You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
έφαγα μισή κατσαρόλα σπανάκιΤσακο και μαγιονεζα
την άλλη μισή αύριο
να βγαίνει πράσινο το φλόκι
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.430
- Πόντοι
- 5.006
Ρυζο?έφαγα μισή κατσαρόλα σπανάκι
την άλλη μισή αύριο
να βγαίνει πράσινο το φλόκι
μωρέ το "σκάι-αλαφούζος" που τώρα κακοφαίνεται στον ισκεντέρΈτσι...
Τα ίδια σκατά είναι και η "δική" μας οικογένεια....
Απατεώνες ολκής με κάλυψη δημόσιο χρήμα....
Δήθεν αντιστασιακοί αριστεροί(ο Παύλος υποτίθεται διέφυγε στην Τουρκία)ενώ η εταιρεία τους συστάθηκε το 1970 με κρατική σύμβαση....Επι Χούντας θα έπαιρναν έργο αν δεν ήταν φίλοι προς το καθεστώς?Μετα την πτώση των συνταγματαρχών το έπαιξαν σκληροί κατήγοροι και μάλιστα χρηματοδότησαν δικηγόρους που έλαβαν δράση κατά των δικτατόρων.Και ψεύτες δηλαδή και αναίσχυντοι σε αυτούς που τους ευεργέτησαν...Εντάξει είμαστε?Εντάξει είμαστε....
Μετά βάλανε στο παιχνίδι και τον κολλητό τους πράκτορα...
Το 1979 έγινε το μεγάλο λάθος....
ήταν η αιχμή του δόρατος (διαπλεκόμενα) που έρριξε τον Κ.Μητσοτάκη
Αλλά που να βρεί τα μπαλάκια να πεί έστω μισή κουβέντα για το παρελθόν , κοκοκο και καλό ολιγάρχη το Στάζι
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Μπαρμπαδιάσανε και αρχίζουν να έχουν κενά μνήμης....μωρέ το "σκάι-αλαφούζος" που τώρα κακοφαίνεται στον ισκεντέρ
ήταν η αιχμή του δόρατος (διαπλεκόμενα) που έρριξε τον Κ.Μητσοτάκη
Αλλά που να βρεί τα μπαλάκια να πεί έστω μισή κουβέντα για το παρελθόν , κοκοκο και καλό ολιγάρχη το Στάζι
Εσύ και 80 όταν πας,με αυτά που τρώς θα έχεις μνημονικό 20χρονου...
αγκαλιά με τη φωτογραφία του "σιδερένιου" κοιμούνταιΜπαρμπαδιάσανε και αρχίζουν να έχουν κενά μνήμης....
Εσύ και 80 όταν πας,με αυτά που τρώς θα έχεις μνημονικό 20χρονου...
μας το παίζουνε θεωρία επανάσταση ,
απαιτούν και "σώσιμο" οι κωλογλείφτες του πράκτορα
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
για πάμε να μην αποπροσανατολιζόμαστε
με Χρηστάρα το δικό μας παιδί στο τιμόνι
αύριο κάνουμε ρομαντικό σεξάκι στην γαβριέλα
και ετοιμαζόμαστε για τσο+λο στον ξεκωλι-άρη
μικρός είχε υφαρπαγεί από αλλόθρησκους,
αλλά εβαπτίσθη εκ νέου στο όνομα του Παντοκράτορα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
_______
τον πάω με χίλια διότι έχει τρόπους κ φιλότιμο
Πριν δεχθεί να αναλάβει ,επικοινώνησε με Ιβάν ... ήθος !!!!!
Παναθηναϊκός: Μίλησε με Γιοβάνοβιτς ο Κόντης πριν την επιστροφή στο Τριφύλλι | NewsPAO Νέα Ειδήσεις
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.395
- Πόντοι
- 22.266
Έχει κηδεία ο πριγκηπας κ θα έρθει τελικά την Τετάρτη
Τελευταία τροποποίηση:
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.969
- Πόντοι
- 3.656
Ραφλας για πάντα κ αλλά 14 χρόνια
Εγώ μαζί του .......
Για μένα αύριο πρέπει να φωνάξετε στον Βαρδινογιάννη κ να τον βρίζετε αυτόν διότι αυτός κρατάει ερμεο τον ΠΑΟ εδώ κ χρόνια σε οπισθοδρόμηση....
Δείτε πως εμείς τα δώσαμε στον τέως πρόεδρο μας κ καογε αναγκάστηκε να φέρει δανεικούς κάποιοθε παίκτες που για μένα πάλι είναι τέως ακόμη ...
Γενικά οι πρόεδροι δεν πρέπει να είναι στο απυρόβλητο..
Εσείς τόσα χρόνια τα χωνετε στον Ράφλα ενώ ξέρετε ότι πίσω είναι η οικογένεια ..
Σα να φοβάστε τη σύγκρουση με την οικογένειά διότι σας έχει χτίσει στο κεφάλι ότι μετά από αυτόν ,το χάος
Εγώ αν δεν ήμουν στο bou,δεν θα'ξερα ότι η οικογένεια είναι ακόμα στον βάζελο κι ο ραφλας μπροστινός
Στο σπορ φμ δεν τα λένε αυτά
Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 206
Ο Κοντης φυσιογνωμικα δεν ειναι σαν τον ΚΑΘΕ cuckold σε ΚΑΘΕ πορν κλιπ του στυλ "ελα να γαμησεις την γυναικα μου" κτλ; ή μονο εμενα μου φαινεται;
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.969
- Πόντοι
- 3.656
Ο Κοντης φυσιογνωμικα δεν ειναι σαν τον ΚΑΘΕ cuckold σε ΚΑΘΕ πορν κλιπ του στυλ "ελα να γαμησεις την γυναικα μου" κτλ; ή μονο εμενα μου φαινεται;
Άμα δεις τι γυναίκα έχει ο Κόντης,θα αναθεωρήσεις
Κωνσταντίνα Πόπη,για όσους θυμούνται απ'τα 90s
Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 206
ειπα φυσιογνωμικα ρε υπο του μηδενος, δεν ειπα οτι γλυφει τα χυσια του μαυρου απο το πραμμα της γυναικας του....ποια ειπες; ποτέ δεν μου αρεσε, σαν μαιμου ειναι η φατσα της, κλασικη way overrated ελληνιδα "celebrity"Άμα δεις τι γυναίκα έχει ο Κόντης,θα αναθεωρήσεις
Κωνσταντίνα Πόπη,για όσους θυμούνται απ'τα 90s
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.331
- Πόντοι
- 2.356
Θα κερδίσει, πιστεύετε, ο Τουρκαλάς τους Τουρκαλάδες;
Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 206
ναιΘα κερδίσει, πιστεύετε, ο Τουρκαλάς τους Τουρκαλάδες;
Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 206
Ο Αταμαν ειναι ταγμενος εφες/γαλατα, εκει περα ειναι σαν να λεγαμε ο παο του ομπραντοβιτς να επαιζε ημιτελικο με τον ερυθρο αστερα. Προσθεσε τον παπαγιαννη που θα θελει να "αποδειξει" πόσο καλος ειναι (και θα παρει τα παπαρια μου), τον νικολαο μπασκετ (νικ καλαθη) που θα τα βρει σκουρα απεναντι σε γκραντ και καλαιτζακη που θα τον μαρκαρουν μεχρι τις τουαλετες, και τον σαρας (σαρας βαζελα πετα την (κουστουμι) φανελα) που δεν ειναι ετοιμος ακομα να σηκωσει ως κοουτς κουπα ευρωπαικη. Βαλε στην εξισωση τον χουαντσο που ΤΩΡΑ θα δειξει ποιος ειναι (διαφορετικα θα του αφαιρεσει τα τατου ο dpg μεσα σε μαγνητικο τομογραφο), και γενικα οτι η ομαδα "ξεκουραζεται" αυτη την περιοδο εναντια σε μπαοκ. Και εφοσον παω τελικο δεν βλεπω μπροστα μου αν εχω γαυρο ή ρεαλ, το εχω παρει ηδη ως η ομας που απο 17η σε μερικους μηνες παιζει τελικο ευρωλιγκα. Φιλοδοξια, ειναι η μεγαλυτερη αβαντα σε ολα στην ζωη.Θα κερδίσει, πιστεύετε, ο Τουρκαλάς τους Τουρκαλάδες;
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.331
- Πόντοι
- 2.356
Πέθανα με μαγνητικό τομογράφο
Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος, αλλά ακόμα κι αν δεν το σηκώσουμε, εγώ ευχαριστημένος θα είμαι.
Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος, αλλά ακόμα κι αν δεν το σηκώσουμε, εγώ ευχαριστημένος θα είμαι.
Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 206
το σηκωσουμε δεν το σηκωσουμε, ειπαμε, μια χαρα βυζακια εχει η ΜισελΠέθανα με μαγνητικό τομογράφο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K