Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.532
- Πόντοι
- 6.536
Καλά νομίζεις...και αυτος θα ψησει ρυζογκοφρετες στην τοστιερα
Έχει ετοιμάσει τόμαχοκ με κυρά...
Καλά νομίζεις...και αυτος θα ψησει ρυζογκοφρετες στην τοστιερα
ηθελα να ψησω κοκορετσαρα σημερα αλλα επειδη το γαμησα χθες και προχθες διατροφηΚαλά νομίζεις...
Πάρε καμμια κουτσομούρα από Γούναρη,στα ψήνουν κιόλας.ηθελα να ψησω κοκορετσαρα σημερα αλλα επειδη το γαμησα χθες και προχθες διατροφη
κατι μου λεει οτι ειναι σαν τον Ιαν Στρατη εκει μέσαΚαλά νομίζεις...
με το δωρο Χριστουγέννων θα τη παρει , περιμενε λιγοΠάρε καμμια κουτσομούρα από Γούναρη,στα ψήνουν κιόλας.
εχω παρει καλες ειναι..εχω γαμηθει στα ψαρικα 3 φορες εφαγα αυτην την βδομαδα ρεΠάρε καμμια κουτσομούρα από Γούναρη,στα ψήνουν κιόλας.
αλλου τα κακαρισματα,αλλου γενναν οι κοτεςθα κακαριζεις ρε μαλακα σε λιγο
Αυτό είναι γεύμα....Νεκροτραπεζο σημερα για καποιους απο εμας.
Ααααχ!! αφυριδα και συναγριδα της παρηγοριας…
αν επιθυμει καποιος να χαιρετησει τον ματαιο τουτο κοσμο μη διστασετε για το τραπεζι.
δεν ειμαι φτηνος αλλα κλαιω διπλασια απ’ οσο τρωω….
Θα ειχαμε και γαυρο αλλα θεωρειται…φθηνοςΑυτό είναι γεύμα....
Δεν εχεις ευρωπαικη κουπα στη μπαλα, δεν εχεις τιποτα. Παραδεχτηκες οτι δεν πηρες κουπα τετοια.Ξέρω ότι στους γαύρους δεν αρέσει να παίζουν επί ίσοις όροις γιατί μειονεκτουν αλλά προσπαθηστε έστω για φορά να το δεχθείτε. Και το κάνω λιανά για να το καταλάβεις. Παίξαμε τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης της Ευρώπης το 1971. Παίξατε τελικό της 3ης κατά σειρά αξίας διοργάνωσης το 2024. Δηλαδή μετά από 53 χρόνια. Μέχρι τότε δεν είχατε παίξει ούτε ημιτελικό, που εμείς παιξαμε ξανά το 1985 και το 1996.. Άρα έχουμε περιθώριο και εμείς 53 χρόνια από σήμερα να παίξουμε σε έναν τελικό. Δίκαια πράγματα δηλαδή. Θα περιμένετε και θα την λάβετε την απάντησή σας. Πιο γρήγορα πιστεύω αλλά το χρονικό περιθώριο είναι αυτό. Το 2077 λοιπόν εάν δεν έχουμε πάρει ευρωπαϊκή κούπα θα παραδεχθώ ότι στο ποδόσφαιρο είστε καλύτεροι, βάση τροπαιων πάντα.
Εννοείτε ότι δεν θα ανταποδώσω το βρίσιμο. Μου φτάνει που σας γάμησα μέσα στο ΣΕΦ ενώ ετοιμάζατε φιέστα. Το σκουξιμο σας μου φτάνει.
Θα πονατε για πολύ καιρό ακόμα.ετσι το πηρατε.....
Σε έχω χιλιοταπώσει και παραμιλας. Θα περιμένεις λοιπόν όπως περιμέναμε και εσάς 53 χρόνια.Δεν εχεις ευρωπαικη κουπα στη μπαλα, δεν εχεις τιποτα. Παραδεχτηκες οτι δεν πηρες κουπα τετοια.
Οποιος εχει τετοια κουπα, κοοταει και τον αλλον απο ψηλα. Ειναι πολυ χαμηλα η ομαδα σου.
Και θελεις πριθωριο 50+ χρονια για να δικαιουμαστε να μιλησουμε. Ρε δεν πας να γαμηθεις μεσημεριατικα!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ. ΖΗΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ!
Φιλοι γαυροι, για να του ευχηθειτε πρεπει πρωτα να τον ξερετε…
eisai λγο μαλακας τελικα,δεν θα μπω καν στον κοπο να σου απαντησω.
αει γαμησου μουλε....ρωτα την μαμα σου που ημουνα χτες
Μεχρι πριν καμια εικοσαρια μερες εχεις παρει εσυ πολλα και μπουχτισες ρε.Μλκ ασπρίσαν τα μαλλιά μας να περιμένουμε τον γαύρο να πάει τελικο ,σε κυπελάκι τρίτης κατηγορίας και ο άλλος θέλει απάντηση εδώ και τώρα για το αν έχουμε πάρει κύπελλο στο ποδοσφαιρο
Όχι πουτανάκι θα περιμένεις 53 χρόνια όπως περιμέναμε κι εμείς.
Σε δοξαζω!