Αν παίξετε ξύλο , θα φάτε ξύλο και βασικά θα γαμηθείτε. Ειναι το μονο που μπορει να κανει καλά ο φετινος ΘΡΥΛΟΣ. Καλυτερα παιξτε μπασκετ τσιγκολελετας να επωφεληθειτε απο τα πολυ καλυτερα γκαρντ σας.
βρε παπάρα στο οακα ήμουνα χαλαρότατος , υπάρχει λόγος αυτή την εβδομάδα να είμαι εγκρατής, ακόμη και 1-1 να γίνει φάληρο ,
είμαι σε νηστεία ...μόνον πίπα-βάρκιζα που λέει Μάξι γνωρίζει τον λόγο ...
Συμπερασματικά το ματσάκι το έχασε ο Άταμαν ή αν προτιμάς το κέρδισε ο πιό έτοιμος Μπαρτζώκας
βρε παπάρα στο οακα ήμουνα χαλαρότατος , υπάρχει λόγος αυτή την εβδομάδα να είμαι εγκρατής, ακόμη και 1-1 να γίνει φάληρο ,
Συμπερασματικά το ματσάκι το έχασε ο Άταμαν ή αν προτιμάς το κέρδισε ο πιό έτοιμος Μπαρτζώκας
Δείτε σε αποκλειστικό VIDEO του SPORT24 την έκρηξη του Εργκίν Αταμάν στα αποδυτήρια μετά από την αποβολή του, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR να ζητάει εκνευρισμένος να δοθεί ο τίτλος στον Ολυμπιακό.