.Τελικα τι θεματα οικονομικης φυσεως υπήρχαν; Θα τον φερουμε πίσω τον Σασα;
Λύθηκαν τα θεματα αυτα;
Τι λες κι εσυ που τα ξερεις ολα και ακους τους ειδικους που τα ξερουν ολα.
Σοβαρα ρωταω.
Τα πράγματα ήταν απλά κοσκαμακο. Ο Βεζενκοφ ήθελε αφού τον ήθελε κιόλας ο Ολυμπιακός να γυρίσει πίσω. Τα βρήκε με τον Ολυμπιακό; Τα βρήκε. Όλα τα άλλα ήταν διαδικαστικά. Παραίτηση από το συμβόλαιο και άντε γεια. Να κρατήσεις έναν παίχτη που δεν θέλει να μείνει δεν μπορείς.προφανώς ΤΩΡΑ ,ναι , λύθηκαν... γιατί ΑΝ είχαν λυθεί τότε που έγραψα αυτό που έγραψα πριν 2 βδομάδες ξέρω γω, πότε το έγραψα, θα απαντούσες τότε κ όχι τώρα.
ναι ρε φιλε, ΤΩΡΑ οχι τοτε που ρωτησα. ΤΩΡΑ παραιτηθηκε απο το συμβολαιο . καλα..... αν αρχισουμε με ποσους παιχτες ηταν να πανε στο γαυρο, τους βαζανε τα κασκολ , και τρωγαν χυλοπιτα.... τουλαχιστον αυτος ειχε τ αρχιδια να παραδεχτει οτι ειναι παιχτουρα ο Βουλγαρος και ας μην ηρθε στην ομαδα του, οχι σαν κατι αλλεςΤα πράγματα ήταν απλά κοσκαμακο. Ο Βεζενκοφ ήθελε αφού τον ήθελε κιόλας ο Ολυμπιακός να γυρίσει πίσω. Τα βρήκε με τον Ολυμπιακό; Τα βρήκε. Όλα τα άλλα ήταν διαδικαστικά. Παραίτηση από το συμβόλαιο και άντε γεια. Να κρατήσεις έναν παίχτη που δεν θέλει να μείνει δεν μπορείς.
Σε εσας ξέρω.... δεν περισσεύουν θέσεις για τον Σάσα. Οι κωλοτουμπες ξεκινάνε από το πρόεδρο σας σε εσας
Παράφραση η ατάκα του πρεζακια.
Τον Βεζενκοφ στα κόκκινα μόνο θα τον βλέπετε.
Δηλαδη εσυ δεν ηξερες αοο τοτε οτι αυτο θα γινει απο την στιγμη που παιχτης και ομαδα τα βρηκαν.ναι ρε φιλε, ΤΩΡΑ οχι τοτε που ρωτησα. ΤΩΡΑ παραιτηθηκε απο το συμβολαιο . καλα..... αν αρχισουμε με ποσους παιχτες ηταν να πανε στο γαυρο, τους βαζανε τα κασκολ , και τρωγαν χυλοπιτα.... τουλαχιστον αυτος ειχε τ αρχιδια να παραδεχτει οτι ειναι παιχτουρα ο Βουλγαρος και ας μην ηρθε στην ομαδα του, οχι σαν κατι αλλες
στειλε μνμ στον Αντι να γινω τιμημενος εχει αργησει να με χρισειΔηλαδη εσυ δεν ηξερες αοο τοτε οτι αυτο θα γινει απο την στιγμη που παιχτης και ομαδα τα βρηκαν. Δηλ
Το εγραψες στηριζομενος στα ρεπορτάζ απο Αμερικη.
Που να μετρησουμε ποσους ηταν να πανε στον Παναθηναικο απο περυσι μεχρι φετος να δεις.
Παραδχτηκε οτι ειναι καλος παιχτης σλλα την κωλοτουμπα την εκσνε. Δεν χωραει μας ειπε. Πριν που του εκανε προτασιες χωραγε.
Στο οχι σαν καποιους αλλπυς ποιον εννοεις;. Γιατι εγω δεν αμφισβητησα αξια παιχτη του Παναθηναϊκού μεχρι τωρα
Αν δεν δωσω εγω το ΟΚ τιμημενος ΔΕΝ γινεσαι.στειλε μνμ στον Αντι να γινω τιμημενος εχει αργησει να με χρισει
η προσφορα μου στο σαι ειναι ανεκτιμητη θαρρω
για πεςΑν δεν δωσω εγω το ΟΚ τιμημενος ΔΕΝ γινεσαι.
Μπορω να σε κανω. Αλλα εχω εναν όρο. Μονο εναν!
Θα εμφανιστεις μπροστα στον @ΑΝΤΖΕΛΟ (για να εχουμε έγκυρες αποδειξεις) με ερυθρολευκη εμφανιση, τατου (οχι χενα, τατου) στο μερος της καρδιας με τον δαφνοστεναωμενο και θα ορκιστεις γαυρος μπροστα του.για πες
ουτε με σουτι πρεζας δεν μπορω να το κανω αυτοΘα εμφανιστεις μπροστα στον @ΑΝΤΖΕΛΟ (για να εχουμε έγκυρες αποδειξεις) με ερυθρολευκη εμφανιση, τατου (οχι χενα, τατου) στο μερος της καρδιας με τον δαφνοστεναωμενο και θα ορκιστεις γαυρος μπροστα του.
Δεν πιέζουμε κανεναν να αλλαξοπιστησει. Αλλα τιμημενος δεν γινεσαι.ουτε με σουτι πρεζας δεν μπορω να το κανω αυτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
υγ τα τατου ειναι διαβολικα
ειμαι τιμημενος στις ΚΑΡΔΙΕΣ των μελων του σαιΔεν πιέζουμε κανεναν να αλλαξοπιστησει. Αλλα τιμημενος δεν γινεσαι.
Του Αντζελο του το ειπες αυτο;ειμαι τιμημενος στις ΚΑΡΔΙΕΣ των μελων του σαι
τρωει τωρα δεν τον ενοχλωΤου Αντζελο του το ειπες αυτο;