sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.532
- Πόντοι
- 22.266
άραγε η βυζαρού Λιάνη θα έπαιζε καμιά ισπανική μαλακίτσα στον Αντρίκο μας ?
άραγε η βυζαρού Λιάνη θα έπαιζε καμιά ισπανική μαλακίτσα στον Αντρίκο μας ?
λεω και εγω ρε μαλακα κοιμηθηκες τοσο νωριςΤότε μην ζητάς ρέστα πούτανε....
πάντως από φωτό δεν έλεγε ...δε ξέρω μπορεί να του έκανε του Αντρέα καλά τσιμπούκι@ αλλά πολύ βλαχαδερά μούτρα είχε η Λιάνη ,ασέξουαλ
Εντάξει ..άλλες εποχές περμανάντ φάση ..πάντως από φωτό δεν έλεγε ...δε ξέρω μπορεί να του έκανε του Αντρέα καλά τσιμπούκι@ αλλά πολύ βλαχαδερά μούτρα είχε η Λιάνη ,ασέξουαλ
στη τελευταία πρόταση θα διαφωνήσω ...Εντάξει ..άλλες εποχές περμανάντ φάση ..
Μετρούσε για την εποχή της ίσως ....
Κ αλλάζουν οι εποχές
Να ζήσουν τα κόκκαλακια του ανδρεα που χάρη σε αυτόν λαδωσε το εξωτερικό του ο Έλληνας κ γαμησαμε κ μουνια διμετρα με γαλανά μάτια
και ήρθε μετά ο Σημίτης και μάζεψε όσα δεν είχαν φαγωθεί στα μπουζούκια...Eννοειται αλλά όσοι ζήσαν τότε πέρασαν καλά ( υποθηκεύοντας φυσικά το μέλλον τωνιλροτερων γενεών )
Ροδολφε εσύ είσαι ο στυλιστας??Ρε Παναθηναικοι που ησασταν τοσες μερες κρυμενοι???????
Γράφτο άλλη μια φορά....Eννοειται αλλά όσοι ζήσαν τότε πέρασαν καλά ( υποθηκεύοντας φυσικά το μέλλον τωνιλροτερων γενεών )
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Eννοειται αλλά όσοι ζήσαν τότε πέρασαν καλά ( υποθηκεύοντας φυσικά το μέλλον των μικρότερων γενεών )
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Eννοειται αλλά όσοι ζήσαν τότε πέρασαν καλά ( υποθηκεύοντας φυσικά το μέλλον των μικρότερων γενεών )
Mη μου λες για Σημίτη ..και ήρθε μετά ο Σημίτης και μάζεψε όσα δεν είχαν φαγωθεί στα μπουζούκια...
υποτίμηση-χρηματιστήριο και βούτα στα δημόσια ταμεία , ξετίναξαν μέχρι το ΝΑΤ....
+1000και ήρθε μετά ο Σημίτης και μάζεψε όσα δεν είχαν φαγωθεί στα μπουζούκια...
υποτίμηση-χρηματιστήριο και βούτα στα δημόσια ταμεία , ξετίναξαν μέχρι το ΝΑΤ....
Κρασαρει σήμερα κ αντί η διοίκηση να μιουταρει χωρίς να καταλαβαίνει τις πλάκες ,καλύτερα να βλέπει κ να δουλεύει το σαητ πως να μην κρασαρειΓράφτο άλλη μια φορά....
βρε τα έχουμε πεί... το έπαιζε τότε γιατί τον κυνήγαγαν εδώ μέσα... πασοκοκρατία...Mη μου λες για Σημίτη ..
Για Σημίτη πες τα στον μπατζανακη που είναι θαυμαστής του
Mονο ρίγος στο άκουσμα ΠΑΣΟΚ συγκίνησηβρε τα έχουμε πεί... το έπαιζε τότε γιατί τον κυνήγαγαν εδώ μέσα... πασοκοκρατία...
αυτός και 4-5 άλλοι που τώρα δεν γράφουν, κάνανε "αντίσταση" ...
Έχω διαβάσει όλο το ιστορικό .... άσε τι λέει ...πάντα δεξιά ψηφίζει ...εκτός τώρα με τον Κούλη
Απλά υπάρχουν τα ποστ περί μούφας ψήφου σε συνασπισμό-πασοκ κ πράσινα άλογα κ τονστριμώχνουμετρολάρουμε
Δεξιός που έχει ψηφίσει Σημίτη είναι το λιγότερο διαταραγμενη προσωπικοτητα....βρε τα έχουμε πεί... το έπαιζε τότε γιατί τον κυνήγαγαν εδώ μέσα... πασοκοκρατία...
αυτός και 4-5 άλλοι που τώρα δεν γράφουν, κάνανε "αντίσταση" ...
Έχω διαβάσει όλο το ιστορικό .... άσε τι λέει ...πάντα δεξιά ψηφίζει ...εκτός τώρα με τον Κούλη
Απλά υπάρχουν τα ποστ περί μούφας ψήφου σε συνασπισμό-πασοκ κ πράσινα άλογα κ τονστριμώχνουμετρολάρουμε
τα ξερονήσια στο μεταξύ τα έφτιαξε ο Παπανδρέου έτσι ?Mονο ρίγος στο άκουσμα ΠΑΣΟΚ συγκίνηση
Ανατριχιλα
Με Phυ Trοng είμαιτα ξερονήσια στο μεταξύ τα έφτιαξε ο Παπανδρέου έτσι ?
ήρθε ο Αντρέας και με μιά ψωροσύνταξη εξαγόρασε τους πάντες...
Ο άλλος για συνταξούλες πάλι ,υπόγραψε τη Μακεδονία
Γι αυτό σου λέω ...αν θες αριστερά κ να μην στη λένε , μόνον Τσάβες
ΜΠΟΥΤΑ,ΚΟΤΣΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΛΙΜΑ,μονη λυσις για το εθνος μας ειναι η αναβιωση των ξερονησιων,σπασιμο πετρων και βραχων,υλοτομια,νερο μπομποτα και αλατι,εκτος νομου κκε,αριστερα,δημευση περιουσιων,διαφορα ιβεντ που θα σας παρουσιαζουμε σαν αξιοθεατα με τσουχτερο εισιτηριο και αλλα πολλα που θα τα γραψω αλλη φοραΜε Phυ Trοng είμαι
Nαι ο κωλομπαραςκαι ήρθε μετά ο Σημίτης και μάζεψε όσα δεν είχαν φαγωθεί στα μπουζούκια...