Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.194
- Πόντοι
- 6.256
Εδω που τα λεμε εισαι προκλητικος παλιογαμημενε....Γαμησε τα...
Και είχα φάει ξανά πάλι πριν μερικές μέρες....
Βλέπεις τι γράφω και κρίνεις ανάλογα ντόκτορ.
Εδω που τα λεμε εισαι προκλητικος παλιογαμημενε....Γαμησε τα...
Αφου βλεπεις οτι σε πειραζει ρε Μαξ(ισως ευερεθιστο εντερο) τι τα τρως κι εσυ τα ρημαδιαΓαμησε τα...
Εσύ πόσες βολές σουταρες εχθές;Καλησπέρα φίλε στραπατσάδα....
Κάποτε αν θυμάμαι είχε φάει ο αλαικσανδρος κ είχε φλιπαρει ....προσπαθώ να θυμηθώ πότε....Ρε μαλακα ενα μιουτ εφαγες και επαθες νευρικη κριση τις προαλλες....
Εδω που τα λεμε εισαι προκλητικος παλιογαμημενε....
Ρε μλκ, ανέβηκαν Σαλονίκη και είχαν 22-0 βολές ημίχρονο και τελικό 38-16, δηλαδή κάπου ώπα να κλαίγονται και οι σεξυ βαζελες για βολές.Εδω μιλατε εσεις για διαιτησια. Εμεις θα το βουλωσουμε;
Μην αρχίσουμε παλι. Δεν συμφερει τους βαζελους τετοια κουβεντα.
Σοβαρή προσωπικότητα εμπιστεύεσαι.
Εσύ βρε μουνοπανο δεν ήταν που έψαχνες εισιτήριο όσο όσο για ΟΑΚΑ; Αληθεύει τελικά πως δεν ξέρεις το δρόμο;;εχω μαζεψει καυλες,πριαπισμο,χυσια για αυριο
θα καει το μπου και το πελεκουδι....
εχω ετοιμασει ωραια πραγματα....σπιτικες μαργαριτεςς,ουισκαρες,κλιμα απο νωρις κλπ
Ρε νουμι κ εσύ Αρειανός δεν είσαι ;;;;Ρε μλκ, ανέβηκαν Σαλονίκη και είχαν 22-0 βολές ημίχρονο και τελικό 38-16, δηλαδή κάπου ώπα να κλαίγονται και οι σεξυ βαζελες για βολές.
Ρε βλαμμένε, εσείς πλέον έχετε, ΠΑΛΙ, συμμαχία με τους ερυθρόλευκους, το ξέχασες;ριχτε τους ενα 35+ γιατι για τοσο ειναι
Εσυ είπαμε είσαι ο τάπας λιοντάρης?Πολυ εχεμυθηη Κατερινατο κοριτσι.
Τελικα πολυ ασφαλες να κλεινετε πορνοραντεβου με νικνειμς, απορω με καποιους μαλακες που ειχαν αντιδρασει τοτε
Άστα μαν 2 μέρες έξω δουλειά με καύσωνα με γιαούρτι την έβγαλα
Εγώ είμαι φίλαθλος τύπε, αδέκαστος και ακριβοδίκαιος.Ρε νουμι κ εσύ Αρειανός δεν είσαι ;;;;
Ακόμα να διαγράψεις το μήνυμα σου μωρή ντεκαπαζου;Πολυ εχεμυθηη Κατερινατο κοριτσι.
Τελικα πολυ ασφαλες να κλεινετε πορνοραντεβου με νικνειμς, απορω με καποιους μαλακες που ειχαν αντιδρασει τοτε
Παιχτουρα ο μπινες.Τόσες...
Ρε βλαμμένε, εσείς πλέον έχετε, ΠΑΛΙ, συμμαχία με τους ερυθρόλευκους, το ξέχασες;
Ο πουστης σε όλα τα κρίσιμα ματς ήταν λίρα εκατό ...Παιχτουρα ο μπινες.
Ρε μαλακα σκώληκας είσαι?Ρε βλαμμένε, εσείς πλέον έχετε, ΠΑΛΙ, συμμαχία με τους ερυθρόλευκους, το ξέχασες;
Η τρίπλα πού έκανε στον Γκός ήταν το απόλυτο χύσιμο....Ο πουστης σε όλα τα κρίσιμα ματς ήταν λίρα εκατό ...
Αντίθετα κάτι Πίτερς κάναν μακισικ άφαντοι .
Γενικά η διαφορά είναι τα πέντε εκατομμύρια μπάτζετ δλδ ναν κ λεσορ.
Σλούκας Κλάιν Μάιν υπάρχει γουοκαπ αλλά λεσορ κ ναν δεν υπάρχει