Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.978
- Πόντοι
- 28.246
Τι ερωτηση ειναι αυτη;φιλε-μπαρε εσυ μας αγαπας;
Μπαρε, καπου το παει συτος. Το νου σου....
Τι ερωτηση ειναι αυτη;φιλε-μπαρε εσυ μας αγαπας;
πολυ ωραια εικονα μπραβο!!!!!!μια δροσερή νύχτα σε όλους με ένα απεριτίφ
πολυ ωραια εικονα μπραβο!!!!!!
τον ΕΠΤΑΣΤΕΡΟ βλεπωπολυ ωραια εικονα μπραβο!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για αυτην τι εχεις να πεις???
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι ειπε ο ανθρωπος.καποια μερα θα τα πουμε αλλα φοβαμαι θα μας παρει το σκοταδι.ρε ΠΑΡΑΓΚΙΑΡΗ οταν παραδεχτειτε αυτο τοτε θα μιλησω σοβαρα μαζι σου
μονο???τον ΕΠΤΑΣΤΕΡΟ βλεπω
καταλαβα...ελα πηγαινε για υπνο κουραστηκες αντικειμενικε του ΚΩΛΟΥπςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι ειπε ο ανθρωπος.καποια μερα θα τα πουμε αλλα φοβαμαι θα μας παρει το σκοταδι.
Οταν φυγει η οπαδικη μαλακια που μας βαραει ολους στον εγκεφαλο θα καταλαβουμε οτι εχουμε πιο πολλα να μας ενωνουν,αλλα δυστυχως οσο θα δηλητιριαζουμε το μυαλο μας με ποσταρισματα τρακη και καραπαπα δεν θα παμε μπροστα.Τι ερωτηση ειναι αυτη;
Μπαρε, καπου το παει συτος. Το νου σου....
Καλά σαμπάνια πίνουν μιλκο πρέπει το απόλυτο ποτόμια δροσερή νύχτα σε όλους με ένα απεριτίφ
βρε φυστικοβουτυρακια εχω να σου δειξω απειρες φασεις που εχεις ευνοηθει ολα τα χρονια του κοκκαλη,εχεις να μου δειξεις κατι αντιστοιχο τα χρονια βρωμιας βαζελακοπουλου?καταλαβα...ελα πηγαινε για υπνο κουραστηκες αντικειμενικε του ΚΩΛΟΥ
ρε ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΤΑΓΑΡΙ ξυπνα ωρα να κοιμηθειςβρε φυστικοβουτυρακια εχω να σου δειξω αειρες φασεις που εχεις ευνοηθει ολα τα χρονια του κοκκαλη,εχεις να μου δειξεις κατι αντιστοιχο τα χρονια βρωμιας βαζελακοπουλου?
μη βριζεις φιλε τρυπα.ρε ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΤΑΓΑΡΙ ξυπνα ωρα να κοιμηθεις
Τους μαλακες δεν σντεχω με τον στοκο στο κεφαλι μεσα.Οταν φυγει η οπαδικη μαλακια που μας βαραει ολους στον εγκεφαλο θα καταλαβουμε οτι εχουμε πιο πολλα να μας ενωνουν,αλλα δυστυχως οσο θα δηλητιριαζουμε το μυαλο μας με ποσταρισματα τρακη και καραπαπα δεν θα παμε μπροστα.
αφου εισαι μαλακοκαυληςμη βριζεις φιλε τρυπα.
θα σου κανω σεμιναρια με κςφτςδακια σαν τον μακαριτη τον αλεφαντο.αφου εισαι μαλακοκαυλης
ρε μαλακα καποιος να βρει το βιντεακιθα σου κανω σεμιναρια με κςφτςδακια σαν τον μακαριτη τον αλεφαντο.
Κάθε στιγμή, είναι στιγμή μιλκο φιλαράκο μουΚαλά σαμπάνια πίνουν μιλκο πρέπει το απόλυτο ποτό
ρε μαλακα καποιος να βρει το βιντεακι
οι αλητες καρπετοπανουτσοι του τρωγανε τους παιχτες(κεφτεδες).ρε μαλακα καποιος να βρει το βιντεακι
Κάθε στιγμή, είναι στιγμή μιλκο φιλαράκο μου
φερε χαβιαρι μαυρο και κοκκινο Μπελουνγκα,τομαχοκ,μοσχαρακι γαλακτος,εμβασμα ΙΚΑΝΟΥ ποσου,ζαρζαβατικα(ντοματες,αγγουρακια,ΛΕΥΚΑ κρεμμυδια)Κάθε στιγμή, είναι στιγμή μιλκο φιλαράκο μου