Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.356
- Πόντοι
- 6.536
Heureusement ηρεμήσαμε απο τον απόφοιτο του Κρυφού Σχολειού...Εσεις που ξερετε να διαβαζετε θα βγαζατε τα ματια σας
Heureusement ηρεμήσαμε απο τον απόφοιτο του Κρυφού Σχολειού...Εσεις που ξερετε να διαβαζετε θα βγαζατε τα ματια σας
Tα Ολλανδικα μου ειναι λιγο σκουριασμεναHeureusement ηρεμήσαμε απο τον απόφοιτο του Κρυφού Σχολειού...
Όχι Ολλανδικά...Tα Ολλανδικα μου ειναι λιγο σκουριασμενα
Πακιστανικα ειναι αυτα?Δεν πιστευω να ειναι κανενας λαθρο αυτος,προσεχε τις παρεες σουΌχι Ολλανδικά...
Είναι η γλώσσα του Μαξιμιλιανού Ροβεσπιέρου....
Καθώς βγάζετε από τον κώλο σας τη φέτα, μην ξεχάστε τις ελιές...
@antisthenis, έχεις ξεχαστεί...
Δεν είσαι γαύρος στο μπου, είσαι ιδιοκτήτης και admin.
Τους σιγοντάρεις κι έχουν γαμήσει ΟΛΑ τα αθλητικά νήματα οι ίδιοι κομπλεξικοί που πριν λίγες μέρες στον αγώνα κλαίγονταν σαν κυριούλες. Κι όταν τελικά νικήσατε τους πεθαμένους, άρχισαν να γλείφουν την πούτσα του χοντρού...
Δυο μέτρα και δύο σταθμά στο σάη. Τα περί γιορτών είναι παπαριές, κι οι παοκτζηδες γιορτάζουν πρωτάθλημα, κι εμείς πρωταθλητριών.
Από κάποιον που έχει διοικήσει σου λέω ΞΥΠΝΑ και δες το αλλιώς.
Κι εσείς μαλάκες γαύροι χαλαρώστε. Δείχνετε τα κόμπλεξ σας. Εντάξει ξέρουμε ότι έχετε (όλη η ελλάδα σας φτύνει κι εσείς βάζετε badedas) αλλά κάπου ώπα, κράτει...Σεβαστείτε τους εαυτούς σας.
Μπάναρέ με δια βίου αν θες, στ'αρχίδια μου
τον ξεχασαμε ηδη τύπε. ετσι ειναι το σαη. σκληρο και αδίστακτο.Αν είσαι ο John,
Κρίμα που αποχώρησες.
τον ξεχασαμε ηδη τύπε. ετσι ειναι το σαη. σκληρο και αδίστακτο.
Εδω μιλατε εσεις για διαιτησια. Εμεις θα το βουλωσουμε;Δεν τα λες καλε
δε θα λεγαμε κουβεντα αν ο σκακιστης στο χειροκροτημα η στο "γαμησε μας τωρα" ειχε παρει και αυτος τεχνικες
Επισης,μια φιλικη συμβουλη ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
ειμαι ο κιτρινομαυρος κλωνος του @antisthenis .Προσπαθώ να θυμηθώ κάτι με σένα τύπε μεζούρα.
Ίσως σε μπερδεύω με αλλον...
εμεναΠοιον βαζελο θα μπαναρουμε μετα τον Τζονι που ο Αντι του τον χωνει;
Εσενα δεν σε μπαναρουμε γιατι δινεις μια φολκλορ νοτα στο σαι....
στειλε ενα μνμ Αντι να με κανει τιμημενο η εστω γλομπεο-μυστη..Εσενα δεν σε μπαναρουμε γιατι δινεις μια φολκλορ νοτα στο σαι....
Τυπε ριγη συγκινησης διαπερασαν το διμετρο κορμι μου οταν ειδα τη τυχη του Τζονι...ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει.
Γαμημενο θα σε κανει ρε βδελα....στειλε ενα μνμ Αντι να με κανει τιμημενο η εστω γλομπεο-μυστη..
μαζι με μια επιταγουλα 500 ευρω ΑΝ ειναι ευκολο αυτο δεν θα επιμεινω
Κανένας στην πλάση ετούτη δεν μπορεί να σε κάνει κάτι εσένα.στειλε ενα μνμ Αντι να με κανει τιμημενο η εστω γλομπεο-μυστη..
μαζι με μια επιταγουλα 500 ευρω ΑΝ ειναι ευκολο αυτο δεν θα επιμεινω
Μια χαρά τα έγραψε....Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως το έγραψε δεν άφησε περιθώρια στη διοίκηση.
Ποιον βαζελο θα μπαναρουμε μετα τον Τζονι που ο Αντι του τον χωνει;
εχω μαζεψει καυλες,πριαπισμο,χυσια για αυριο