εισαι και πολυ ασχετος δικε μου!!!!!!!!!!!! χχαχαχαχαχαχαχαχακομα θυμουνται τα επικα γαμησια που τους εκανε ο στογιαν ο μποντιρογκα ο νικ με τον γιαννακη ο αλβερτης και βεβαια ο ντομινικ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
συνέχισε με ανοιχτό στόμα να αδειάσω μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεκαλα ρε...ενα ονομα τρεμεις να πεις?????........μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εεεπ και εσυ κοτα???????.....συνέχισε με ανοιχτό στόμα να αδειάσω μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Βοηθησε με ω τρισμεγιστε ερευνητηδιαβαζες στο google τοση ωρα???...κανε μια ερευνα για το 1984 και το 1993 και ελα πιο διαβασμενος....και μετα σου εχω πολλα ακομα.......α....για απαντα εσυ σε αυτο που ρωτησα....
Το 84 ηταν το μπαραζ στην Κερκυρα και ημουν εκει,αλλα για πες μου τι ....σκοτεινο δε γνωριζουμε'
Απανταω στην ερωτηση
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ,ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΓΑΜΟΥΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ , ο dpg
αλλη απορια αγορι μου?
ο Ρατζα, που ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΦκαι αν απαντησετε στην πρωτη ερωτηση εχω και δευτερη.....ποιος παιχτης εδειρε γιο προεδρου ελληνικης ομαδας μπασκετ ??......
Μεχρι που αλλξοπιστησε και τον ρουφηξε
Αλλη απορια μικρε?
σου έχει μπεί το καυλί του DPG από πίσω και σου γαργαλάει αμυγδαλές φουκαράεεεπ και εσυ κοτα???????.....
ποιον εδειρε???ο Ρατζα, που ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΦ
Μεχρι που αλλξοπιστησε και τον ρουφηξε
Αλλη απορια μικρε?
αυτον ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ ,ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ , Ο ΘΕΙΟΣ ΚΛΠποιον εδειρε???
Τον dpg
Αεντε τωρα να παρεις τηλ την @Adrianna μπας και γαμησεις,διοτι εδω μονο που και ξυ θα τρως οπως το συναφι σου
και ο Αμιτσι τυπεΣε έχει χυσει μέχρι και ο σκροπολιθρας ρε παραγυιε...
ΚΑΙ Ο ΑΜΙΤΣΙ
και ΄΄ξυ΄΄ τι θες να πεις???αυτον ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ ,ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ , Ο ΘΕΙΟΣ ΚΛΠ
Τον dpg
Αεντε τωρα να παρεις τηλ την @Adrianna μπας και γαμησεις,διοτι εδω μονο που και ξυ θα τρως οπως το συναφι σου
εχει πιο πολυ ενδιαφερον η Αντριαννα.....παραδεξου τουλαχιστον αυτο.....αυτον ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ ,ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ , Ο ΘΕΙΟΣ ΚΛΠ
Τον dpg
και ΄΄ξυ΄΄ τι θες να πεις???
Ολο αποριουλες
ε,οτι εχει εχει!εχει πιο πολυ ενδιαφερον η Αντριαννα.....παραδεξου τουλαχιστον αυτο.....
Λοιπον μικρε παω να δω μπαλα
Αυριο να ρθεις διαβασμενος ή με τον κηδεμονα σου
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.661
- Πόντοι
- 5.006
Μη βριζεις μορη λουλουε,οτι εχει εχει!
Ετσι ιεναι τα μικρα παιδια
Ολο αποριουλες
οταν μαθεις 5 πραγματακια τα λεμε ξανα.....τουλαχιστον εσυ απαντησες .......ε,οτι εχει εχει!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.661
- Πόντοι
- 5.006
Βρε πήγαινε γαμησου κλωνε εσύΈλα τον τρώνε οι τουλίπες τον ρίχνει η σταζι.....ξέρετε εσείς οι απόγονοι
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.676
- Πόντοι
- 28.246
Αδερφε δεν προλαβα να σου απαντησω. Ημουνα σιγουρος θα σου βαλει παλι τον Σλουκα ο ηλιθιος!Βρε πήγαινε γαμησου κλωνε εσύ
μη βρίζεις μωρή ...Βρε πήγαινε γαμησου κλωνε εσύ
Στο νήμα του είναι ο βάζελος , κύριος !!!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.676
- Πόντοι
- 28.246
Το γραφει στον τηλεφωνικο καταλογο.μη βρίζεις μωρή ...
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.661
- Πόντοι
- 5.006
Βρε τραβά και εσύ παρέα,τι τσιμπησες μορη Χάιδω?μη βρίζεις μωρή ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και τελαπογκο και τελαπογκο.....ΤΡΙΟ-ΔΥΟ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K