ε ποσο εισαι ρε δικε μου????...ετσι για να σας κανω ρομπα γελασουμε λιγο.....παντως οχι 12 που εισαι εσυ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.460
- Πόντοι
- 12.056
τι καταπινουν ?? μονο το σαλιο τους εχει μεινει απο τις πολλες φαπες που φαγανε φετοςτύπε εδώ στο νήμα παίζουν σκληροί βρώμικοι γαμιάδες σαν τον Σλούκα ας πούμε ..
πήγαινε στο νήμα της σοδομισμένης γαβριέλας που τα καταπίνουν
είδαν καινούριο κωλαράκι κ χύμηξαν όλοι οι κωλόμποιρε εσεις δεν ντρεπεστε .....βρηκαμε καινουργιο θυμα και αμεσως να το καννιβαλησαιτε
φαινεται κι απ την ορθογραφια φιλεπροφανος.....γατα εισαι!!!!!!!!!
Αστο,καλη συνεχεια,αλλα με ανηλικα δεν........
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ασε τι καταπινουντι καταπινουν ?? μονο το σαλιο τους εχει μεινει απο τις πολλες φαπες που φαγανε φετος
ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.460
- Πόντοι
- 12.056
δεν ειναι τιποτα εχουν μεινει δωματια στο σινουριε ποσο εισαι ρε δικε μου????...ετσι για να σας κανω ρομπα γελασουμε λιγο.....
είδαν καινούριο κωλαράκι να ψάχνεταιρε εσεις δεν ντρεπεστε .....βρηκαμε καινουργιο θυμα και αμεσως να το καννιβαλησαιτε
κ χύμηξαν όλοι οι κωλόμποι με τις πούτσες έτοιμες
ωραια μπασκετικη τοποθετηση....ειναι γνωστο γιατι αποφευγουν τον διαλογο.........φαινεται κι απ την ορθογραφια φιλε
Αστο,καλη συνεχεια,αλλα με ανηλικα δεν........
ασε τι καταπινουν
ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.460
- Πόντοι
- 12.056
ρε φιλε πως μας ξεφτυλισε ετσιείδαν καινούριο κωλαράκι να ψάχνεται
κ χύμηξαν όλοι οι κωλόμποι με τις πούτσες έτοιμες
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.460
- Πόντοι
- 12.056
εγω πιστευω οτι μεχρι το 7 ξερει να μετραει σιγουρα..... εκει δεν σταματησε η λιβερπουλ ??Έχω ξεκινήσει το σοδομισμο και άλλων χαχαχα
μια χαρα παιδακια ....ημουν σιγουρος οτι δεν ειναι κανενας ετοιμος για να γινει ρομπα.....αντε γραφτε καμια εξυπναδουλα ακομα να γελασετε...οταν ειστε ετοιμοι απαντηστε σοβαρα μεχρι τοτε...κοκοκοκοκοκοκο
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.460
- Πόντοι
- 12.056
συγνωμη μπερδεψα τους γαμιαδεςΗ Γιουβέντους ρε
έφυγε ψωλοχυμένος με τσούξιμο στο πισινούλη σαν κροσάκι στο τσοντοσινεμά που το σίνιαρε ο @kostakis27ρε φιλε πως μας ξεφτυλισε ετσι
δε μου λες ησουν και εσυ σε αυτους που πεταγαν κροτιδες για να μην πεσει 50αρα???Μάθε γράφε πρώτα....και σε 50 χρόνια τα ξαναλέμε....α και σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από τις κουρτίνες του εξοχικού μου....λαθροβολιστες...
Η Γιουβέντους ρε
εσυ ησουν???έφυγε ψωλοχυμένος με τσούξιμο στο πισινούλη σαν κροσάκι στο τσοντοσινεμά που το σίνιαρε ο @kostakis27
μη ντρέπεσαι ρε πούστηεσυ ησουν???
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.460
- Πόντοι
- 12.056
να ρθεις με τον κηδεμονα σου του χρονουδε μου λες ησουν και εσυ σε αυτους που πεταγαν κροτιδες για να μην πεσει 50αρα???
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.460
- Πόντοι
- 12.056
αστο ρε το παιδι παλιανθρωπε...... σου υποσχεται οτι την αλλη φορα θα ερθει πλημενοςΌχι...είμαι αυτός που σε τρελάνει στις φάπες εδώ και πολλά χρόνια.....και φωνάζεις....πυροβολείτε πυ πυ πυρκαυλος
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 78.460
- Πόντοι
- 12.056
με καποτα η με fanta ??εχω ενα κουιζ.....ποιος ειπε...''γαμω τον παναθηναικο σας και την 13 σας ολη''.......
τους βιάζεις κ φτιάχνουν κλώνους οι καψεροίΝα έρθει με τον άλλο λογαριασμό....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K