παντρευεσε χοντρουλη???????Eγώ είμαι χαμένος σε άλλη διάσταση!
Ετοιμάζομαι και για τον γάμο και άρχισα να πέφτω σε κατάθλιψη!
με το καλο αδερφε και οτι επιθυμεις
παντρευεσε χοντρουλη???????Eγώ είμαι χαμένος σε άλλη διάσταση!
Ετοιμάζομαι και για τον γάμο και άρχισα να πέφτω σε κατάθλιψη!
για την ακριβεια δεν επρεπε να τον λενε οσκαρ αλλα χρυσο βατομουροΟ Ζιλμπέρτο έχει το παρατσούκλι "αόρατος τοίχος",
ο Όσκαρ πρέπει να έχει το παρατσούκλι "ΑΟΡΑΤΟΣ".
Πολύ καλή επιλογή του Ερνέστο.
...σκεφτειτε τι θα γινει στον επαναληπτικο στο Καραισκακη....δεν θα το αφησει να περaσει ετσι ο Κοκκαλης και να χασει τα εκατομμυρια του CL..... και κατι αλλο....θεωρειτε οτι τυχαια φετος επιστρατευσε τον Τακη Τσουκαλα ο οποιος αρχισε παλι εκπομπες στην τηλεοραση ? Μαγκες , φετος βλεπω να γινεται πολεμος σε ολα τα επιπεδα.....ραντεβου στι 26 / 8 στο ΟΑΚΑ με Σπαρτα...
Τι να γίνει ψευτομαγκιές Ριζούπολης δεν τους παίρνει με ουεφα,ούτε έλληνα διαιτητή να ορίσουν.
Καλά,μιλάμε έριξε πολύ κλάμα το παλλικάρι,έτσι?Το τι είπε για Νικοπολίδη,Τοροσίδη,Βαλβέρδε,Λέτο,Μήτρογλου δεν λέγεται!!!Έχει και γλυκό λέει ο Αντύπας στον sport-fm....
Η αρχή του τέλους, σήμερα το κατάλαβαν...
3 τεμαχια απο την ανορθωση ρε;
χου ρε αμπαλοι μου θετε και συγκριση.....
Εγώ πάντως την Ανόρθωση δεν την ήθελα με τίποτα για αντίπαλο. Εχει καλό προπονητή και υψηλό βαθμό ετοιμότητας, που όπως ολοι είδαμε, μέτρησε...Οσο για μας, μια χαρά μας κάθησε η μέτρια Σπάρτα. Χωρίς να παίξουμε τίποτα, με τη δεξιά πλευρά να μπάζει και με Τζιόλη μέσα, πάλι καλά. Κάνει δοκιμές ο Ολλανδός, αλλά πρέπει να τελειώσει σύντομα για να βρούμε ρυθμό. Και φυσικά, επειγόντως κεντρικό αμυντικό μεγάλης κλάσης και εμπειρίας.