Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Τον περίμενα καλό,αλλά αυτός ήταν λαίλαπα.....Μάξι μιλου πως τον είδες?
Τον περίμενα καλό,αλλά αυτός ήταν λαίλαπα.....Μάξι μιλου πως τον είδες?
εισαι ξαδερφος του μπαρτζωκα?Δεν με εκνευρίζεις.
Όλα καλά!!!!
Γτχ μου
Ναι καυλωμενος καργαΤον περίμενα καλό,αλλά αυτός ήταν λαίλαπα.....
Τύπε σε παρακαλώ .Πολλά μπορεί να συμβούν το πιο ακραίο σενάριο είναι να πάρει νίκη σεφ και νίκη ΟΑΚΑ καπάκι και εκεί έχεις πετύχει το μάξιμουμ μαγάρισμα στην κατσαρόλα του ευρωπαϊκού που δεν έχει βέβαια την ίδια αξία αλλά το μάξιμουμ είναι αυτό για τρελό πικάρισμα κάτι σαν το 73-38
Αθηναίος άφησε γυναίκα κ βγήκε με γκόμενα στη ΒαρκιζαΕτσι ο μάξι ειναι ο πιο ντόμπρος θα πει και τα συγχαρητήρια κτλ,το μεγαλύτερο μουνοπανο είναι ο αθηναιος να τα λεμε ολα.
Δύσκολα θα αντέξετε αν πάει σε 5 μάτς....να περασουμε την ρεαλ θα ηταν υπερβαση τρελη και μην ξεχνας οτι ειμαστε ντεφορμε καιρο με νυχια και με δοντια παλευαμε.
Εγω το βλεπω πλεον στο 55-45 υπερ σου. Ειχα δωσει πριν το πρωτο παιχνιδι 60-40 υπερ σου.Δες και την θετική πλευρά.
Αν χάσουμε το πρωτάθλημα,που το βλέπω πλέον 50-50,θα σκυλιάσει ο άλλος και θα κάνει ακόμα καλύτερες κινήσεις....
το αναποδο μπορει να γινει.Αθηναίος άφησε γυναίκα κ βγήκε με γκόμενα στη Βαρκιζα
Πιο καλός ο Μπαρτζώκας ή ο εργκιν ;Δύσκολα θα αντέξετε αν πάει σε 5 μάτς....
Μίλου φοβερός αλλά έχει θεματάκια με τα πόδια του...
Επίσης ο Μπαρτζώ είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής όλων των εποχών.
Respect
Καλός είναι ρε μλκ.Ετσι ο μάξι ειναι ο πιο ντόμπρος θα πει και τα συγχαρητήρια κτλ,το μεγαλύτερο μουνοπανο είναι ο αθηναιος να τα λεμε ολα.
λεω να ντυσουμε τον ραιτ φαλ ποιος θα το καταλαβει?Δύσκολα θα αντέξετε αν πάει σε 5 μάτς....
Respect
Τι δλδ;;;να βγήκε η γκόμενα του για ποτό με τη γυναίκα του ;το αναποδο μπορει να γινει.
ΤΡΥΠΑΣ ΕΙΝΑΙ δεν με αναγνωριζει ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΕΥΡΩΠΗΣ.Καλός είναι ρε μλκ.
Ειλικρινής και δεν εξαφανίζεται...
Εκεί με τον Τερίμ λίγο μας χάλασε....
Ο νούς σου στην Βάρκιζα εσένα....Αθηναίος άφησε γυναίκα κ βγήκε με γκόμενα στη Βαρκιζα
Ειναι πιο φαρδυς ο Γαλλος.λεω να ντυσουμε τον ραιτ φαλ ποιος θα το καταλαβει?
καπως ετσι καπως ετσι.Τι δλδ;;;να βγήκε η γκόμενα του για ποτό με τη γυναίκα του ;
Έχω τα σκάφη μου εκείΟ νούς σου στην Βάρκιζα εσένα....
ΤΡΥΠΑΣ ΕΙΝΑΙ δεν με αναγνωριζει ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Ποια πέντε ματς μωρέΔύσκολα θα αντέξετε αν πάει σε 5 μάτς....
Respect
Όπως και να έχει το επόμενο μάτς πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από σήμερα.Εγω το βλεπω πλεον στο 55-45 υπερ σου. Ειχα δωσει πριν το πρωτο παιχνιδι 60-40 υπερ σου.
Ποια πέντε ματς μωρέ
Μουρλός είσαι ?
Πάμε για