Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.771
- Πόντοι
- 6.536
Inside info από Πειραιά....
Βιλτόζα πολύ κοντά σε Μπαρτζωκομάδα....
Δεξιός που έχει ψηφίσει Σημίτη είναι το λιγότερο διαταραγμενη προσωπικοτητα....
Ο μπουχέσας ήταν δεξί χαφ στο προ....Πιο δεκσος ήταν ο κινέζος ή ο μπουχέσας;
Inside info από Πειραιά....
Είναι νωρίς ακόμα.Τζειμς πάει,Βεζενκοφ δεν έρχεται,Εβανς του χρόνου πάλι,ετοιμάζονται για τις βόμβες Βιλντοζα και Ντορσει
Ο κομμουνισμός χρειάζεται θυσίες οπότε αν είναι έτσι δέχομαι .ΜΠΟΥΤΑ,ΚΟΤΣΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΛΙΜΑ,μονη λυσις για το εθνος μας ειναι η αναβιωση των ξερονησιων,σπασιμο πετρων και βραχων,υλοτομια,νερο μπομποτα και αλατι,εκτος νομου κκε,αριστερα,δημευση περιουσιων,διαφορα ιβεντ που θα σας παρουσιαζουμε σαν αξιοθεατα με τσουχτερο εισιτηριο και αλλα πολλα που θα τα γραψω αλλη φορα
άλλο τούβλο από δώ ...σαν τον άλλον τον αγάμητο κλωνοπασόκο που έγινε αντι-λαθρολάγνος επειδή φαντάζεται πως οι πάκηδες του κλέβουνε τις γκόμενεςΠιο δεκσος ήταν ο κινέζος ή ο μπουχέσας;
εχω πληροφορια μονο ο μωραιτης μενει ,,οι αλλοι πουλοΕίναι νωρίς ακόμα.
Σίγουρα θα πάρουν 2 τοπ παίκτες.
Θα φύγουν αρκετοί...
Θα μιλήσουν οι μαουνιερηδες για Βασιλακόπουλο.
Που απ' τα 14 πρωταθλήματα τους, τα 8 τα έχουν πάρει με την μούμια πρόεδρο της ΕΟΚ.
Που τους άφηνε να κάνουν ότι θέλουν με μάνατζερ Γιάννη Γιαννάκη και προπονητή τον Ιωαννίδη. Νομίζουν ότι είμαστε όλοι κάτω από 30 και δεν θυμόμαστε. Νομίζουν λάθος.
Ουτε και εμεις ειμαστε κατω απο 30 για να μην θυμομαστε ή να μην ξερουμε το εστι Παναθηναικος οταν στριμωχνεται και πως ψάχνει να δικαιολογήσει αδικαιολόγητα, σενιορ realgmer και ουτε ξεκινησε το ποδοσφαιρο απο το 1996 και μετα, φιλε, μαξι! Υπηρχε και πριν το 1996 μπαλα....Έτσι....
Αντε γιατί μερικοί νομίζουν ότι το μπάσκετ ξεκίνησε το 2000....
Ουτε και εμεις ειμαστε κατω απο 30 για να μην θυμομαστε ή να μην ξερουμε το εστι Παναθηναικος οταν στριμωχνεται και πως ψάχνει να δικαιολογήσει αδικαιολόγητα, σενιορ realgmer και ουτε ξεκινησε το ποδοσφαιρο απο το 1996 και μετα, φιλε, μαξι! Υπηρχε και πριν το 1996 μπαλα....
ΘΑ ΜΕ ΔΟΞΑΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕ
φοβερη φωνη,απο τις λιγες λαικες φωνες
εξαιρετικο λαρυγγιφοβερη φωνη,απο τις λιγες λαικες φωνες
ΘΑ ΜΕ ΔΟΞΑΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕ
φοβερη φωνη,απο τις λιγες λαικες φωνες
Απο μουνι φωναρα!εξαιρετικο λαρυγγι
αποψε θα χυσω σαν ελεφαντας...εχω μαζεψει πιλυ πραγμα για παρτη του
εγώ σαν άλογοαποψε θα χυσω σαν ελεφαντας...εχω μαζεψει πιλυ πραγμα για παρτη του
και εγω....εχω σταμαυησει το σεξ μετα απο 3 μερες απο την κατακτηση του ευρωπαικου...αποψε θα χυσω σαν ελεφαντας...εχω μαζεψει πιλυ πραγμα για παρτη του
τρουμπ σε λίγο πάω οακακαι εγω....εχω σταμαυησει το σεξ μετα απο 3 μερες απο την κατακτηση του ευρωπαικου...
μην πας ΜΗΝ ΠΑΣ!!!!!τρουμπ σε λίγο πάω οακα
για το γούρι βάλε φωτό τύπο με κοτρώνα δεμένη στο λαιμό έτοιμο να φουντάρει για να σιγουρέψουμε τη νίκη